Spring naar bijdragen

kweetniet

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    167
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over kweetniet

  • Verjaardag 27-04-1976

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

kweetniet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Waardering in de gemeenschap

  1. ik had al zo'n gevoel dat je mannetje ( Jarno ) dezelfde interesse heeft als jou. EN als hij het van jou kan leren dan is er niks mooiers op aarde dan een gelukkige vader en zoon. En wie was er nou wel goed op school met leren ?? Nou ik in ieder geval niet totdat ik bij de rijschool kwam om me theorie te leren haha.
  2. Welke regio komt deze heer ???
  3. je zal 't zelf moeten doen........
  4. Ja he Ron een Volvo is een GAANDER. Daar bij de N3 / A16/ A17 waar je open en bloot over het water gaat. 2 weken terug met die trek en rukkers vlagen die toch behoorlijk waren bleef ie ook gaan hoor waar ik mee rij bij RY. Wel op heenweg Wemeldinge een stapje terug gedaan. Dan maar eens 5 min ouzo iets een keertje later hoor. DAG
  5. En zo is het dus echt wel. Wil je werk dan is er werk en ook voor jou. Een aanpakker kapt alles aan.
  6. kweetniet

    IK GEEF ME BLOOD

    Ja mooi he josimo, het is een OPENBARE vrachtwagenparking waar iedereen dus welkom is. Is het geheel vol ja dan ben je dus te laat aangekomen vandaag. Meestal staan er geregeld de zelfde wagens van mensen die uit de buurt komen. Het is helaas de enigste plek op dit industrieterrein waar men mag parkeren. Langs de openbare weg is VERBODEN !!!!!!!!! Schots en Scheef ja je kan ons zeker in de nachtelijke uurtjes tegenkomen op het zwarte goud. Maar waar ken ik jou aan herkennen ???
  7. Rolt lekker door arie67. Hoeveel km heb je voor Westdijk gemaakt dit jaar ongeveer ?? Of hou je dat niet bij per week / per maand
  8. kweetniet

    IK GEEF ME BLOOD

    vrijdag op zaterdag zwevend over de baan ff Parijs heen en weer gaan doen.
  9. kweetniet

    IK GEEF ME BLOOD

    waar ga jij voor ?????? Pannenkoekkie
  10. kweetniet

    IK GEEF ME BLOOD

    Kees ik zelf weet niks over een eventuele financiële zaken. Mocht het wel zijn dat ik iets wist dan had ik wel ja gezegd. Maar ik heb een heerlijk en helder weekendritje Parijs achter de rug en ben heel weer thuis gekomen. Heerlijk kippetje zitten eten samen met collega die we zijn wezen halen aan de overkant van de snelweg bij carefour. Na het eten weer gesplitst en op naar 2e adresje waar ik in de wacht terecht kwam. Er stond een Italiaan die echt van voor tot achter en in elk gaatje wel beladen was met losse dozen en zakken. Ik dacht bij me zelf al he, as ik pech heb dan sta ik hier wel tot zondagavond 22 uur. Want ja he zaterdag tot 22 uur mag je rijden en dan ff 24 uurtjes niet !!!! Maar uur deze schele had weer mazzel want ik ging nog ver voor 22 uur het franse land uit. Dus niet verkeerd gelopen.
  11. kweetniet

    IK GEEF ME BLOOD

    En wie is dan ene Kees eigenlijk wel ???????????? Kijk voor mij is het makkelijk zat dat ene Kees het toch aardig goed heeft over die ene Nick. Nick rijdt bij ene RY oke, maar faillissement / tijdje thuis / nieuwe baan ??????????? Nou komt u maar verder met enige info wat u weet A.U.B. !!!!! Ik ben benieuwd net als vele andere volgers neem ik aan.
  12. Vanmiddag even heen en weer Utrecht - Venlo gereden. a2 - a15 - a50 - a73 genomen. Het liep lekker door maar toch weer zoals altijd 90 km op de teller en geregeld over linker baantje gegaan. Ook buiten de toegestane tijden.
  13. kweetniet

    IK GEEF ME BLOOD

    Of jullie zijn erg ongeduldig
  14. kweetniet

    Duidelijkheid

    zo zou het dus met echt alles in en om het leven moeten gaan. discrimineren om het een en ander en buitensluiten klopt dus van geen ene kant. wat is de een meer of minder dan de andere, helemaal niets. Prijsafspraken zijn verboden. Maar zolang erin de EU grote verschillen in de kosten / uitgaven en inkomsten blijven bestaan zou het behoorlijk verrot blijven gaan.
  15. kweetniet

    IK GEEF ME BLOOD

    Google ken ook niet alles weten he
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden