Spring naar bijdragen

Ger-1957

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  851
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

1246 Excellent

Over Ger-1957

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ger-1957

  forumgebruikers gespot

  Op weg naar Rotterdam, alwaar ik later die dag nog een echte trucker tegen kwam die niet wist hoe snel hij de andere kant op moest kijken om me maar niet te hoeven groeten, mooie eiffeltorens op het dashboard trouwens
 2. Lid worden wel, maar dan zie je ze nooit meer terug omdat ze na het lezen van sommige berichten hard weg lopen hier
 3. Ik zeg niks, maar het zijn wel telkens dezelfde die de hand boven het hoofd worden gehouden en die de boel verpesten. En ook al is het een reltopic dit is volgens mij geen vrijbrief om elkaar maar af te maken.
 4. Stoere praat, er is geen enkele planner die je zwart op wit geeft dat je de wet mag overtreden.
 5. Weet je hoeveel beladen onderwerpen we in de afgelopen jaren gehad hebben en hoeveel er verzand zijn in een eindeloze onzin discussie, en nu vallen jullie ineens over een terloopse opmerking Wat een zielig vertoon.
 6. Ger-1957

  forumgebruikers gespot

  Nee dat heb je idd niet gezegd, maar wel dat een E7 chauffeur ver werk dient te doen. Ooit van specialistisch werk gehoord Pierre, of kom je met je verstand niet verder als uitbenen en van a naar b rijden. Je blijft wel heel erg dom bezig.
 7. Ger-1957

  forumgebruikers gespot

  Ik weet niet wie Koeroo is en ik weet ook niet of hij er niet meer werkt, ik weet alleen dat we dat werk al vele jaren doen en gewoon gedaan moet worden, ik weet ook dat ze het niet iedereen kunnen laten doen omdat er al veel schade is gereden bij die klant aan aan onze opleggers. Wat ik ook weet is dat als ik hier op het forum iets post krijg ik gelijk een hoop bagger over me heen van zowel Iveco als wel Pierre, en Pierre ik wordt net zo debiel als meerderen hier op het forum die kort werk doen, en die val je ook niet aan met je domme opmerkingen.
 8. Ger-1957

  forumgebruikers gespot

  15 vrachten van >30 ton gedaan, 3 vrachten per dag.
 9. Ger-1957

  Moordaanslag.

  hoezo? het kan beide
 10. Ger-1957

  Moordaanslag.

  Aaa nummer twee duikt er inmiddels ook op
 11. Ger-1957

  Moordaanslag.

  Ach hoe kon het ook anders, je duikt er gelijk weer op zodra ik iets schrijf. Vertel me eens wat ik verkeerd doe dan, ik vraag gewoon of er een reden is waarom er in meervoud wordt gesproken, het maakt nogal wat uit of het dader is of daders, bij daders is de kans ook nog eens groter dat er zich een verspreekt dus de pakkans vergroot, ik ben dus wel benieuwd waarom er over daders gesproken wordt. Wat betreft het wijzen op een spelfout, tsja hier een rel uitlokken dat doe je natuurlijk wel in zo'n topic Overigens een topic waarvan ik uitga dat het gewoon een topic i
 12. Ger-1957

  Moordaanslag.

  Daders? en hun? je praat telkens in meervoud, is daar een reden voor? En opgespoord is met een D
 13. Ger-1957

  forumgebruikers gespot

  Toch zo'n 450 ton verreden deze week
 14. Ger-1957

  forumgebruikers gespot

  Was weer ff geleden 😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden