Spring naar bijdragen

Da Raymzter

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  328
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

578 Excellent

Over Da Raymzter

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Da Raymzter

  Iemand van hier?

  Klopt, de motorwagen is wettelijk en technisch goed voor 41,5T en de aanhanger voor 38T. Als combinatie ga je uiteraard ver over de toegestane 50T combinatiegewicht heen, maar door de 8 assen valt dit niet op bij een weeglussen. Het voertuig is dus (waarschijnlijk bewust) zo gebouwd en gekentekend dat er zwaar gereden kan worden zonder automatisch op te vallen. De agenten in de regio zullen de combinatie echter wel kennen en dus een bovengemiddelde interesse in deze auto hebben. Met de nu bekende gevolgen
 2. Da Raymzter

  Iemand van hier?

  Kijk, daar zit het probleem. Om dit op rechtsgeldige gronden te kunnen doen, zal de betreffende chauffeur meermaals bekeurd en/of aangehouden moeten zijn voor overtredingen of strafbare feiten. Ga je hem bewust in de gaten houden en dossier opbouwen, kan de discriminatiekaart getrokken worden en is er geen zaak. En zo kun je dus heel ver komen met brutaliteit. En zo kun je dus ook de markt verzieken.
 3. En gelukkig ook maar dat die mensen willen helpen. Als we hadden moeten wachten op de officiële hulptroepen, was het menselijk leed nog veel groter geweest. Blijf me verbazen over hoe men vanachter een bureau meent dat we goed georganiseerd zijn in dit land...... Naar mijn mening is ons calamiteitenbeheer niets beter als sommige minder bedeelde landen.
 4. Da Raymzter

  Iemand van hier?

  Al denk ik dat deze combi met zijn 20T leeggewicht net wat vlugger overbeladen is als een standaard trekker/oplegger combinatie. En ik gok dat oom agent die redenering ook heeft en daarmee deze auto net wat vaker wil wegen. Dit tot ongenoegen van de eigenaar/chauffeur.
 5. Da Raymzter

  DAF topic

  Ik zie toch veel Scania trekjes in het ontwerp. Wel een enorme cabine zo te zien. Wordt goed kamperen daarin.
 6. Da Raymzter

  Moordaanslag.

  Het lijkt erop dat justitie beet heeft. Verdachten blíjven vastzitten: https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/7120279/Truckbrand-Doesburg-was-inferno-verdachten-wijzen-naar-opdrachtgever Ik hoop echt dat Jos herstelt. Nogmaals sterkte gewenst daarin.
 7. Da Raymzter

  Mijn naam is haas

  Die zijn meer van het 'niet meer hebben van een actieve herinnering'...
 8. Meen ik dat nu of is de bovenste schaal van je spatbord tussen de 1e foto (met motortje) en de ibc's laden een stuk verder heen gegaan? Tijd voor een verse. Leuk verslag trouwens. Germania een beetje onveilig maken...
 9. Mooi toch?! Je moet doen wat je leuk vind. Anders wordt het ook zo vervelend.
 10. Da Raymzter

  wist je dat

  Gecondoleerd en sterkte, Vledder.
 11. Da Raymzter

  Ritje Helsingborg

  En veel succes gewenst daarmee!
 12. Da Raymzter

  Moordaanslag.

  Staat gisteren een stukje in de Truckstar over het gebeurde: https://truckstar.nl/een-nachtmerrie-wakker-worden-in-je-brandende-cabine/ Ik blijf hem veel succes wensen met de revalidatie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden