Spring naar bijdragen

jean2

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    57
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    2

Alles door jean2 geplaatst

  1. jean2

    Fautjuh

    die kan als tenor zanger verder gaan
  2. ja zeg, die roosters links van je voorwiel liggen er niet voor niets ,tis de bedoeling dat je die onder de wielen legt volgens mij
  3. ja op deze manier blijven er geen of weinig forumleden over
  4. nou als ik zo een rodnkijk lang die wegen dan moet ik zeggen dat die jij bedoeld en gezien hebt er vroeger ook als stonden (wel n jaar of 40 jonger volgens mij)
  5. en Huub ut Venraay ,die vruuger nog mee den bluk reed( en lang daar voor mee perd en kar geloof ik)πŸ˜‚
  6. isti harem eigenaar (een of andere sjeik)πŸ˜‚
  7. jean2

    code 95

    ik heb het wel eens besproken een tijdje geleden en kreeg als antwoord # in sommige gevallen was het wel mogelijk # als hij niets krijgt van de subsidie betaal ik het zelf wel, hier in de buurt kan ik terecht met 4,5 uur e-learning + 2,5 uur klassikaal = 7 uur. (Dit geldt voor de modules 1, 2, 4 en 5) zijn 28 uur totaal De praktijkmodule (module 3) bestaat uit 4,5 uur e-learning +2,5 uur rijden = 7 uur. dit alles incl.btw en afmelden cbr voor 820 euro. en volledig aftrekbaar .
  8. jean2

    code 95

    ik ben met pensioen sinds enkele jaren en wil nog een aantal jaren gebruik maken van mijn rijbewijs met code 95, ook omdat ik wel eens een karwei voor mezelf heb (naar en van Frankrijk met de vrachtwaggel ) en oa. geen risico wil nemen met de police aldaar. en doe nog wat inval/oproep werk in de buurt .
  9. jean2

    code 95

    kan ik als particulier SOOB subsidie krijgen voor mijn nascholing code 95. ik heb gegoogeld, maar kom telkens bij werkgevers uit die dat tevoren moeten aanvragen,en niets voor particulier.
  10. dat zou ik zeer zeker doen.
  11. jean2

    Een week van een koetelaar

    des bij den MCB aan de kleur te zien.
  12. https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3093962/Vrachtwagen-in-brand-op-A50-bij-afrit-Oss-Oost-ravage-is-enorm kun je deze link openen ???
  13. https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3094028/Vrachtwagenchauffeur-overleden-na-ongeval-op-A50-collega-s-zwaar-aangeslagen
  14. dju,moeije nog engels kunne leze ook
  15. beetje klikken bij de admin omdat er eentje (of 2) stout is geweest .mens ga koken (aldus Pim Fortuin) en word eens volwassen.πŸ˜₯ oeps, misschien krijg ik nou ook wel een emmer stront over me heen😁
  16. ik zou het in ieder geval ook wel jammer vinden.
  17. n rustig forum is zoo saai
  18. ik heb dit wel gelezen maar ,,, wie heeft het geplaatst jij of de Admin??
  19. ik dacht dat je zelf wel man's (of vrouw's ) genoeg was om te weten of je een PB openbaar moet delen op het forum, (persoonlijk zou ik een PB van een ander nooit plaatsen, maar dat is mijn mening.
  20. DE ROODE LEEUW Permanent gesloten zo staat het op google maps
  21. ik stop mijne gsm dan maar in een colablikje,krijg dan geen bekeuring las ik
Γ—
Γ—
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden