Spring naar bijdragen

Mebo 07

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  121
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

382 Excellent

Over Mebo 07

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

720 profielweergaven
 1. Mebo 07

  Nieuws in plaatjes

  Die linkse hé , die andere is Frau Beckenbauer. 😀
 2. Mebo 07

  DAF topic

  Nee , en je krijgt ook geen knippers van colega's die je tegen komt. Heb er toen ook 2 weken mee gereden.
 3. Zes........?????? ik had er maar 3 nodig En was volgens mij ook iets van 25 gulden . Maarja dat waren andere tijden , op de examen route stond welgeteld één stoplicht!
 4. Mebo 07

  wist je dat

  TAKE AWAY! Het zijn zware tijden voor de levensgenieterin deze Coronatijd. De horeca is geslotendus uit eten zit er voorlopig niet in. Gelukkig is bij de meeste restaurants al dit lekkers nu ook af te halen. Een mooie troost in deze onzekere tijden. Om onze VEGAN vrienden tegemoet te komen hebben wij gemeend hier op aan te moeten sluiten ***VEGAN TAKE AWAY*** Prijslijst: 10 l emmer : € 5,50 1 juten zak vol:€ 19,95 Kofferbak vol:€ 59,95 Neem onze speciale menu’s! ‘Stuff up your jaszakken’: € 9,95 ‘All yo
 5. Mebo 07

  wist je dat

  Echt weer wat voor een vakbond , gaan roepen "neem maar een hotel kamer op kosten van de werkgever "! Ter eerste hebben werkgevers hier geen schuld aan en ten tweede waar laat je je auto ? Want de meeste hotels zullen geen parkeer plaats voor een vracht auto hebben En ten derde bij bijna alle wegrestaurants kun je eten bestellen en zijn de sanitaire voorzieningen open! Dus een beetje een loze kreet van Tjitse!
 6. Ja , als je in de berm komt moet je vooral remmen .
 7. Mebo 07

  forumgebruikers gespot

  Waarschijnlijk al genoeg gekost!😂
 8. Fries is een taal! Niet dat ik het kan ,maar het is een taal. Je kunt zelfs google in het Fries krijgen. West-Fries is dan weer een dialect , net als drents ,gronings enz.
 9. Mebo 07

  Corona/mondkapje

  Als je voor corona zo de shop van een benzine station inliep , werd er op de alarmknop gedrukt! Nu drukken ze bijna op de knop als je zonder masker binnen komt!
 10. Mebo 07

  wist je dat

  Heb ook al een paar jaar een echte airco thuis , vanaf die tijd slaap ik zomer's stukken beter.
 11. Heb het altijd al gezegd: Er zijn veel GOEDKOPE chauffeurs nodig !
 12. Mebo 07

  Wijbrand Wever

  Heb er de laatste 10 jaar gewerkt ,nu al ruim een jaar pensioen , geweldig sociaal bedrijf , heb het er geweldig naar mijn zin gehad.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden