Spring naar bijdragen

volvofh12

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1142
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door volvofh12 geplaatst

 1. Is dat in Zweden en Noorwegen gebruikelijk dat je s’avonds de auto tegen de ramp kan zetten? Bij Ikea in Helsingborg bleek dat jaren geleden ook zo te zijn. Papieren in de brievenbus en slapen voor een ramp.
 2. In 2009 een Mercedes gekocht. 50 tons remsysteem stond speciaal in de offerte vermeld.
 3. Er moet een afvalstoffen begeleiding brief of dan die app bij zitten. Een vrachtbrief mag je er ook bij doen maar is niet nodig dus doet niemand het. Maar altijd afval stoffen begeleiding brief bij binnenlands vervoer.
 4. Een afvalbegeleidingsbrief vervangt een vrachtbrief. Dus alleen bij het vervoeren van afval.
 5. Begeleidingsbrief, goed ingevuld, is voldoende voor binnenlands vervoer.
 6. Toevallig werd dit plan besproken op de radio bij dit is de dag. Conclusie gaat niet werken.
 7. Dat is iets voor je werkgever. Tis-web van vdo. Die app werkt met een Bluetooth stick van vdo.https://tachograaf-webshop.nl/nl/vdo-smartlink-pro-app/3482-continental-vdo-dtco-smartlink-pro-apple-android.html
 8. Volgens die docent is er software voor om de manuele invoer via de pc te doen. zie wel dat er van vdo een app is om dit te doen.
 9. Dat was ook onze reactie. De sterke verhalen van docenten vallen in het niet bij de stamtafel verhalen.
 10. Volgens een code 95 docent moet je vakantie verantwoorden als werken. Je krijgt immers betaald tijdens je vakantie dus valt het onder werk. Dus 3 weken 8 uur per dag invoeren als werk.
 11. Laat je die cmr ook ergens ondertekenen? Wie zet je bij afzender, ontvanger, waar in ontvangst genomen? Wordt er een factuur gestuurd met die cmr er bij? Als je een lege container uithaalt in Rotterdam om te gaan laden in Duitsland of België krijg je dan een cmr mee voor dat stukje leeg rijden?
 12. Heb ergens gelezen dat DAF bezig is met waterstof en verbrandingsmotor.
 13. Verzekering gaat via het trekkende voertuig. Maar verder heb je een punt, beter kijken wat voor kenteken op de trailer komt. Grote bedrijven zullen met meerdere vestigingen moeten gaan werken om niet elke 8 weken naar het oosten te moeten.
 14. Heren is toch niet zo moeilijk! Kap nou eens met dat gezeur.
 15. In Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Denemarken kijken ze nergens meer naar. Tenminste op de adressen waar ik kom. Ik heb één Janssen prik gehad. Twee keer ergens een snel test moeten doen.
 16. https://www.t-mobile.nl/shop/product/alcatel-mifi-router-mw70vk-zwart/22032008?ch=es&cc=con&sc=acq&dr=24&pr=GOT41,GAT43,SK303&lp=2 mifi router met data abonnement. Unlimited in NL. 26 Gb EU. Geen Zwitserland. Zakelijke abonnementen bij t mobile wel Zwitserland.
 17. 30 ampère voor de kirk.
 18. volvofh12

  Tomtom expert 6 & mydrive

  Er is ook een engelstalig forum van Tomtom. Kun je ook veel info vinden.
 19. volvofh12

  Tomtom expert 6 & mydrive

  Via Twitter krijg je redelijk vlot reactie is mijn ervaring.
 20. CarPlay op de radio. Leest appjes voor en antwoord gaat ook via stem, werkt meestal goed.
 21. Hoorde daar van de week iets over op de radio. Dat was een bonus voor beleggers die werden ingehuurd door het pensioenfonds om te beleggen. Was voor de tijd contractueel vastgelegd. Aan het eind kon het wel uit, die gasten hadden goed geld verdiend voor het pensioenfonds. ABP meen ik.
 22. Alleen bij onderbreking 11 uur. Kun je 9 uur aan één stuk op de boot of trein staan is het ook goed.
 23. Dat doe je ook om geen gps conflict te krijgen, tachograaf op rust en toch bewegen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden