Spring naar bijdragen

Windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  99
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

219 Excellent

Over Windhoos

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 10-07-1954

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SPIJKENISSE

Recente profielbezoeken

1301 profielweergaven
 1. Windhoos

  Navigatie app

  Sorry voor de late reactie, was verdwaald haha. Ja dat was ik alleen kwam ik er later achter dat er wel degelijk een aan/uitknop op zat (shame)
 2. Windhoos

  Navigatie app

  Ik heb een week de expert nu gebruikt, hij is goed supersnel fijn overzicht, maar kan niet de dingen die ik met de oude tomtom kon doen, en daarom gaat hij terug en heb ik mijn oude tomtom maar een update gegeven. Ik had gehoopt dat ik mijn poi is van mijn oude tomtom kon overzetten op my drive, het downloaden van de oude tomtom naar my drive lukt wel maar het openen gaat niet. Ze hebben een bestandje van routiers Frankrijk erop gezet, maar heb niet kunnen ontdekken hoe ik het kan gebruiken. ADR routes kloppen nog niet helemaal, maar heb wel hoop dat ze dat onder d
 3. Dus of het wel of geen loon is, kijk ik snap dit niet, zoals genoemd in het voorbeeld, ik ga eten ik kom niet via de zaak ik betaal bij een restaurant het normale bedrag en nu kom ik via de zaak en vraag aan de restauranthouder om korting want ik ben via de zaak gegaan, is toch gewoon regelrecht beknibbelen op ons OKV of zie ik dat verkeerd, maar het beroepsgoederenvervoer zal altijd proberen bij jouw wat centjes te schrappen, moet je in de haven is mee aankomen, ligt gelijk de boel plat. Gelukkig zijn mijn werkgevers over het algemeen redelijk denkende mensen en weten ook wel dat
 4. Gelukkig heb ik dan altijd bij n1% van de overige werkgevers gezeten, heb er niet zoveel gehad hoor, vanaf 1968 tot nu, ik denk wel 20.
 5. De werkkostenregeling is duidelijk een soort bonus die aangewend kan/mag worden om de werknemer een extra plusje te geven, bij het vorige bedrijf waar ik werkte deden ze daar ook aan en werd er medegedeeld/besproken in de OR hoeveel overschot er nog was van de werkkostenregeling en die werd dan aan het eind van het jaar als extra uitgekeerd, let wel sommige dingen gingen er al af, ik dacht zelfs dat de waarde van het kerstpakket meetelden uit je eigen werkkostenregeling, op zich een net bedrijf dus, want hoeveel mensen hier hebben ooit wel eens gehoord van de werkkostenregeling en ook daaruit
 6. Windhoos

  forumgebruikers gespot

  😊 Ja idd heb je eigenlijk hier voor de deur gestaan, want bij het muurtje wat je ziet, dat is de brug over de sluis. Had je ook nog wel een bakkie soep kunnen krijgen 🙈
 7. Windhoos

  forumgebruikers gespot

  Leuk even gezellig.
 8. Windhoos

  waar sta jij vanavond??

  En bij mij in de achtertuin, even een hele verrassing, Dokus even ontmoet en gezellig praatje gemaakt met Dokus en echtgenote, was een leuke verrassing.
 9. Windhoos

  Navigatie app

  Net gevonden bij TomTom vanaf herfst 2021, schrijven ze.
 10. Windhoos

  Navigatie app

  Hoi Corne, jij bent meestal wel snel op de hoogte, wanneer zou de go expert 7 met sim op de markt komen, heb jij al geruchten gehoord of niet, had idd eerst de 6250 besteld, maar mede door de kritiek hier op het vastlopen van het systeem en dat postnl mij in de maling nam, is hij retor afzender gegaan.
 11. Windhoos

  Navigatie app

  de Tom6250prof. is met ingebouwde sim kaart kost mij nu 330 euro bij Amazon en de Tom extra7 inch is er al maar kost rond de 450, heb je wel lifeupdate maar alleen 1 jaar flitsservice, de 6250 is beide flitsservice en update via simkaart.
 12. Windhoos

  Navigatie app

  vraag, sta op het punt een tomtom te kopen en de keuze is de 6250 prof met lifeupdates en de expert go expert 7 inch. Welke zou je mij aanraden, of heeft iemand ervaring mee.
 13. Windhoos

  Navigatie app

  Ja dat heb ik geprobeerd, lukte niet gaat niet op de nieuwere systemen, had al een nieuwere gekocht maar dat lukte niet.
 14. Windhoos

  Navigatie app

  Tja ben ook op mijn oude tomtom blijven hangen, want bij de nieuwe kan ik al mijn eigen adressen niet over zetten, moet eigenlijk wel een nieuwe hebben nu of kaartupdate.
 15. U vraagt en wij draaien
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden