Spring naar bijdragen

volvofh12

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1054
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door volvofh12 geplaatst

 1. Met ingebouwde SIM kaart komt later dit jaar, staat er op de site.
 2. Als er een tekort aan wielen is gaat de prijs ook omhoog. Iemand in de IT houdt bij zijn salaris onderhandelingen ook geen rekening met een eventuele crisis.
 3. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt zou ik altijd voor de E schaal gaan bij een sollicitatie. Nee heb je, ja kun je krijgen.
 4. Ja dat kan zo zijn, maar je moet dan wel een instelling hebben waar menig ambtenaar jaloers op zal zijn. En door die ongein vaak in de knoop met de rijtijdenwet.
 5. Nou, ik ga voor geen goud weer die kut containers in. Wat een drama altijd op die klote terminals. Schaft, ploegenwissel, storing, staking, harde wind, altijd wat.
 6. Duidelijk. Uitkijken dus.
 7. Heb jij een slecht afweersysteem ofzo?
 8. Voor je bij aanvang dienst jouw kaart er in doet, wel eerst alle meldingen wegdrukken met ok. Dan de kaart er in.
 9. Moeten die erop dan? Bij de Duitsers wel.
 10. volvofh12

  Mijn naam is haas

  Zoals ik al eerder schreef geen gedegen onderzoek. ‘Hard bewijs’ tegen Jelle Post uit Urk rammelt: vrijspraak van drugstransport. ‘Nooit meer naar Engeland’ https://www.destentor.nl/algemeen/hard-bewijs-tegen-jelle-post-uit-urk-rammelt-vrijspraak-van-drugstransport-nooit-meer-naar-engeland~aa349b17/
 11. volvofh12

  Mijn naam is haas

  Inderdaad. Wel wat onderzoek. Ik had wel verwacht dat er in Nederland, bij die opdrachtgever, wat meer onderzoek zou zijn gedaan. Ze zijn niet eens bij het transport bedrijf langs geweest. Getuigen waar amper tijd voor was omdat de rechter naar een feestje moest.
 12. volvofh12

  Mijn naam is haas

  Inderdaad. Net als die opmerking van de rechter over het met pen aanpassen van de cmr. Kan nou niet zeggen dat die Engelsen een gedegen onderzoek hebben hebben verricht.
 13. volvofh12

  Nieuws in plaatjes

  Kan maar zo dat ze proberen een kabinet met de VVD te vormen, maar zonder premier van de VVD. Rutte in de kamer en een premier van een andere partij. Is vroeger vaker gebeurd. Of ze waren van mening dat Rutte tijdens de coranacrisis weg sturen net een stap te ver zou zijn. Het zou wel een mooi signaal naar de burgers zijn geweest als de motie van wantrouwen was aangenomen.
 14. volvofh12

  wist je dat

  Ahum Pierre, jij schrijft altijd "de raam" ipv "het raam" 😎.
 15. 1 man 2 42 3 8 uur 4 ja 5 nee
 16. Bij Heiploeg komen Marokkaanse transporteurs. Ik heb een vermoeden dat het salaris dan nog wel een dingetje wordt. Van Olst in Wezep zou je kunnen proberen. Die rijden met kuikens die kant op.
 17. Er loopt bij Verhoek in Genemuiden een campagne zak ik ergens voorbij komen. Inclusief opleiding.
 18. Rutte lakt alles weg, zelfs hier.
 19. En zijn eigen partij stemt voor.
 20. volvofh12

  wist je dat

  En na 2 jaar elke week in de garage, weet ik uit ervaring.
 21. Als die oost Europese vervoerders zo nodig zijn moeten ze maar een dependance in Duitsland starten.
 22. volvofh12

  Is dit een forumlid

  Combiverkehr 44 ton😎
 23. Stel je gaat iemand buiten de standplaats aflossen omdat die aan zijn uren zit. Dan moet je die reistijd invoeren als werktijd. Dat hoef ik jou toch niet te vertellen!
 24. volvofh12

  wist je dat

  En hebben ze de DAF ook nog wat sterker gemaakt? 💪
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden