Spring naar bijdragen

Erwin 75

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    144
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    2

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Erwin 75's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

330

Waardering in de gemeenschap

  1. Goed om te horen Adrie, succes en dat je nog de nodige kilometers mag maken.
  2. In de infra en grondwerken gelukkig nog weinig last van. Stratenmakers daarintegen wel veel roemenen, net zoals in het kabel en glasvezel werk.Tsja is het een kwestie van accepteren, of is het gewoon niet aantrekkelijk voor een Nederlander.
  3. Echt, ken je niet net zomin als jij mij kent. Maar dagvers brood ga je s'morgens bij de bakker halen en niet in de supermarkt. Maar ga verder niet meer reageren hierop, want wordt weer zoon discussie waar niemand niks aan heeft.
  4. Heb je die altijd bij dan? Telefoon gaat bij mij in de houder s'morgens en daar blijft hij de hele dag. En geloof ook niet als je iets acuuts krijgt dat je het besef heb om je mobiel te pakken. Maar dat is in de hele maatschappij een groot verschil met "vroeger". Iedereen denkt aan zijn eigen of dat zien we dadelijk wel. En waarom moet je s'nachts brood lossen? Waarom s'nachts een pakketdienst? Omdat het speeltje van easytoys niet op tijd is? Ben niet ouderwets of zo. Maar " vroeger " was er sociale controle en werdt er gekeken als iemand lang wegbleef bij een los adres. Nu is de maatschappij het zal wel. Mijn mening, maar de meeste denken alleen maar aan ikke.
  5. Bij de trekkers bij ons niet net zomin als bij de 10x8 en. Blijft omhoog zolang jezelf niet op het knopje drukt.
  6. Als het waar is wat jij zegt. Dan kan de Nederlandse 10x8 of 10x4 nooit een typegoedkeuring krijgen. En trekkers met een kipper erachter ook niet. Weet er genoeg die gewoon met een druk op een knopje zorgen dat die as omhoog blijft.
  7. Heb hetzelfde met mijn stiefzoon meegemaakt, op en neer naar umc Amsterdam. 114 km vanuit uden. En dat 2 maal per week. Opgegeven aan de belastingdienst, maar niks weegt op tegen je gezondheid of van je naasten. Is met geen geld goed te maken. Beterschap Adrie en probeer te genieten van de feestdagen en belangrijker een goede gezondheid in het nieuwe jaar. Als het kan en mag kunnen we er in nisseroi gewoon inne gaan vatten.
  8. Rigger is de officiële naam van zoon aanpikkelateur. Tenminste dat maken ze mij wijs,bij diverse cursussen. Ook mede doordat het steeds internationaler wordt op de meeste bouwplaatsen. Maar bij ons in het grondverzet nog altijd aanpikkelateur, of den dieje.
  9. Adrie. Sterkte met je herstel en verdere voortzetting van de behandeling.
  10. Niet helemaal mee eens. Maar het is de tegenwoordige maatschappij. Ik heb gelijk en jij niet. Of te wel als we de kans krijgen iemand af te zeiken gaan we dat doen. En vooral anoniem, dat is het makkelijkste. Mijn voorstel weer een bbq en gewoon face to face.
  11. Heb eerst effe opgezocht wat de ziekte is, maar dat is niet grappig. Veel beterschap en sterkte de komende tijd. Ook al ken ik je alleen van wat korte praatjes over de bak. Sterkte.
  12. Erwin 75

    Pete met sleeper

    Nie mee eens, vroeger stonden en bij onze firma nog steeds . We maken het samen en anders niet. Maar dat is eerlijk gezegd steeds moeilijker en dat ligt niet aan degene die de vrachtwagen of kraan bestuurd. Maar aan de tegenwoordige maatschappij.
  13. Een kleine 47 ton. Geen transportband plus zeefdek. Als het een 130 is,die je collega geladen heeft. In zijn geheel opgebouwd een 30 ton meer. En wat meters langer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden