Spring naar bijdragen

Wijnand 1974

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Recente profielbezoeken

1654 profielweergaven

Wijnand 1974's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

58

Waardering in de gemeenschap

 1. Pesten om uitzien, geaardheid e.d kan niet is volkomen fout. Degene die de geschiedenis willen herschrijven want Sinterklaas is rasistisch enz.enz daar heb ik geen tot weinig respect voor. Dhr Coen(tunnel)Dhr Lely zi en vele meer zijn de mensen die nederland groot hebben gemaakt. Dit is onze geschiedenis en dat is niet altijd netjes gegaan maar is dit een reden om dat nu te veranderen? Omdat er iemand zijn voorouder voor 100 of 200 jaar terug last van heeft gehad?
 2. @HendrikJansen Ik rij om 4:00uur weg uit Vestervig west jutland dit ligt vlakbij Hurup Thy, rijden met rode scania's en volvo's met reclame voor bakkedal. Ik denk dat ik rond 7:30 bij Koge ben dus denk niet dat ik je tegenkom maar mocht er een witte opel vivaro van Lillegaarden EL met wagennummer 46 je voorbij komen en toeteren dan ben ik dat.
 3. Tja Hendrik, voor 2 weken terug op woensdag avond 2uur van Avedore tot Koge en dat was allen voor 3 sneeuwvlokjes. Ga maandagmorgen vroeg richting Udsholt ligt tussen Hillerød en Gilleleje woensdagavind weer naar huis en dan lang weeknd tot en met maandag😀
 4. Dan nog Hendrik half Denemarken gaat vanaf Sjælland naar Jylland(jutland) lang weekend naar de zomerhuizen,dus ellende richting de bruggen en dan nog de werkzaamheden tussen Odense en Middelfart.
 5. Ik hoop voor jou dat je woensdagavond op tijd leeg bent. Heel Denemarken heeft vanaf woensdagavond paasvakantie.
 6. @Ger-1957 Ik hoef voor geen goud terug naar Nederland zit hier goed en geloof me in ploegendienst werken is leuk vooral zomers als het 30 graden is de kinderen vrij en jij moet proberen te slapen nee dank je be there and don it. Nee dank je die ploegen toeslag weegt niet op tegen het slaap te kort en als ze het goed aanpakken ben je helemaal gebroken mijn vrouw heeft jaren in de ploegen gezeten bij Defensie in Nederland en is sfgekeurd met gezondheids klachten door de ploegendiensten. Trouwens waar ik nu werk mag ik regelmatig betaald naar Groenland verhoogd uurloon en kost en inwoning op kosten van de klant en het noorderlicht gezien.
 7. Euhm Ger, als ik google op basisuurloon voor een operator is het gemiddelde uurloon €14,46 brutto per uur https://nl.talent.com/salary?job=operator++. Die 3300 van jou buurman per vier weken is dus inclusief ploegen toeslag ed. Als ik het hier zo lees ben jij één van de heren die altijd hamert dat het basis salaris omhoog moet en dat vergoedingen niet bij het loon horen. Jouw buurman krijgt over zijn uurloon 20% ploegen toeslag, dan nog toeslag voor oregelmatigheid en dan tada hebben we ineens die 3300 euries van jou. En nu een ander ding in al mijn jaren in nederland ben ik nog nooit aangesproken door een werkgever dat ik meer dan 48 uur per week gemiddeld heb gewerkt en ik denk dat dit een hoop geblaas is en niet gecontroleerd gast worden.
 8. Chauffeur zat met de veerman/overzetleider aan de koffie, staat ook in het artikel. Verder varen deze pontjes vaak met de klep neer ipv onder een hoek van 30 graden nu is de discussie of de vrachtwagen over boord was gegaan als de klep omhoog was geweest. Verder is er ook al geschreven dat de eigenaar van dit bedrijf al eens eerder met een zelfde type vrachtwagen problemen heeft gehad dat de handrem vrij kwam.
 9. @roadtrain testen worden gedaan op kosten van het bedrijf door meestal Falck uitslag krijg je telefonisch of in een sms er wordt niet gezegd wie de besmette persoon was en gegevens komen ook op je coronapas. Verder kom ik voor mijn werk veel op warmtekrachtcentrales als een hele ploeg mensen hier besmet raakt heeft dat grote gevolgen voor de warmte voorziening en stroomvoorziening in kleine en grote steden. @iveco 35c17 aangezien jij regelmatig het bootje Helsingør-Helsingborg neemt dat grote pand links net voor de eerste rotonde van de snelweg daar ben ik op het moment veel te vinden😉.
 10. @schoenenreus nee ik wil er best over discusseren maar ik heb geen zin om iedere keer als ik spontaan naar de kroeg wil of s'avonds ergens gaan eten een concert of weet ik wat wil minimaal 24 uur van te voren een wattenstaafje in mijn strot of neus te laten douwen, doe mij dan maar die prik dan ben ik daarvan af. Ik kom bij klanten waar je verplicht elke dag getest wordt niet testen is omdraaien en wegwezen dus niet werken. Dus ja ik snap de tegenstanders en ook ik wantrouw de vaccins wel, maar ik wil ook graag weer een beetje een normaal leven. Het reizen is gewoon als voorbeeld bedoeld om aan te geven dat als we voor de fun ergens nasr timboektoe willen dan is het geen probleem om een prik te halen en pillen te slikken.
 11. Ik snap het probleem niet, als iemand naar de tropen op vakantie wil is het geen probleem om allerlei pilletjes en vaccinaties te halen 🤦‍♂️maar nu met de pandemie is het allemaal wel een probleem🤷‍♂️ maar ik begrijp de voor en tegens en ik zeg kom maar op met die prik.
 12. @Ger-1957 dan nog moet je als werkgever eerst goed kunnen aantonen dat de uitvoerende personen voldoende onderricht/voorgelicht zijn. Hiervoor dienen toolboxen voorafgaande aan de werkzaamheden, hiervoor dient een werkvergunning en een taak risico analyse. Juist dit beschermt de werknener en de werkgever. Toolbox moet je af laten tekenen en bepaalde zijn verplicht om die ieder jaar te herhalen en ja er zit een hoop bullshit bij en ja het is taai droge saai stof. Maar als bedrijf moet je aantonen dat je je personeel voorgelicht hebt over de gevaren en wat mag en wat niet. Dus ik denk dat hij gerust kan zeggen ik heb staan roken onder die werkzaamheden maar als de voorman ze niet gewezen heeft op de gevaren en er geen gedegen instructie is geweest ga jij het niet verhalen op de werkgever.
 13. @Ger ooit gehoord van taak risico analyse en werkvergunningen, als bedrijf hoor je bij dit soort risicovolle werkzaamheden een taak risico analyse op te stellen en dit te bespreken voor aanvang van de werkzaamheden te bespreken met het personeel en dit af te tekenen. Ben vele jaren betrokken geweest bij het onderhoud van brandmeld installaties van verschillende tunnels in Nederland en elek avond voor aanvang werk werden de risico's ed besproken of je nu de eerste avond of de rest van de week er al was geweest.
 14. Bedrijf is verantwoordelijk voor zijn/haar personeel verder diemt de werkgever voor voldoende instructie te zorgen bij werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, dit dien je te documenteren en als personeel te ondertekenen dat je deze hebt gehad. Is dit niet goed of onvoeldoende te achterhalen is het bedrijf altijd de pisang en nooit het personeel. Verder kan een baas je ontslaan voor onzorgvuldig handelen of niet handelen volgens bedrijfsvoorschriften/instructies.
 15. De stadwarmte en elektra voorziening van Kopen hagen staat een installatie met een koelmachine welke zeewater gebruikt voor stadswarmte. Hij doet ook allerlei melkkoelingen ed
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden