Spring naar bijdragen

ratje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  219
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door ratje geplaatst

 1. procolor bestaat al sinds 31 januari 2012 niet meer. de dag erna, 1 februari 2012, bestond E.L.S in ene als een dynamisch bedrijf
 2. was te verwachten. het bedrijf bestond alweer bijna 2 jaar. dus moet hij zich weer failliet laten verklaren en met een ander dynamisch bedrijf verder gaan. hoeft hij geen vaste contracten te geven en blijft iedereen op een 0-uren contract werken. zo'n flikker is het. hoelang je er ook werkt.
 3. Marktplaats.nl > Gezocht: Vrachtwagenchauffeur (M/V) obv oproepovereenkomst - Vacatures | Chauffeurs in Bodegraven, Zuid-Holland kijk op deze link en geloof je ogen niet................ gevonden via deze site . de rest heb ik verwijderd, was niet van toepassing. "E.L.S. bv is een dynamisch transportbedrijf. In verband met de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar:" en ze zijn net failliet verklaart (onder de naam procolor)
 4. 1 ding begrijp ik niet, misschien kan iemand het me uitleggen. een fictief bedrijf........" het schaap" (om maar wat te noemen). de eigenaar koopt een nieuwe personenauto voor zichzelf en zijn vrouw en 2 nieuwe vrachtwagens. de eigenaar gaat na een paar weken failliet en de volgende dag maakt de eigenaar een doorstart. de 2 nieuwe personenauto's en vrachtwagens blijven buiten schot en worden niet in beslag genomen vanwege het faillisement (mijn excuus voor typfouten) om de schulden te kunnen betalen. wat is er mis of niet goed in dit plaatje van het fictieve bedrijf......
 5. klopt. arco is een planner 1ste klas . helaas met de verkeerde gaan samenwerken. maar dat kon arco niet weten.
 6. toen die van elk in het ziekenhuis lag, liep alles op rolletjes. salaris op tijd enz. van elk kwam voor het eerst op de zaak zijn neus erin steken, en alles liep meteen in het honderd. rond die tijd ging er ook een grote klant weg bij procolor. ik wil niet veel zeggen, maar toeval???
 7. geen flauw idee wie tom koster is. hij heeft vroeger wel gereden bij bontrans in r'dam dacht ik, en volgens mijn knuffie ook nog bij van elk op de wagen. arco zat namelijk te twijfelen (dat bjam nog bij procolor werkte) of hij weer op de wagen zou gaan om de kosten te drukken.
 8. ik denk dat dit bedrijf (E.L.S) nummer 5, 6 of 7 is geworden
 9. Bjam (mijn knuffie) had bijna een jaar bij Procolor gereden. Alleen maar nachtdiensten. Nooit geen problemen gehad. Op een gegeven moment werd er aan hem gevraagd of hij donderdag en vrijdag wilde invallen in de dagdienst wegens ziekte. Ok, geen probleem. Ondertussen heb ik nog een maandagnacht gereden omdat ze ff omhanden zaten. Prima, ik kon goed met de de baas van de planning opschieten (Arco) en die was ook goed voor zijn personeel, vooral toen die Jaap nog in het ziekenhuis lag liep alles op rolletjes. Maar goed ik dwaal af. Ik reed die 2 dagen met Bjam mee omdat ik meer thuis ben in de distributie en de aanverwante app. die erbij zit. Om een heel lang verhaal kort te houden, bjam gaf aan dat ivm zijn knie de distributie niet aan kon maar dat we de vrijdag nog wel wilde rijden om hem uit de brand te helpen. dit is doorgegeven aan die Jaap, en die heeft op vrijdagmiddag (we moesten nog 1 adres afleveren en dan waren we klaar) om een uur of 3 Bjam gebelt om te vragen of hij voortaan de dagdiensten wilde draaien en dat hij gehoord had dat Bjam dat niet wilde vanwege zijn slechte knie. Dus je voelt hem al.....Bjam zei nee. de nachtdiensten is geen probleem........de dagdiensten wel. teveel in en uitstappen. dan heb ik geen werk meer voor je, en die jaap hing de telefoon op. op maandag belde die jaap nog ff op en deed weer dat voorstel. voor de nacht was hij te duur geworden (kreeg het zelfde betaald als iemand die alleen B had....dus te duur???) en hij vond dat de nachtdienst hetzelfde was als de dagdienst (nachtdienst 4x in en uitstappen, dagdienst gemiddeld 20x...........hetzelfde???). na 2 maanden (ipv 1) pas uitbetaling. die groene combi van cargo boss was gekocht door procolor en na verloop van tijd overgestikkerd naar procolor, maar wel de kleuren van cargo boss behouden. ik geef je op een briefje (bij deze dus) dat E.L.S. over 1 of anderhalf jaar weer failliet is. op die manier hoeft hij namelijk al zijn werknemers niet in vaste dienst te nemen.
 10. ratje

  Gerda (ratje) jarig

  dank jullie wel
 11. MCT is het MobiliteitsCentrum Transport. een soort arbeidsburo dat opgezet is door de regering om chauffeurs die in de crisis werkloos zijn geworden, aan een baan te helpen.
 12. gelukkig maakt het jou niet uit corydon. ik heb het al verschillende keren nu meegemaakt dat ik werd afgewezen omdat ik een vrouw ben. met collega chauffeurs heb ik absoluut geen probleem. daar heb ik het zelfs heel leuk mee gehad. heeeeeeeeeel veel en onderlinge gein. het zijn de werkgevers die moeilijk doen. een klein voorbeeldje. ik heb vorig jaar gesolliciteerd bij Fiege. die had via MCT een vacature geplaatst voor ADR radio. ik was de enigste in 100km die vrij was en de benodigde papieren had. ik heb verschillende keren moeten bellen en ook diverse keren mijn CV moeten toesturen (gelukkig via email). na een half jaar vertelde ze me dat ze het eerst maar intern gingen zoeken. ik hield het MCT op de hoogte van mijn vorderingen bij Fiege. na 2 weken had ik Fiege maar eens weer opgebeld en toen kreeg ik te horen dat ze intern iemand hadden gevonden die die vacature ging vervullen. ik onmiddelijk MCT gebeld en die hebben verhaal gehaald. het bleek dat ze intern gingen zoeken omdat ik als vrouw niet in hun straatje paste. Fiege hoeft nu niet meer een vacature bij MCT te plaatsen. dat hebben ze op deze manier verbruid. mij eerst een half jaar aan het lijntje houden en dan zeggen dat ik niet in aanmerking kom omdat ik een vrouw ben.
 13. ratje

  A7 bakwagen met frituurvet

  beterschap freddy. die laatste foto is wel een manier om de onderkant van de wagen eens te tectileren. gelukkig mankeer je weinig. morgen mega spierpijn en flink koppijn. heeft ze van de ambu ook een wekadvies gegeven? je heb toch geprobeerd het voorraam met je koppie te breken. iig, veel sterkte de volgende dagen.
 14. de psychologische keuring gehaald, maar door een dom ongelukje ben ik al sinds hemelvaartsdag in de ziektewet en heb daardoor mijn sportkeuring (laatste stap naar de definitieve aanname) moeten uitstellen. ik ga nu alleen nog voor klasse 1 of klasse 7 banen. ik heb 25 jaar ervaring met munitie (door mijn sport), dus mensen die denken dat vrouwen niet ggeschikt zijn om klasse 1 te vervoeren zullen daarf op terug moeten komen. laten die maar eens een keer met mij meegaan naar mijn vereniging. dan komen ze er wel achter...... idd, ik heb genoeg van de discriminatie die ik alleen maar tegenkom. een vrouw kan net zo goed, zelfs beter, gevaarlijke stoffen vervoeren.
 15. ik woon nog niet "officieel" in oudewater.
 16. ik sta ingeschreven bij re-integratie (met een half jaar verlengt door een ongelukkige val van mij), en wilde via hun mijn E gaan halen. er is mij pas verteld dat dat niet mogelijk is omdat ze daar geen geld voor hebben (en ook niet krijgen) en ik het maar uit eigen zak moet gaan betalen. het uwv heeft er ook geen geld voor, is mij er nog bij verteld. ik hoop dat, met wat ik las over eu-geld, ik wel een kans heb om mijn e nog te halen. maar ik heb er een hard hoofd in. het uwv kennende en de mentaliteit van hun.................................... en wie geeft nou tegenwoordig een distrubutiechauffeur een kans die graag kipper wilt rijden maar geen ervaring ermee heeft en ook nog eens een vrouw is. dat is ook een nadeel. een vrouw zijn. ik wil graag chauffeuren (kipper, ADR...) maar heb nu verschillende solli's gehad (zelfs via het uwv) maar ze willen liever een man. bij 1 is dat me letterlijk verteld. grrrrrrrrrrrrrr
 17. ratje

  de meern

  de Meern is heel erg achteruit gegaan. zelfs het winkeltje bestaat al niet meer.
 18. ratje

  Rudy is 92.

  van harte Rudy met je verjaardag
 19. Mijn naam is Gerda van Roon en ben 47 jaar. Momenteel woon ik nog in Den Helder, maar ben rustig aan aan het verhuizen naar Oudewater. 8 april jongstleden is mijn halfjaar contract niet verlengt en ben nu dus weer opzoek naar werk. Ik was distributiechauffeur en reed ook af en toe ADR. In 2010 heb ik mijn ADR (alle klassen) gehaald Helaas heb ik mijn E nog niet. Ook heb ik mijn digipas en CCV-B. Verder wil ik vermelden dat ik mezelf heb aangemeld bij de Natres (Nationale Reserves) en nu de 4de ronde in ga. Dit houd een in dat ik eerdaags naar Amsterdam ga voor een psychologische test. Als men mij vraagt wat ik het liefst doe voor werk, dan is mijn standaard antwoord: kipper, ADR of zwaar transport. Bloemen/planten kan ik me ook goed in vinden, en het liefst op het buitenland. Als antwoord krijg ik steevast te horen dat op het buitenland rijden niet voor mij is omdat ik geen E heb. Ik hoop dat er werkgevers zijn die me een kans willen geven. Met vriendelijke groet, Gerda van Roon
 20. ratje

  Gerda en Mario internet radio

  Door omstandigheden (mario vergadering en ik onverwacht naar duitsland) is er aanstaande zaterdagmiddag van 4 tot 6 GEEN chauffeurscafe. Dit wordt opgevult door DJ Flappie en DJ Weerwolf. Ga massaal naar ze luisteren en overstelp ze met verzoekjes. Maak ze gek en laat de stream roken. Groetjes, Gerda/Ratje
 21. ratje

  Gerda en Mario internet radio

  de eigelijke link is via de site ivm de teller van de bezoekers en dat soort dingen. als jullie willen luisteren dan op de maandagavond van 9 tot 11 (DJ Flappie) woensdagavond 9 tot 11 (DJ Carree) donderdagavond van 9 tot 11 (DJ Flappie) vrijdagavond 9 tot 11 (DJ Chauffeurtjenuenen) zaterdagmiddag 4 tot 6 het chauffeurscafe zaterdagavond van 6 tot 9 (bij toerbeurt) en zondagavond van 9 tot 11 (DJ Flappie) hier horen jullie "echte muziek" ook voor verzoekjes kunnen jullie via de site terrecht, en daar is ook het gastenboek te vinden en heel veel andere dingen. voor een na afloop kunnen jullie bij mario terrecht ;) :D:D:D:Dvolgens de webmaster (DJ Flappie), als jullie lief blijven luisteren, komt er nog (over lange tijd) een harde "ontdek je plekje" film/pagina te staan speciaal voor ons chauffeurs ;);) (aparte link met ww) geintje :D:D:D:D de site: www.radio1308.nl
 22. ratje

  Gerda en Mario internet radio

  dank jullie wel voor het luisteren. we hebben idd het record verbroken. het staat nu op 14 JIPPIE :banaan:
 23. ratje

  Ratje is 47 geworden

  dank jullie allemaal voor de felicitaties en complimenten . ja, ik krijg heel vaak te horen dat ik er veel jonger uitzie . soms moet ik zelfs mijn rijbewijs tonen omdat ze me niet geloven. en ja, ratje = gerda. een en dezelfde persoon en idd een donderstraal (rooie en vale zijn..................) met alle karaktertrekken van een rooie, ik bedoel grijze-rooie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden