kees

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  951
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over kees

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 31-01-63

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. toch echt zo jammer maar nog veel meer zo KANSLOOS als je meent iemand te moeten afzeiken omdat die persoon een VRAAG stelt.
 2. we hebben het hier toch wel over Koops?? hetzelfde Koops wat ongeveer 20 jaar geleden Overdorp uit IJmuiden over nam? Overdorp die toen al naar Iran en Irak en omgeving reed, nou ja ik denk maar zo, gelukkig hebben we de foto,s nog.
 3. er is ik geloof in Dordrecht ook zo,n mafketel die loopt elke dag te zeiken over van alles en nog wat, de gemeente is verplicht elke klacht in behandeling te nemen. het grootste gedeelte of al die vent z,n klachten zijn ongegrond. maar hij blijft dus klagen, nu is het zo dat door dat gezeik er ander werk wat dus wel belangrijk is blijft liggen. de burgemeester daar die was al dat gezeik op niks af zo zat die heeft de bal even terug gekaatst en heeft een rechtzaak tegen die vent aangespannen en ook nog gewonnen. zo kan het dus ook.. ik woon onder de rook van Schiphol en ja ik hoor al die vliegtuigen, en so wat?? ik denk er nu over om te gaan zeuren om die vliegtuigen af en toe wat lager over te laten vliegen als ze die kist dan maar stevig op z,n kant zetten want dat vind ik wel gaaf als je dan al die smoeltjes tegen zo,n raampje gedrukt ziet zitten maar er is een ding wat mij dus wel echt irriteerd en dat is die omgekeerde slagroommachine van de klpd die zultkoppen vinden het altijd nodig om bij wat voor gebeurtenis ook rondjes te moeten vliegen oke dat kan ik begrijpen, ik ben ook wel eens een straat aan het zoeken. maar moet die .....kop dan altijd precies die rondjes over mijn huis vliegen?? gaat eens een poosje over het huis van de burgemeester vliegen of bij je schoonmoeder kijken of die dan ook nog zo blij met je zijn??
 4. kijk hier ga je al weer 6x24 uur en nog meer van die regeltjes. haal die hele TROEP toch van tafel en laat het gewoon weer zo worden als het was. en als jij het niet wil dan doe je toch werk zoeken waar dat wat jij raag wilt wel mogelijk is, toendertijd kon dat ook en nu kan het ineens niet meer?? het is zo triest dat heel onze sector op deze manier OOK nog eens naar de klote geholpen moet worden.
 5. ik heb dit gevraagd om de volgende reden; er staat mij iets bij dat er in een heel donker verleden toen de chauf,stoel vaak nog een sinaasappel kist was een vergelijkbaar artikel is geweest . en omdat er de laatste jaren al meer dan genoeg "gepensioneerde artikelen" opgepoetst zijn en als nieuw gepresenteerd zijn. lijkt dit mij ook zo,n "gepensioneerd artikel" maar mijn excuses als ik het fout heb
 6. ja dat ze vroeger in Bunschoten zaten weet ik. er staat nu nog steeds een zeer mooi gerenoveerde "boerderij" maar waar zitten ze nu dan??
 7. hallo allemaal ik heb nog even een vraagje over dit gedoe, hoe oud is dit wetsartikel eigenlijk?? en ik bedoel niet wat er nu weer op tafel gebracht is door deze of gene "slimme bondsmedewerker" maar het artikel wat ergens in een of ander onder-gestoft is geraakt na zoveel jaren in een of ander archief te hebben gelegen.
 8. waar zit die hoofdtoko van hun dan?? ik dacht dat hun ook in zeewolde zaten.
 9. vraagje WAAROM zou je een koffiezetter 220volt voor in de vrachtwagen willen kopen??
 10. Josimo ik weet niet of jij je kan herinneren dat er vroeger van Struyk van die maaltijd blikken te koop waren die zaten ook in een echt blik. ik had in uitlaat boven en onder gat van 10mm geboord. als ik wist dat ik nergens meer wat te eten kon kopen of omdat ik het nergens wat vond bijv, GB schoof ik zo,n blik in de uitlaat bout er voor dan nog ongeveer 15min rijden tot waar ik dan stond en blik was super heet. was niet ideaal maar beter als koken in m,n hut of hongerlijden. maar ik geloof dat deze oplossing wat die gast heeft tegenwoordig niet meer echt gewaardeerd word. ivm euro5/6 en al die gein.
 11. Ger ik heb een vraag en die is niet om jou af te zeiken!! je schrijft dat er geschreven staat dat je de verkorte rust in de cabine mag doorbrengen! dan komt mijn vraag; als je spreekt over inhouden dan heb je het in mijn ogen toch over jou inzicht? en hier lopen dan dus de meningen over elkaar heen. want jij meent dit, een ander meent dat, en ga zo maar door, en ga zo maar door. en voor je het weet zitten we dus met z,n allen met zoals dus realiteit is een rij en rusttijdenwet van bijna 100!! pagina,s dik waar geen mens meer wijs uit kan. ja ik weet je zal me een giga grote stommerik vinden en een zeikerd maar dat is dan jammer.
 12. zou mevr. Koops zachtjes al d,r zooi een beetje meer willen concentreren in Zeewolde en dus van al die filialen af?? hoe kom je daar mooier vanaf als zo,n filiaal gewoon te laten klappen. ik wist geeneens dat ze verschillende vestigingen hadden.
 13. ja Murphy maar dat had ik toch al eerder geschreven die is ingekort tot 7 berichten.
 14. Pierre als het zover komt dat onze kinderen vreemde feestdagen moeten gaan vieren en meemaken denk ik er over om ze zelf maar te leren hoe op de goede maner een schaap te slachten i,p,v die barbaarse metoden.
 15. Pierre liken gaat heelaas maar 1x maar anders.