Spring naar bijdragen

Erwin 75

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  87
 • Geregistreerd

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Erwin 75's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

234

Waardering in de gemeenschap

 1. Zijn is van scania ,maar is eigenlijk niets nieuws. Komatsu explodeert een mijn ,die volledig autonoom is. Hebben er wel een grote ruimte waar mensen alles in de gaten houden en eventueel in kunnen grijpen.
 2. Er zijn meerdere bedrijven die er druk mee zijn. Die hebben een consortium opgericht. De bouwplaats van morgen. Ze gaan allemaal in de praktijk meemaken en onderzoeken wat de voor en nadelen van elektrisch t.o.v diesel is. De eerste elektrische machine is al geleverd bij weijtmans. Bij mijn werkgever wordt hij verwacht rond de bouwvak.
 3. Heb er maar even je hele verhaal bij gepakt. Ten eerste die hele goede machinist zit meestal al op zoon wagen of machine, om er het meeste rendement uit te halen. Ten tweede je hebt tot een bepaalde hoogte gelijk. De opdrachtgever moet voor een betere naleving zorgen of toezicht dat men zich aan de voorwaarden houdt. Maar het opladen in het veld blijft en is een probleem, vooral als je ergens met de machine in een afgelegen of onbereikbaar gebied staat. Denk b.v aan een machine die op draglineschotten een eind in het veld staat. Dan kun je wel een extern accupakket meenemen, maar die zal ook opgeladen moeten worden. En bij mij weten is er nog geen pakket waar ik een week lang stroom van kan tappen aan het eind van de dagelijkse werkzaamheden. Dat ze in de bouw verder zijn met de torenkranen klopt maar dat is een stationere machine.
 4. Ik denk nie alleen logistiek. Wat te denken van de tuinders en akkerbouw.
 5. Dat weet ik ook niet Pierre. Een kat in het nauw maakt gekke sprongen. Ik persoonlijk denk dat hij gewoon in een droomwereld leeft leefde.
 6. Erwin 75

  Roken

  Sinds ik 2,5 jaar geleden mijn machine nieuw heb gekregen, rook ik niet meer in de cabine. Dus er hoeft niemand in mijn rokers hokje te zitten. Rook alleen tijdens de pauze,sta dan wel 10 minuten eerder op om buiten te roken. Stoppen doe ik nog niet, daarvan geniet ik nog teveel van die paar sigaretten op een dag.
 7. Erwin 75

  Roken

  Ja, ben een roker maar waarom moet iemand anders er last van hebben.
 8. Waarom moet de reguliere zorg uberhaupt afgeschaft worden? Covid is iets waar we net zoals met de griep mee moeten, mogen leven. En ja ik ben gevaccineerd om de simpele reden dat ik wil leven. Een jaarlijkse griepspuit is normaal. Covid spuit niet ,vertel mij het verschil. En ik ben ervoor om de samenleving gewoon open te gooien. Maar zoals het bevonstaande verhaal van Alan. Dan denk ik echt dat zijn schoondochter toch voorrang heeft op een covid patiënt, gevaccineerd of niet. Regulere zorg moet nog altijd voorrang krijgen.
 9. Overgenomen door m heezen. Nadat t stolwerk jammergenoeg er een potje van gemaakt had.
 10. Erwin 75

  Electrische auto's

  Toevallig net een zeer interessante avond gehad over de voor en nadelen in onze sector, grond weg en waterbouw. De voor en nadelen van elektrische t.o.v waterstof. Wist ik ook niet eerlijk gezegd, maar waterstof is belastender voor het milieu om het te maken tegenover electrish. En dan in onze sector kijkend zal electrish toch wel de toekomst zijn voor mobiele machines. Maar zoals in mijn geval een rupsgraafmachine, zal dat denk ik geen uitkomst zijn. Maar waterstof heb ik ook een hard hoofd in, zeker als je ziet wat je op dit moment nodig hebt om de machine on het veld ervan te voorzien. Maar de techniek staat niet stil. Dus zullen zien wat de toekomst brengt.
 11. Erwin 75

  Iemand van hier?

  Dan zal de vergunning plichtite toch op de loonlijst moeten staan. Of een deel mede eigenaar zijn. Anders kan het niet. Bij mijn weten in Nederland.
 12. Maandag weer is wat gaan doen. Ga voor jullie tot december in de weg staan op de n324,bij st Hubert. Dus vanaf haps richting uden of andersom is geen optie.
 13. Ikke nie zoals ik hierboven al beschreven heb. Maar daar hebben ze bulkwagens voor. Tegen vraag ooit blauwe klei gereden met een kipper. Freesasfalt kippen die al een nacht op de wagen heeft gestaan. Schoenmaker blijf bij je leest. En dat is het laatste wat ik in dit topic schrijf. En ga weer in leesstand heb geen zin in in gezever waaruit moet blijken dat 1 iemand gelijk moet hebben. Wat je ermee doet mag jezelf weten. Uden Helmond is niet ver , heb ik ooit eerder aangekaart in een ander topic. Heb alleen mijn mening gedeeld net zoals in die ander topic. Ik ga het gezeik niet verder opzoeken dat evangelie van Ger pas ik voor. Bij deze.
 14. Tsja heb zoon 10 jaar met mijn oom meegereden op een grondstoffen auto, voor de mengvoeder industrie. Zo noemde ze de kippers bij sondag mengvoeders, nu koudijs. Maar werkelijk nooit deden we de deuren open boven de losput. Eerst de graanschuiven,en dan als het minder begint te lopen de kipper een stukje voorzichtig omhoog. Deed je dat te vlug kreeg je inderdaad een verstopping, omdat de geladen grondstoffen te vlug zakken voor de opening van de graanschuif. De deuren openen ging simpelweg niet door de druk op de deuren, ook omdat er teveel geladen werdt 😇. Daarom ga ik meer mee in teddybeer zijn verhaal, dat er gewoon door de druk op de deuren ze opengeklapt zijn. Maar was en ben er gelukkig niet bij geweest. En dan nog erbij wat denk je dat er gebeurt met een aluminium kipper met het zeil er nog op, en de lading komt er in 1 keer uit. Dan krijg je een vacuüm in de kipper, en dat ziet het hetzelfde uit als een bulk die in mekaar gezogen is. Verder ga ik me hier in deze discussie niet mengen met regelgeving etc. Want de beste schippers staan aan wal,en wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden