Spring naar bijdragen

marcel-r500

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door marcel-r500 geplaatst

  1. ja dat zei de planner ook al , alleen lullig dat een collega vrij vraagt en als antwoord krijgt dat dat niet gaat omdat er al teveel zijn en mij "geeft" hij vrij . ach ja eerst zien en dan geloven
  2. sorry ik bedoelde ook de wekelijkse rust . dank je , ik dacht zelf namelijk dat ik als ik het verkort tot minder dan 45 ik dan minimaal met 24 moet compenseren . maar blijkbaar moet alleen het aantal uren die ik mis inhalen . ik blijf toch volhouden bij de planner met 24 haha:cool:
  3. ik heb even een vraag over het compenseren van je weekendrust . stel je hebt een verkort weekend rust van 24 of 36 uur . dit moet je binnen 3 week compenseren . maar nu vraag ik mij af met hoeveel ??
  4. ik kwam afgelopen zondag op maandagnacht om half 1 bij desbetreffende parkeerplaats , om te tanken , maar aangezien de beste man de slagbomen dicht had en op slot moest ik noodgedwongen verder naar Venlo met dichtgeknepen billen . de tankmeter dood in de hoek en een verbruik van 1 op 2 . bij het tanken 550 liter in een tank van 575 liter !!!
  5. nou dan help ik jullie maar mee , aangezien julliue al op leeftijd zijn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden