Spring naar bijdragen

Rocky4x4

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

Alles door Rocky4x4 geplaatst

  1. Rocky4x4

    Onderhandelingen CAO 2023

    Het is dan ook makkelijker om een Oostblokker hier met zijn vrachtwagen te laten rijden dan een machinist uit het Oostblok met zijn trein.
  2. Rocky4x4

    Oekrainse Chauffeurs.

    Bij een tachocursus voor code95 had de instructeur een uitlees programma bij hem en toen bleek dat er ca een jaar data op de kaart staat dat was nog een oude kaart op de huidige kan misschien nog wel meer staan
  3. Zo te zien bij Iams/Spectrum/ Tetra of welke naam er ook gebruikt wordt in ieder geval iets met dierenvoer of benodigdheden
  4. Er rijden nog steeds Nederlandse trekkers met op de trailer hetzelfde kenteken dit zijn dan wel nieuwe trailers van bv. Schmitz of krone die in Duitsland opgehaald worden. Bouwheer is zo n bedrijf.
  5. Een stapel onderstellen is groter als een kar met platen je zit immers met de stangen. Dat leengoed kan je laden in blokken, je begint met 3 karren met platen dwars daarnaast zet je 2 stapels met onderstellen. Tegen de onderstellen zet je weer 3 karren met platen dwars en 2 stapels onderstellen lang nu heb je een blok en dat blijf je herhalen alleen het laatste blok doe je 2 karren met platen dan kom je de het uit. Een volle vracht laden kan je alles breed zetten met 2 in de lengte er naast alleen de laatste 4 precies andersom ligt er ook een beetje aan wat voor handel er op staat eventueel kan je op de helft nog een keer wisselen zie je ziet vanzelf wanneer je weer recht ben.
  6. Rocky4x4

    Mijn naam is haas

    Aan Deense karren hangt een label van 'echtheid' eerst een witte met groene rand toen de zwarte daarna de rode met een chip en nu hebben ze wat langer en dunner label groen met oranje. Alles wat via de veiling gaat zijn in principe echte karren voorzien van label. Tuinders onderling en naar het buitenland willen nogal eens ongelabelde karren gebruikt worden.
  7. Voor mij alleen werkschoenen met kevlar neus en zool. Toen ik jaren geleden een hei paaltje van 5 ton op mijn voet kreeg zei de arts op de seh dat ik geluk had gehad , met staal in mijn schoenen was ik mijn voet kwijt geweest met dat gewicht. Omdat kevlar terug veert heb ik er alleen een klap voet aan overgehouden.
  8. Rocky4x4

    code 95

    Neem eens contact op met STL daar kon ik een aantal jaren terug ook met korting of sommige onderdelen gratis mijn code 95 volmaken. Ik was toen wel werkloos en ingeschreven bij hun als werkzoekende en moest aantonen dat ik een bepaald aantal jaren in het transport werkzaam was geweest en dus meebetaald had aan de SOOB. Succes ermee. Gr Hans
  9. Goed punt om bij de nieuwe cao weer af te schaffen. Gr Hans
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden