Spring naar bijdragen

cbradio

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

cbradio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Waardering in de gemeenschap

  1. Sorry. Maar ik zie een vrachtwagenchauffeur als een collega en niet als een vreemde persoon. 😉. Bedankt Pierre voor jouw reactie 👌
  2. Hoeveel mensen hebben op internet 1000 facebook vrienden of vriendinnen waar ze misschien maar 10 echte facebook vrienden of vriendinnen kennen en toch hun hele verhaal met foto's enzovoorts erop plaatsen en heel hun leven vertellen? En dit is veel erger dan even een praatje maken met een persoon die je nog niet kent op de CB radio! 😉 En je zie toch voor 90% op je vrachtwagen wie en wat voor een firma... die vrachtwagenchauffeur voor rijd.
  3. Praten met mekaar op de 27 Mhz band..., zoals je een ander trucker ziet rijden en je kan gewoon even goedendag zeggen en vragen waar hij of zij naar toe rijd, en meer moet dat niet zijn in de cb truckers wereld? En zoals nu de cb radio van 40 kanalen am/fm uitgerust zijn met een scanfunctie is het geen kunst meer als een ander cb trucker even een oproep toe op Truckers kanaal 19 of een ander kanaal, want de cb scanfunctie ontvangt je binnen enkel seconden! Ik vind persoonlijk dat een trucker zonder een cb zender erin is als een cafe zonder bier? ! Ik vind het ook heel leuk dat de smartphone bestaat in een trucker maar we mogen de tradities van de cb radio in een trucker niet vergeten dank u.
  4. Waarom heeft de smartphone de CB bak in de truckers wereld vervangen? Want een cb bak blijf toch het symbool in een vrachtwagen vind ik persoonlijk.
  5. Ik heb nog altijd een CB radio, maar hoor bijna niemand op de CB 27 mhz. Wie heeft nog een CB radio in zijn of haar vrachtwagen...?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden