Spring naar bijdragen

Erwin 75

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  123
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Erwin 75's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

295

Waardering in de gemeenschap

 1. Met jullie de chauffeurs hier in het algemeen. Sorry als dat verkeerd valt, ben maar hobby chauffeur. Maar je met 160 uur af laten schepen en dan verplicht thuis. Of eerst 240 of 260 tvt uren sparen, en dan pas overuren opbouwen. Om in rustige tijden die uren op te maken. Tsja daar kan ik niet helemaal met mijn verstand bij. Of het moet zo zijn dat je er vrijwillig voor kiest. B.v om te overwinteren in een warm land etc.
 2. Dus als ik het goed begrijp, mogen ze jullie na 160 uur na huis sturen. En hebben jullie gewoon een loon van 40 uur in de week. Ongeacht of jullie nu 8 of 15 uur op een dag maken.
 3. Erwin 75

  MAN topic

  Meestal betekent een kraan achterop,iets aparts. En ben dan vaak benieuwd waarom. Maar zoals hier, over nagedacht.
 4. Erwin 75

  MAN topic

  Is er een speciale reden voor dat de kraan achter op gemonteerd is?
 5. Maar je voelde je voertuig wel aan, en wist hoever je kon gaan. Deed ik toch wel dingen mee die ik nu met luchtvering niet meer zou durven, of kunnen.
 6. Weet niet hoe het op zoon werk zit. Maar wij doen veel werk voor de provincie, en daar wordt op kenteken geladen. Maar in de kipper wereld is alles 45 plus .
 7. Erwin 75

  Danke fur die blumen

  Weet ik, ben ook een keer wezen praten met iemand die gouden bergen beloofde. Maar het gras is op een ander niet groener. Je hoort me ook nie klagen.
 8. Erwin 75

  Danke fur die blumen

  Maar om HendrikJansen zijn topic niet te vervuilen. Je hebt een keuze gemaakt om op de vrachtwagen te gaan.
 9. Erwin 75

  Danke fur die blumen

  Gewoon al 24 jaar in een bedrijfswagen stappen, die voor de deur staat . En gewoon van thuis tot thuis netjes betaald worden.
 10. Erwin 75

  Danke fur die blumen

  vca 14 uurtjes. Vol vca 20 uurtjes. Dat mag als leidinggevende😅. Maak meer uren voor code 95,dan dat ik op de wagen zit. Cursus zuinig rijden en het nieuwe draaien. Want dan ik heb code 95 weer.
 11. Nog niet,maar er is een powerbox in ontwikkeling waarmee dat wel kan. Zie het als een powerbank zoals voor je mobieltje. En is geen diesel aggregaat, omdat als je met zoiets bezig bent. Er ook serieus mee om moet gaan, daarom ook de deelname in de bouwplaats van morgen. En je kan wel je ogen sluiten, maar in de toekomst moet je toch investeren of geloven. En zo kijken wat interessant is . Waterstof of elektrisch? Of nog iets anders, ik weet niet.
 12. Erwin 75

  Ben beschuldigt.

  Ibo veel sterkte gewenst en dat het goed af mag lopen.
 13. Dry sumpsysteem ? Nog nooit van gehoord.
 14. Die bevalt goed. Draait zeer fijn omdat je altijd hetzelfde vermogen hebt. En hij kan 8 uur draaien zonder aan de oplader te moeten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden