Spring naar bijdragen

d'Hondt

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

Alles door d'Hondt geplaatst

 1. Ik kan nog wel een leuke collega gebruiken.
 2. Inderdaad, gewoon je kop uit het raam en kijken wat ie doet. Bij het inrijden van een put, wil het ook nog weleens voorkomen, dat ie opeens over een andere as gaat draaien, door de veranderende asdrukken.
 3. Met een geladen 20'' achterop, rijdt het ook niet.
 4. Zo te zien, is je gemiddelde verbruik, beter als wat ingesteld staat. Dit zou dan meer dan 100% zijn.
 5. Koste wel wat moeite, Ja.
 6. d'Hondt

  Nadenkertje

  Fijn, dat jullie even meegedacht hebben. Ook fijn, dat de meesten begrijpen, dat balken verplaatsen zinloos is.
 7. d'Hondt

  Nadenkertje

  In dit geval, niet van belang. Je hebt per as 8 ton laadvermogen, dit is dus niet de maximale as druk.
 8. d'Hondt

  Nadenkertje

  Vraagstukje voor slimmeriken, rekenaars en deskundigen Maten en gewichten zijn symbolisch, kist Is gelijkmatig beladen. Geen strikvraag. Ons voertuig heeft 3 assen met 8 ton laadvermogen. 1 vooras, 2 achterassen. Wielbasis (vooras tot hart achterassen) Is 8 meter. We laden een kist, gewicht 24 ton, de kist Is 8 meter lang. Hij staat op twee balken, eentje boven de vooras, de andere boven het hart van de achterassen... Voor iedereen duidelijk dat hier een probleem ontstaat. De druk op vooras Is 12 ton, op de achterassen ook. Hoe lossen we dit op zonder de kist naar voren of achter te zetten, want dat kan niet..?? De oplossing luidt: we lichten de kist achter op en schuiven de balk 2 meter naar voren. Dan laten we de kist zakken. De druk op de voorste balk Is nu 8 ton, op de achterste balk 16 ton... 🙂 Probleem opgelost. Juist of onjuist, graag jullie mening...
 9. d'Hondt

  Goeie reclame

  Denk niet, dat ie 30 ton weegt. In dat artikel, staat een foto, dat ie in de kraan hangt. Kraan heeft zijn ballast blokken er nog niet eens aanhangen.
 10. Corona als chauffeur? Vanaf huis werken gaat niet. Bij klanten, je mag niet/of met 1 tegelijk naar binnen. Dat je dan met 10 anderen in een voorportaaltje, of buiten in de regen staat!!!!!!!!!!! Gebruik maken, van het toilet, alleen voor medewerkers, dus niet voor de chauffeur. En zo kan ik nog wel even doorgaan, wat hebben we toch een fijn beroep.
 11. Al jaren en jaren een varifocus bril. Nooit geen problemen mee gehad. Wel altijd bij een gerenommeerde opticien geweest.
 12. Bij mijn tacho, moet je wachten tot de verlichting erin uit is, voor je een activiteit kiest. Anders gaat hij alsnog op rust.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden