Spring naar bijdragen

Erwin 75

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  73
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

208 Excellent

Over Erwin 75

 • Rang
  Senior Forumlid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Erwin 75

  forumgebruikers gespot

  Ten eerste geniet van je vakantie. En alleen gezien dat het een grijze was, niet opgelet Mercedes of VW.
 2. Erwin 75

  forumgebruikers gespot

  Ouwe vandaag op de a50 bij Son rond kwart over 4. Richting Eindhoven. En bij afslag oirschot een grijze autotransporter van van mossel, waar ik al van oostelbeers achter gezeten heb. Met de zwaailichten aan maar dat zal Cor denk ik niet geweest zijn.
 3. Wij hebben ook een cao. En ik vind de genoemde bedragen ten opzichte van het aantal uren,dat je moet maken te weinig. Mijn mening is. Uren schrappen waarom, je moet krijgen waar je recht op hebt. Als iemand zijn werk correct netjes etc doet, waarom niet hoger inschalen. Mag zekeŕ beloond worden t.o.v iemand die er de kantjes afloopt of altijd op tijd thuis moet zijn. En ik weet ook dat er minder nette bedrijven zijn. Maar het zijn altijd dezelfde die overal tegen aan schoppen en toch weer gedwee naar hun baasje gaan.
 4. Volgens mij heb ik met geen loonschaal iets te maken, gelukkig. Maar wanneer ben je tevreden. Ikzelf denk dat ik niet slecht verdien. Maar als ik hier bedragen voorbij zie komen, ga ik soms toch twijfelen. Serieus dacht het niet. Ben al 22 jaar bij dezelfde werkgever en bevalt nog steeds meer als uitstekend. En nooit verder gekeken als mijn neus lang is, jazeker wel. Niet om op te scheppen maar krijg toch wel minimaal 1 maal per maand een telefoontje voor een uitnodiging om ergens anders te komen praten. 1 keer er op in gegaan . En wat bleek het gras is altijd groener bij een ander. Als
 5. Erwin 75

  forumgebruikers gespot

  Nope, daar zijn wel een paar collega's van mij bezig. Ik zelf sta in odilliapeel.
 6. Erwin 75

  STAKEN

  En dat wordt voor veel werkgevers steeds duidelijker. En daarom klaag ik niet. Juiste mensen juiste plaats verdiend de werkgever aan. En dat wordt voor de werknemers beloond.
 7. Erwin 75

  STAKEN

  Zullen ook wel tevreden zijn,denk ik dan. Maar zal eerlijk zijn,wat ik vindt. Dat de chauffeurs die netjes op hun wagen zijn, als het moet even de schop in hun hand pakken en ook nog eens weten hoe ze in het terrein kunnen rijden etc. Van mij meer mogen verdienen dan een "gewone" chauffeur. Zijn ook vakmannen die onze sector nodig heeft. Alleen dat wordt in mijn ogen niet genoeg gewaardeerd,chauffeur kan iedereen worden toch. Daar in tegen worden wij als machinist wel steeds meer gewaardeerd, simpelweg omdat er een tekort is aan ervaren mensen.
 8. Erwin 75

  STAKEN

  Gelukkig heb ik een andere cao. En mag ik meer verdienen dan de cao voorschrijft. Al geld voor de rest de cao,voor alles waar je recht op hebt. Nu per 1 juni 4,5 procent erbij met terugwerkende kracht vanaf 1 januari. Plus 2,5 procent per 1-1-2022. Klaag niet, maar voor de collega's die onder het beroepsgoederenvervoer vallen is het toch wel zuur.
 9. Haal je wel de echte terrein chauffeur er wel uit. En die zijn er jammer genoeg niet zoveel meer.
 10. Hier in de buurt ook niet door de jongeren. Staan overal bij boeren, opleggers op het terrein die omgebouwd zijn tot café.
 11. Vorig jaar rond eind maart een anderhalve week zo ziek geweest, dat heb ik in jaren niet meegemaakt. 40 graden koorts, kortademigheid nergens geen zin in. Zelfs uit bed komen was nog teveel inspanning. Maar ja toen werd er nog niet getest. Opgeknapt en gelukkig nergens geen last meer van. Dus gewoon weer aan het werk en eerlijk gezegd, hou ik mijn eigen ook niet altijd aan de geldende regels. Want een mens mag ook leven. Maar nu krijgen we ieder jaar een medische keuring voor werken met vervuilde grond en asbest. Dus de keuringsarts vroeg of ik corona gehad had,ik antwoordde weet ik niet. Maa
 12. Nog steeds in gebruik. Zijn vorig jaar rond de tijd van dat bericht verhuisd naar hun nieuwe vesting. Is oude vestiging van sanders fritom.
 13. Dit hadden ze op hun oude vestiging ook al. Nu alleen iets moderner en beter, ben er binnen geweest en een luxe hotel doet er niet voor onder. Van het kantoor tot aan het chauffeurs gedeelte, is alles onder handen genomen door een interieur architecte.
 14. Klopt helemaal. En dat is weleens ooit lastig.
 15. Weet dat ze het bij firma W uit H zo doen. Bij ons nog gewoon 9 uur een half uur en om half 1 een half uur. En nu zal ik wel als egoïstisch weg gezet worden, maar ik heb niks met de rijtijden wet te maken. Theoretisch natuurlijk wel wel als ik ergens het stuur van een collega overneem die al de hele dag gereden heeft. Ziet het pasje niet. Maar zonder ouwhoerderij de rijtijden wet aanpassen naar wat meer behoefte aan wat nodig is in de economie of behoefte wat er van een chauffeur of bedrijfstak verlangt wordt lijkt mij geen overbodige luxe.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden