Spring naar bijdragen

Windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  103
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Over Windhoos

 • Verjaardag 10-07-1954

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SPIJKENISSE

Recente profielbezoeken

1467 profielweergaven

Windhoos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

221

Waardering in de gemeenschap

 1. Windhoos

  Weeda

  Ik rij met een Iveco en bij de 1e stand van de motorrem gaan de remlichten nog niet aan, idd wel bij een grotere vertraging.
 2. Windhoos

  Weeda

  Ja die klapband dat had ik ook wel gelezen, maar het ging mij erom dat er werd gezegd dat hij dicht op zijn voorganger reed, en daarop gaf ik aan dat het waarschijnlijk kwam doordat hij net door de andere was ingehaald.
 3. Moet gewoon werken door in te drukken, gaat wel na verloop van tijd automatisch uit.
 4. Windhoos

  Weeda

  Ik denk dat hier de oorzaak is dat hij net door alle nu voor hem rijdende voertuigen is ingehaald. Ik vind het wel vreemd dat de remlichten aangaan maar dat het remmen niet word doorgezet.
 5. Windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Samen gestaan daar.
 6. Windhoos

  Navigatie app

  Sorry voor de late reactie, was verdwaald haha. Ja dat was ik alleen kwam ik er later achter dat er wel degelijk een aan/uitknop op zat (shame)
 7. Windhoos

  Navigatie app

  Ik heb een week de expert nu gebruikt, hij is goed supersnel fijn overzicht, maar kan niet de dingen die ik met de oude tomtom kon doen, en daarom gaat hij terug en heb ik mijn oude tomtom maar een update gegeven. Ik had gehoopt dat ik mijn poi is van mijn oude tomtom kon overzetten op my drive, het downloaden van de oude tomtom naar my drive lukt wel maar het openen gaat niet. Ze hebben een bestandje van routiers Frankrijk erop gezet, maar heb niet kunnen ontdekken hoe ik het kan gebruiken. ADR routes kloppen nog niet helemaal, maar heb wel hoop dat ze dat onder de knie krijgen. Maar wat ik wil hebben in een tomtom zit er bij de nieuwe gewoon niet op, bv deze week moest ik lossen in Coubert, dan zit ik te te kijken naar een routier, hoe kom ik gunstig uit met mijn uren, en via route pakken is niet de oplossing die ik zoek, heb met de oude tomtom veel meer mogelijkheden om een via erin te zetten. En ik had Coubert ingetikt met mijn oude geupdate tomtom gaf hij precies mijn route weer die ik daar naar toe gereden heb, en de nieuwe expert maakte ergens vanaf MitryMory (N104) een omweg van 17 km? Kan ik niet bijvoorbeeld de poi is van autohofen erin zetten etc. Het werken via wifi is ook een puntje, ik had liever gewerkt via bleutooth, maar die staat er maar 1 toe en dat is mijn gsm, dus moet ik mijn tomtom via mijn wifi punt van mijn telefoon laten werken, de expert met simkaart lost dit wel op maar dan zijn we een aantal maanden verder en zal ook de prijs wel aardig omhoog gaan. Dan is de expert (449euro) voor mijn gebruik veel te duur en gaat hij terug. Toch maar denk ik naar het advies luisteren van Dokus en een Garmin kopen, maar kijk mijn oude 940 nog wel even lief aan en misschien zingt hij mijn tijd uit.
 8. Dus of het wel of geen loon is, kijk ik snap dit niet, zoals genoemd in het voorbeeld, ik ga eten ik kom niet via de zaak ik betaal bij een restaurant het normale bedrag en nu kom ik via de zaak en vraag aan de restauranthouder om korting want ik ben via de zaak gegaan, is toch gewoon regelrecht beknibbelen op ons OKV of zie ik dat verkeerd, maar het beroepsgoederenvervoer zal altijd proberen bij jouw wat centjes te schrappen, moet je in de haven is mee aankomen, ligt gelijk de boel plat. Gelukkig zijn mijn werkgevers over het algemeen redelijk denkende mensen en weten ook wel dat als ik via de zaak kom, dat mijn eten in het restaurant even duur is als dat ik niet via het restaurant kom.
 9. Gelukkig heb ik dan altijd bij n1% van de overige werkgevers gezeten, heb er niet zoveel gehad hoor, vanaf 1968 tot nu, ik denk wel 20.
 10. De werkkostenregeling is duidelijk een soort bonus die aangewend kan/mag worden om de werknemer een extra plusje te geven, bij het vorige bedrijf waar ik werkte deden ze daar ook aan en werd er medegedeeld/besproken in de OR hoeveel overschot er nog was van de werkkostenregeling en die werd dan aan het eind van het jaar als extra uitgekeerd, let wel sommige dingen gingen er al af, ik dacht zelfs dat de waarde van het kerstpakket meetelden uit je eigen werkkostenregeling, op zich een net bedrijf dus, want hoeveel mensen hier hebben ooit wel eens gehoord van de werkkostenregeling en ook daaruit een bonus gehad? Een CAO is bindend nadat hij bindend is verklaard, maar zover ik weet, mag er wel een eigen CAO gemaakt worden en die moet in positieve zin afwijken van de geldende CAO en moet ook als zodanig geregistreerd worden en is niet zoiets als vrijblijvend, eenmaal ervoor gekozen zit het bedrijf er ook aan vast, er waren/zijn ook wat grotere bedrijven die een eigen CAO hadden/hebben. En de OKV stoppen op standplaats, dat waren/zijn echt wel de slechtere bedrijven, en ook de geldigheid van deze regel stond ter discussie, ik heb gelukkig nooit bij een bedrijf gewerkt die deze regel had, want ik weet zeker dat ik daar snel weg was geweest en tijdens de arbeidsovereenkomst steevast naar huis zou zijn gegaan met het de mededeling, voor mij is het nu einde diensttijd.
 11. Windhoos

  forumgebruikers gespot

  😊 Ja idd heb je eigenlijk hier voor de deur gestaan, want bij het muurtje wat je ziet, dat is de brug over de sluis. Had je ook nog wel een bakkie soep kunnen krijgen 🙈
 12. Windhoos

  forumgebruikers gespot

  Leuk even gezellig.
 13. Windhoos

  waar sta jij vanavond??

  En bij mij in de achtertuin, even een hele verrassing, Dokus even ontmoet en gezellig praatje gemaakt met Dokus en echtgenote, was een leuke verrassing.
 14. Windhoos

  Navigatie app

  Net gevonden bij TomTom vanaf herfst 2021, schrijven ze.
 15. Windhoos

  Navigatie app

  Hoi Corne, jij bent meestal wel snel op de hoogte, wanneer zou de go expert 7 met sim op de markt komen, heb jij al geruchten gehoord of niet, had idd eerst de 6250 besteld, maar mede door de kritiek hier op het vastlopen van het systeem en dat postnl mij in de maling nam, is hij retor afzender gegaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden