Spring naar bijdragen

Mebo 07

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  173
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Recente profielbezoeken

2116 profielweergaven

Mebo 07's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

565

Waardering in de gemeenschap

 1. Mebo 07

  Danke fur die blumen

  Ja , dat was hem , kon niet meer op de naam komen.
 2. Mebo 07

  Danke fur die blumen

  Ligt dat in de buurt van Leer ?
 3. Mebo 07

  Danke fur die blumen

  Koopman heeft enige jaren terug daar in de buurt een bedrijf in autotransporten overgenomen , was ook niet een hele kleine maar kan niet op de naam komen.
 4. Mebo 07

  Gorinchem

  Je kunt ook zonder een lul verhaal zeggen dat hij niet goed heeft opgelet ! Maar ja je probeerd altijd je gelijk te halen , nou mijn zegen heb je!
 5. Mebo 07

  Gorinchem

  Dan heeft hij ook niet goed opgelet. Anders had hij meer afstand gehouden en had hij ook eerder de auto op de vluchtstrook zien staan
 6. Heb een maand of 10 onder planning van Samskip gereden , had alleen vrijdag's en s'maandags contact met HKP. Bij samskip zat een planner die van oorsprong uit Muntendam kwam , dat was vlakbij mij in de buurt. Heb toen met hem geregeld dat ik s'maandag 's moest lossen of laden in het noorden ,kon ik met de truck naar huis.
 7. O ja , heb een jaar voor HKP gereden. Meest met zeecontainers , moet zeggen dat het mij daar wel beviel en na een jaar contract wilden ze toen geen contracten verlengen of vernieuwen , anders had ik er misschien wel langer gereden. Ondanks alle vreemde verhalen heb ik er met plezier gewerkt.
 8. Ben ik blij dat ik altijd los gestort met afzet containers gereden heb , lading erin zeiltje er over draaien..... en tot ziens maar weer.
 9. En de DC's en winkels hoeven ook niet beleverd worden?
 10. Waarom heb je voor losgestorte goederen geen vracht brief nodig dan? Heb altijd losgestort gereden en overal een vracht brief bij gehad.
 11. Natuurlijk heb je een vrachtbrief nodig en voor los gestort heb je eveneens een vrachtbrief nodig.
 12. Je mag hem wel 3 keer onderbreken met 45 min , maar het meest logische is : 4.30 rijden , 45 min pauze en weer 4.30 rijden Maakt 9 rij uren en één keer 45 min pauze. Kan toch niet zo moeilijk zijn !
 13. Dat zal mij een zorg zijn , zolang er nog gevlogen en gevaren word met EURO - 6 kan dat van mijn elektrische fiets er ook wel bij! En als ik elektrisch wil rijden ga ik wel naar de kermis.
 14. Nu ook niet...........niemand zegt dat je je uren tot de laatste minuut vol moet rijden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden