Spring naar bijdragen

Wijnand 1974

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    44
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

3308 profielweergaven

Wijnand 1974's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

82

Waardering in de gemeenschap

  1. Wijnand 1974

    De week van Hendrik

    In het nieuws hier schreef de directeur dat de chauffeurs blind de begeleider volgt en dat die had zitten slapen😳
  2. Wijnand 1974

    De week van Hendrik

    Ik hoop niet dat je de begeleider van dit windmolentransport hebt. Vergeten af te slaan en de chauffeur volgde hem blind gevolg doorgaande weg bijna 2 dagen afgeslotennen viaduct moet waarschijnlijk vervangen worden. https://ligeher.nu/thy-mors/nyheder/vigtig-hovedvej-spaerret-vindmoelletransport-kilet-fast-under-bro/4793297
  3. 15 minuten voor Aarhus dat moet bijna ejner bavnhøj zijn
  4. Ik zeg niet dat we voorop lopen en wat jij vaag vindt en ik niet laat ik in het midden. Ik weet ook wel waarom Nederlanders worden ingehuurd. Ik weet ook dat er zat Nederlandse boeren hier over de kop zijn gegaan om dat ze het wel ff op de Nederlandse mannier zouden doen. Dus alles kopen geen eigen of gezamelijke machine veel door een machinstation/loonwerker laten doen. Maar ik hoop oprecht dat ik je een keer tegenkom in Stilling als je Kubota machines moet lossen ben bijna full time in het pand van Global Connect daar en waarschijnlijk rijdt je erlangs als je van de E45 komt. Misschien dat ik je s'avonds dan een goede wok maaltijd of burger bij rasses i Skanderborg kan aanbieden.
  5. Als die datacenters er niet waren had jij nu geen gsm, geen internet misschien wel goed kun je ook niet op vage sites lezen🤪. Ik weet dat er een hoop europese landen hier komen kijken hoe wij stadsverwarming aanleggen en gebruiken, wij moeten regelmatig naar andere landen om te helpen met opbouwen van biogas installaties masr ook voor hydrogeen installaties enz enz.
  6. Geen idee of ze wat van plam zijn ja er is onrust onder boeren maaar ze zijn ook bereid om dingen te veranderen denk aan biogas, er zijn zat boeren die gezamelijk een biogas centrale opbouwen en besturen. Verder produceren eveel boerne hun eigen voer ipv te kopen bij fabrieken. Verder is de Deense overheid best wel bezig met verduurzamen van dingen zoals warmte van Datacenters welke wordt gelevered aan de fjernvarme(stadsverwarming).
  7. @HendrikJansen Ik heb geen moeite met blokkeren van wegen maar vernieling en brandstichten met het gevolg zware rookontwikkeling in bermen langs wegen met 100km of meer vindt ik gelijk staan aan mensen proberen de dood in te jagen. Heb je ooit geprobeerd met een blinddoek op midden in de nacht vanuit je bed je huis uit gaan trap af enz. enz. Probeer het een keer uit en je zult ontdekken wat een goede rookontwikkeling inhoud. Ik heb hier nog weinig gehoord over boeren die gaan protesteren en klooien maar ik denk dat de Deense politie er korte metten mee maakt en als,je pech heb ben je je rijbewijs kwijt en als je pech hebt laten ze alles blokkeren inclusief je cpr dat ga je niet leuk vinden, je kunt niks meer bij de bank. Ander voorbeeld collega van mijn heeft zijn rijbewijs opnieuw moeten halen theorie en praktijk omdat hij in een moment van onoplettendheid minder dan 0,4 sec afstand hield. Dus denk dat boerne zich wel beraden op dit soort acties. Verleden jaar zouden diverse transportbedrijven de grote wegen blokkeren ivm een nieuwe km heffing is niks van gekomen politie heeft ze bijvoorbaat gewaarschuwd dat ze de vrachtauto's in beslag gingen nemen en rijbewijzen gingen invorderen. Het grootste probleem hier zijn de Nederlandse vissers welke de kustvissers bijna om ver varen omdat ze onder de 12 zeemijl vissen.
  8. @HendrikJansen Ik weet dat jij de boeren een warm hart toedraagt en begrijp dat indirect ook nog wel. Maar hoe sta jij tegenover het gedrag wat de boeren deze week in Nederland hebben vertoond, brandstichting belagen van brandweer mensen ongelukken die mogelijk ontstaan zijn door de rook van deze branden, hulpverleners bewust blootstellen aan de gevaren van asbest dior dit te verbranden? Ik geloof niet dat er veel mensen begrip voor hebben en kan je zeggen dat het niet prettig is om als brandweerman/vrouw bekogeld te worden met vuurwerk, heb helaas zelf dit gedrag in de millenium nacht mee mogen maken en pluk er nu nog soms de vruchten van fluit in oren en oorsuizen. Ik hoop dat je begrijpt dat ik de mensen die dit doen/gedaan hebben een lange straf toe wens met een hoop tijd in dienst van de openbare orde en het liefts met een groot bord om hun nek.
  9. We hebben hier aan de westkust op het moment windstoten 31,5 m/s en een gewone wind van 21m/s
  10. @europeaan ik heb genoeg om zien gaan op de oresund brug maar goed dat we niet allemaal zulke stoere kerels als jij zijn😉. @albertvv dat klopt probleem nu is dat al het water tegen de oostkust van jutland wordt gedrukt nu al bijna 2 meter of normaal deens peil. Flensburg Duitsland nood toestand.
  11. @europeaan ik geloof niet dat je met een gemiddelde windkracht 10 op de oostzee wil zijn🤢🤢🤢 heb ooit een overtocht van Bornholm naar Ystad meegemaakt met windkracht 8 vanuit het oosten en dat was al niet prettig laat staan met deze wind
  12. @ayla er gaat nog veel meer uit vanavond hoor ook al i n het nieuws hier dat er een deel veerdiensten naar noorwegen uit logt en ook de brug tussen denemarken en zweden gaat vanavond om 19:00 er uit en de storebelts brug waarschijnlijk ook.
  13. Voor diegene die vandaag vannacht nog vanaf Denemarken naar Duitsland moeten of de andere kant op. Ook gaan de bruggen naar Sjælland en Zweden mogelijk dicht. https://www.scandlines.dk
  14. Veel plezier Ron, kijk uit vandaag en morgen ze verwachtten winstoten van orkaan sterkte aan de kust van thyboroen en omhoog😀💨💨💨
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden