Spring naar bijdragen

Erwin 75

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  106
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Erwin 75's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

276

Waardering in de gemeenschap

 1. 8 uur met 2 accupakketten haalt hij ,met het werk wat hij doet. Denk wat een normale mobiele graafmachine op een dag doet. Ben benieuwd want volgend jaar ben ik aan de beurt met een elektrische rupskraan, houd je jullie op de hoogte.
 2. Is dit een vraag ,of wil je een antwoord.? Vaak software gerelateerd.
 3. 3 maal zo duur als een normale machine. Maar staat een subsidie regeling tegenover, wat het wat voordeliger maakt. Maar is gunstig op de co2 prestatieladder etc. En het is tegenwoordig zo dat het goedkoopste niet meer telt. Maar het verhaaltje moet kloppen.
 4. Bij mijn werkgever de eerste volledig elektrische graafmachine. Met het werk wat hij doet ,kan hij 8 uur makkelijk draaien. Is wel geen vrachtwagen, maar de mogelijkheden zijn er ook voor een vrachtwagen. Verwisselbare accupakketten die in 3 uur volledig vol geladen zijn.
 5. Erwin 75

  Onderhandelingen CAO 2023

  Bij de meeste bedrijven in deze tak van transport, is dat zeer gebruikelijk. TVT is mijn ding al helemaal niet. Maar hoor al verplicht 240 tvt uren. En dan nog zoveel weekenden per jaar verplicht. Bij onze firma is een vrijwillige tvt regeling wat jezelf wil. Voor de chauffeurs en voor de machinisten, terwijl de CAO verschillend is.
 6. Was altijd een fijn iemand om onder de kraan te hebben. Geen branieschopper. Gewoon recht toe recht aan. Maar had ook gedacht dat hij zijn tijd bij van schaijk wel vol zou maken zoals zoveel oudgedienden daar.
 7. Klopt gaat op een bulkwagen rijden heb ik vernomen. Heeft het maar efkes volgehouden bij ons.
 8. Ja en nee. Ja omdat het haalbaar kan zijn. Nee,omdat heel de overheid het niet kan of mag toelaten.
 9. Effe nie gereageerd want antwoorden komen er toch wel. De meeste antwoorden zijn al gegeven. Maar inderdaad een waterstof tablet is een soort van brandstofcel. Die met de moleculen water omzet in waterstof. Het is nog allemaal in experimentele fase. Maar veelbelovend voor onze sector, de grond weg en waterbouw. Maar gaan het beleven en hou jullie hier op de hoogte.
 10. Zie dan toch liever die volvo. Zit Dees er nog op ?
 11. Vandaag een zeer interessante inleiding gehad ,en toepasbaarheid van waterstof tabletten. Dat zie ik meer als de oplossing voor de sector waarin ik werkzaam ben ,en daar aan gerealitteerd de transport sector. Maar misschien heb ik het mis en zou graag meningen horen hierover.
 12. Bij nieuwe graafmachines is het verplicht, een 360 graden camera. Dus de techniek is er wel. Dus zie eigenlijk niet ,waarom het niet op een vrachtwagen kan. We hebben nu 3 machines met zoon camera geprojecteerd in het dashboard en het werkt perfect.
 13. Mijn schatje vraagt niet hoe laat ik thuis ben , maar zorgt iedere morgen voor een bakje koffie en een stukje peperkoek . Vind 8k dan weer belangrijker dan dat ze vrijdag zit te vragen wanneer komt hij thuis. Maar ieder zijn ding.
 14. Toch goed gehoord dan,dacht al dat jij het was, maar ja een goed gesprek ga ik niet tussen proberen te komen.😇 Sta er komende week nog, en vrijdag vakantie. Sta er na de vakantie weer dus als je in de buurt bent ,mijn bakkie staat op 12.
 15. Ik sta tegenover de ikea achter de geluidswal, dus uit het zicht. Maar heb je volgens mij horen praten op de bak, het ging er met een Adrie over dat hij vroeger schijf kon wisselen zonder te stoppen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden