Spring naar bijdragen

onderaandeladder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Over onderaandeladder

 • Rang
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik ben diabeet en heb een sensor in de arm welke te scannen is middels een apparaatje òf telefoon. Soms geeft het apparaatje een foutmelding en moet ik 10 min wachten alvorens ik opnieuw kan scannen, dan grijp ik de telefoon. Ben benieuwd of ik dan strafbaar ben. Ik denk van wel omdat ik een telefoon in de hand heb, naar aanleiding van de quote is er kennelijk enige ruimte voor de dienstdoende agent.
 2. Haha vroegah, klinkt ook nog eens beter door jullie comments. Ja klopt de medische keuring is verplicht, daarnaast moet ik voor de gezondheidsverklaring ook verplicht langs een internist en oogarts. Internist geeft in mijn geval op basis van mijn stabiele waarden en geen verdere complicaties verklaring zo af, kwestie van ophalen (insuline afhankelijk). Ga eens kijken wat de verschillen in prijzen zijn tussen die bedrijfs c.q. arbo artsen qua medische keuringen onderling, thanks.
 3. Ik denk dat de insteek van de theorie avonden voornamelijk is dat naast het huidige werk gedisciplineerd geleerd kan worden. Zit wat in. Ik heb geen affiniteit met het technische aspect, al was ik nooit een trage leerling. Het spreekt mij vooralsnog wel aan dat klassikale. De gezondheidsverklaring moet ik via het CBR aanvragen. Ik heb suikerziekte dus moet net als voor het B rijbewijs langs de arts. De medische keuring kan via de rijschool.
 4. Bedankt voor de antwoorden zover. Er is een duidelijke voorkeur voor schakelen (is ook leuk denk ik) en het lijkt slechts een formaliteit. Al zal er verschil zitten tussen splitterbak of stapelbak. Toen jullie het rijbewijs haalde was er toen ook al een groot verschil in prijzen? Ik heb een offerte liggen van een rijschool die voor €4200 het C rijbewijs + Code 95 kan aanbieden (inclusief 18 klassikale avonden voor de 3 modules theorie = 45u). Een andere rijschool, hemelsbreed niet zo heel veel uit de buurt, kan voor €2899 het C rijbewijs + Code 95 aanbieden ( 6 dagen theorie) en
 5. Beste forumleden, In 2021 wil ik starten met het C rijbewijs + code 95. Ben geen 18 overigens, de 40 is in zicht. Ik heb als bijrijder eerder dit jaar chauffeurs gesproken welke zeiden dat ik niet voor handgeschakeld hoefde te gaan. Geeft dit beperkingen of wat denken jullie? Binnen welke tak binnen de transportsector is er een groeiende vraag naar chauffeurs, en heeft een beginner kans van slagen. Buitenlandse ritten vind ik geen probleem en lui zweet heb ik amper. Als beginner zonder ervaring is het afwachten waar ik aan de slag kan natuurlijk, e
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden