Spring naar bijdragen

T.S

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door T.S

  1. 11 uur geleden zei Kempische Truckfan:

    Als je hun website leest doen ze anders geloven! Maar Sitra is een van de bedrijven waar de chauffeurs op parkeerplaatsen in weekend mogen bivakkeren. Geen faciliteiten. Weer twee mooie bedrijven naar de klote. Beide klanten zullen hopelijk een betere vervoerder vinden. McCain en Van Amerongen waren vele jaren partners.

    Dat klopt ik ben in 1970 daar begonnen en toen reden ze al voor McCain en heb er meer als 40 jaar gewerkt.

  2. 4 uur geleden zei jean2:

    voor die 2 halve dagen dat ik inval weet ik niet of ik zo waardevol ben😁maar als hij soepsidie  kan krijgen van de sjoob of zo, wil ik het verschil wel bijbetalen, anders weet ik niet of ik het zal verlengen, voor de inkomsten is het niet noodzakelijk,ik doe het meer voor de sociale contacten met collega's en de mensen onderweg (la/lo adressen en zo)

     

     

    Ik heb het zelfde met de firma waar ik nog 2 of 3  dagen reed,

    Hij wilde code 95 wel betalen maar dan moest ik nog 5 jaar blijven rijden en daar had ik geen zin in en nu  is mijn code 95 per 25-8-2019 verlopen en ben ik nu echt met pensioen.

    • Like 1
  3. 15 minuten geleden zei HIT:

    ^^Wij zijn druk doende daarmee, maar jouw naam kwam negen pagina's lang in de logboeken met forumveranderingen voor.... Ik heb maar zo het idee dat jij dat niet was. En al die veranderingen waren binnen twee minuten!

    Kan mijn oude account ook worden terug gezet????

  4. 9 uur geleden zei schoenenreus:

     

     

    Hoe het precies zit weet ik niet maar ondermeer zijn account werd misbruikt tijdens de aanval dus hebben we het verwijderd. Als ik het goed begrepen heb kan gerrit een mail sturen of zijn wachtwoord veranderen en dan zou het weer geregeld moeten zijn. Maar daar weet @SPL meer over te vertellen.

     

    Ik kon helemaal niet meer op het chauffeurs forum komen en heb maar een nieuw account aangemaakt, ik ben al lid sinds 2005... onder schermnaam  TEUNIS.

     

     

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden