Spring naar bijdragen

Framboos

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Framboos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt voor alle tips, ga het in het weekend eens een beetje na checken. Ik heb niet zo’n haast, moet nog even mijn Fcos (code 95 in NL) vernieuwen zodat ik weer 5 jaar vooruit kan.
  2. Ja, van Wijnen kan ik, die wil alleen maar Franse chauffeurs in dienst hebben, maar die betaald nogal slecht wat ik al van enkele chauffeurs gehoord heb, er woont er eentje bij mij in het dorp. Ja, en bij geconditioneerd vervoer moet je regelmatig de weekenden ook werken en dat trekt mij niet meer.
  3. Ik ben een chauffeur woonachtig in Frankrijk, woonachtig in de buurt van postcode 02510, ongeveer 60km van Vallenciennes, en wil langs deze weg eens een balletje opgooien of het mogelijk is om weer voor een Nederlandse baas te gaan rijden met mijn woonplaats als standplaats. Ik ben 53 , en heb ruim 34 jaar ervaring, waarvan de laatste 32 jaar in het tankvervoer van voornamelijk levensmiddelen, en ADR zoal alchohol en alcoholische dranken. Ik rij momenteel al 8 jaar voor een Franse baas, met een levensmiddelentank. Ik wil geen weekenden meer rijden, maar zaterdags thuiskomen, of zondags vertrekken is geen probleem. Ik heb mijn ADR stukgoed/tank pas verlengd en is to 2024 geldig. Ik praat vloeiend Nederlands , Duits , Frans en Engels. Mvg, Ronald
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden