Spring naar bijdragen

Windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  71
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

171 Excellent

Over Windhoos

 • Rang
  Senior Forumlid
 • Verjaardag 10-07-1954

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SPIJKENISSE

Recente profielbezoeken

1003 profielweergaven
 1. Maar officieel ga jij fout, als je je kaart erin laat zitten, want zodra je je auto achterlaat op de basis zou je je kaart eruit moeten halen na afsluiten zoals jij het doet, op rust en einde dienst. Maar als ze willen dat je hem out of scoope zet zit daar een reden achter en dat verklaren hun ook door aan te geven als we hem verzetten. In feite zou de chauffeur die hem verzet, dus buiten zijn kaart om de auto verzetten, hem out of scoope moeten zetten, dat zou ook kunnen omdat hij geen kaart heeft en omdat hij op eigen terrein blijft.
 2. Windhoos

  Waberer staat te koop

  zover ik weet heeft de staat voor zijn wagenpark helemaal geen verzekeringen ook geen WA, is idd een uitzonderingspositie.
 3. Windhoos

  Nieuws in plaatjes

  https://www.spieke.nl/2021/04/weer-slagboom-kapot-door-aanrijding-op-de-spijkenisserbrug. Onbedoeld op de foto gezet, was de hond aan het uitlaten en sta nu op de foto naast de vrachtwagen.
 4. Klopt Jean, ben nu sinds enkele maanden met pensioen, maar als ik zie wat er voor ontberingen zijn op dit moment onderweg, dan ben ik blij dat ik thuis ben. Alhoewel ik best wel weer zou willen rijden, heb ik ook steeds aangegeven, en dan wel op volledige basis tot december 2022, want dan verloopt mijn Code 95 en ADR, ga hooguit nog wat doen tot december 2022, want ik ga niets meer aan opleiding daarna doen dus dan laat ik alles verlopen. Pensioen is gelukkig goed te noemen en heb thuis wel alles voor elkaar, maar heb nog voldoende energie.
 5. Windhoos

  Inenten of niet?

  Natuurlijk respecteer ik iedereen zijn mening en ben ik ook geen doemdenker. Maar sinds nieuwjaarsdag vecht een maatje van me voor zijn leven op een IC, en dit is duidelijk Covid. Dan is een alternatief welkom, en welk alternatief is er, vaccinatie, want inmiddels is wel gebleken dat er heel veel niet werkt zoals hieronder beschreven. Contactverbod, economie plat leggen etc, het levert op dit moment allemaal niets op. En al ga ik die prik maar halen om de mensen om mij heen.
 6. Windhoos

  Inenten of niet?

  Ik zou niet weten waarom ik mij niet zou laten inenten, ik denk zelfs als we met z'n allen niet gaan, komen we er ook niet vanaf. Alhoewel ik nooit een griepprik ben gaan halen denk ik dat we nu over heel wat anders praten. Ik zou dus in maart aan de beurt zijn. Dit is hoe ik er nu over denk.
 7. Windhoos

  CAO Beroepsgoederenvervoer

  Lijkt mij ook dat er topic CAO op een chauffeursforum hoort te zijn. Tevens wetten en regels m.b.t. rijtijdenwet, ADR ladingzekering etc.
 8. Windhoos

  Kerst en 2021

  Fijne dagen en een goed begin.
 9. Windhoos

  Geluksvogel

  "De chauffeur moet de twistlocks los hebben voordat de kraan boven de container komtDe kraandrijver tilt de container voorzichtig een klein stukje boven het chassisDe chauffeur geeft een seintje dat de container los isPas daarna mag de kraandrijver door hijsen." Dit is natuurlijk mooie theorie, maar in de praktijk zal dit nauwelijks gebeuren. Uit het feit dat hij later losschoot valt wel op te maken dat hij was losgemaakt, maar waarschijnlijk is de hamer van de twistlock niet helemaal vlak geweest met de twistlock uitsparing.
 10. Tja, dan hebben we nog een groot wat mee gaat spelen. Bekeuring valt op de mat van kentekenhouder, bij de firma waar ik werk staat er dus sanctie op het gebruik van de telefoon. Dus ik denk dat er ook nog ontslagen gaan vallen als de chauffeur op kenteken betrapt word. Leuker kunnen we het niet maken, ben blij dat ik sinds 10 november met pensioen ben, word er allemaal niet leuker op onderweg.
 11. Windhoos

  Nieuwe gsm.

  Klopt ben ook sinds Mei klant van KPN maar heb ook maar 22 GB in het buitenland.
 12. Bedankt, ik had daar overheen gelezen is gelukt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden