Spring naar bijdragen

Da Raymzter

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  372
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Da Raymzter's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

639

Waardering in de gemeenschap

 1. Die plicht is er al voor nieuwe autos vanaf 09-2024 als ik me niet vergis. Systemen voor dodehoekdetectie worden daarom nu al gefaseerd door de diverse merken ingevoerd. Frankrijk wilde zolang echter niet wachten
 2. Auto van zijn werkgever volgens mij, maar ik dacht dat het forumlid inmiddels met een motorwagen-aanhanger combi onderweg was.
 3. Staan volgens mij ook nog een stuk of 20 autotransporters van Bleiras in de haven van Zeebrugge te wachten op vrijgave. Belgen zijn goed bezig....
 4. Ach ja, de meeste componenten van de 'donors' worden daar ook gemaakt. Gevalletje puzzelen voor gevorderden en voila: weer een nieuw model!
 5. Ik denk dat in deze pandemie ook omzetverlies zit voor mn de containerboeren vanwege een dwarsliggend bootje bij Egypte. Daar zullen er echt wel wat gezeten hebben die het gebrek aan te vervoeren containers gevoeld hebben.
 6. Da Raymzter

  Trucks trucks trucks.

  Ja, ook al is de max aslast een stuk lager als hier.
 7. Ik zie ze vooral nog in middelzware toepassingen als brandweerwagens en huisvuil/gemeentediensten. Verder is nagenoeg alles een geautomatiseerde bak en nog een enkele handbak. De meest gebruikte automaat in die toepassingen is de Allison 3200/3600 serie met 5 of 6 gangen.
 8. De I-shift is een gerobotiseerde handbak met droge plaat koppeling, net als de Powershift van Mercedes-Benz, de Tipmatic van MAN, de Opticruise van Scania en de Traxon bak van ZF die door DAF en IVECO gebruikt worden. De volautomaten (oa Allison bakken) versnellingsbakken hebben volgens mij niet van die fancy namen. Enige uitzondering die ik ken is de Powertronic bij de Volvo FMX
 9. mooi voorraadje Ricard denk ik zo....
 10. Ronduit schitterende auto Dokus. Veel plezier ermee en ik deel jouw redenatie achter de aankoop. 👍
 11. Daar heeft het in mijn geval niet veel mee te maken. Ik rij nu eenmaal niet tot nauwelijks. Ik heb daarom slechts beperkte ervaringen om te delen. Ik lees wel graag wat er hier voorbij komt.
 12. Ben serieus benieuwd hiernaar, dus ik hoop van wel.
 13. Correct. Verlader is verantwoordelijk voor laden en het voldoen aan de regels mbt gewicht en ladingzekering. Om dat heel strikt te hebben, mag/moet een chauffeur enkel de lading nog zekeren. Zo is de verantwoordelijkheid van de transporteur beperkt tot het van a naar b brengen van de lading.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden