Spring naar bijdragen

Erwin 75

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  59
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

184 Excellent

Over Erwin 75

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Die hebben wij ook al een paar gehad. Maar bij de eerste molshoop die ze tegenkomen rijden ze al vast. Maar zoeken bij ons nog een chauffeur ouwe, heb meer collega's uit nisseroi.
 2. Erwin 75

  Waarom

  Klinkt raar maar . Mijn wijlen vader zei al, wil je trammelant op het werk nodig chauffeurs uit. Ik zie het hier op het forum terug. Afzeiken op elkaar is de norm. En dan vraag ik waarom. Had graag een mooi reisverslag van Pierre zijn laatste rit gezien. Zie de verslagen van trieftol graag, enz. Maar waarom kan er tegenwoordig niet normaal en met respect op mekaar gereageerd worden.
 3. Erwin 75

  wist je dat

  De fout van de meeste asfaltrockers, het gas erop houden in de modder😇
 4. Dan wat ik als machinist hoor van een chauffeur. Doe maar een tonnetje of wat meer is een ochtend vrachtje. Moet dat echt nog, jij weet ook niet van ophouden. Heb ik niet gezien. Dat gaat echt niet. Ja,maar ben vanmorgen om 6 uur al begonnen. Shit voorwielaandrijving vergeten. Ik dacht.
 5. Erwin 75

  MAN topic

  Weet ik en mijn werkgever ook. Kijken of ze de beloftes waar kunnen maken. Zal de ervaring van de chauffeur hier delen. Maar zal de eerste bevindingen delen goedkoop is duurkoop🤐
 6. Erwin 75

  MAN topic

  Een mooie auto Jan valt niks van te zeggen. Maar die laatste as ? Ik zie dan veel liever een star handelstekort,maar de toekomst zal het uitwijzen.
 7. Zou de jeugd nog weten wat een fietsbel is. Weet niet of ik het nu nog kan. Maar was prachtig rijden met zoon bak.
 8. Erwin 75

  MAN topic

  Maandag naar de spuiter ,dan mag ie zich gaan bewijzen.
 9. Nuttig? Net zoals GPI alleen maar bedacht om verantwoordelijkheid op de werknemer af te schuiven.
 10. Nou bekijk ik het van een heel andere kant, blijf en ben gelukkig machinist. Maar mag graag een stukje sturen als het zo uitkomt. Om te beginnen waarom altijd dat gezever, wij verdienen te weinig t.o.v een andere beroepsgroep. Daarvan is mijn mening, je hebt een Hollandse mond daarmee kan je praten ook met je werkgever. Op een camping staan in een caravan om dichter bij je werk te zijn. Ik ken persoonlijk meerdere machinisten die dit week in week uit doen, omdat ze na hun werk niet meer op en neer rijden naar huis. Wij zelf hebben de keuze je rijdt op en neer of je blijft in de kost,volledig b
 11. Erwin 75

  forumgebruikers gespot

  Kiepenboer vanmorgen op de afrit Venray bij de a73. Wij kwamen op de oprit met de dieplader,ik mocht bijrijder spelen. Bevalt wel goed op maandagmorgen.
 12. Erwin 75

  Goeie tweedehands

  Dat is bij ons veel voor de container auto's. Rijden bij ons 20000 per jaar . Omdat de sjouwfeur op de slooplocatie blijft en handpikker is op die locatie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden