Spring naar bijdragen

GDT

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  63
 • Geregistreerd

Alles door GDT geplaatst

 1. Aan mij is een aantal weken geleden gevraagd of ik eventueel kon rijden die dag, ma aan het eind van de dag ff gevraagd of het nodig was en dat was niet zo dus ik dacht nou lekker dagje vrij. Nog voor ik bij de zaak weg reed en op de snelweg zat naar huis ging de telefoon of ik toch ff een ritje Brabant kon doen, daar ging mijn vrije dag 's avonds app van de planning di 4:00 uur wegrijden gelukkig nog appie er achteraan dat het 4:30 uur vetrekken was geworden . 16:30 uur weer terug op honk 12uur -/- 1/2 uur pauze X 200% en daar gaat je koningsdag.
 2. GDT

  Ritje Helsingborg

  HEEEEEEEEEEEEEEEEL vroeger op de Christelijke LTS tijdens een kamp in Rolduc moest ik van mijn wiskunde leraar voor gaan in het gebed voor we met zijn allen gingen eten, nou dat koste mij dus bijna een enkeltje naar huis terug. Mijn gebed ging als volgt; O lieve heer ik houd het kort anders stelen ze het vreten van mijn bord AMEN AANVALLEN De rest van de week mocht ik niet meer voorgaan in het gebed gek he?
 3. GDT

  Volvo topic

  @Marotrans zou het niet weten wat mijn collega allemaal doet, ik heb hem al bezig gezien met zonnepanelen, bouwmaterialen, jaccuzi's, bouwketen enz o ja en ook wel wat vaartuigen.
 4. GDT

  Volvo topic

  Nog wat stickertjes plakken en dan is deze 4 assige Volvo FM met 83 ton meter kraan van Palfinger met een maximale lengte van 32 meter op Neerlandswegen te vinden (maar niet onder mijn kont).
 5. Ik ben zo'n herintredende garnalepeller (ofwel zijinstomer) na 20 jaar een eigenbedrijf te hebben gehad heb ik zelf het C rijbewijs enz. gehaald en gefinancierd en op deze manier in het transportwereldje gedoken. Mij bevalt het best had ik eigenlijk al 30 jaar eerder moeten doen. Als je de mogelijk hebt om het zelf te financieren zou ik dat doen, na behoorlijk wat onderzoek te hebben gedaan om deze weg in te slaan is gewoon gebleken als je het wilt doen via STL dan zitten er qua inkomen wel wat problemen, want de meeste bedrijven die ik onderzocht heb kom je met je 54 jaar gewoon in C0 terecht (als je geluk hebt). zij financieren zogezegd jou opleiding (met de potjes/subsidie die beschikbaar zijn uit het STL fonds om het zo maar te zeggen). Ook al had ik geen ervaring kon ik waar ik nu werk wel een goede loon afspraak maken daar ik gelijk de weg op kon. Al heb je nu wel het probleem dat het CBR voorlopig zijn deuren gesloten heeft voor examens. @road train je ziet het er is alweer een jaar voorbij en ik heb het nog steeds naar mijn zin en rol voorlopig nog lekker door👍
 6. GDT

  Een week van een koetelaar

  ⬆️⬆️⬆️ De halve Maan uit Urk??
 7. GDT

  CF vaantjes

  Sorry DMB heb het een beetje druk maar zodra ik ff tijd heb ga ik ff op zoek naar een goeie cap dan stuur ik je gelijk een mailtje voor waar ik het heen moet sturen ok
 8. GDT

  CF vaantjes

  Ik ga voor een vaantje en een CAP (maar wel een beetje stevige kwaliteit aub) wat gaat mij dat kosten??????
 9. Ben nu zelf net een half jaar bezig en bij ons ga je gewoon 1 week mee met een mentor uiteraard ook zelf rijden laden lossen en BC/ bijbehorende administratie leren te gebruiken en in te vullen. (soms als het nodig is schijnt het dat ze er wel eens een weekje aanplakken) Daarna ga je zelf op pad en heb je geregeld (het zij aan het begin of einde van de dag) contact of het allemaal goed gaat. (ik krijg nog steeds mijn wagen op tijd leeg en uiteraard weer gevuld retour). Na een maand of 2 nog een dagje met een andere mentor mee geweest om het gebruik van de BC en admin nog wat beter af te handelen. Dus ik heb alleen deze ervaring om met jullie te delen, en het bevalt me nog steeds, en zoals ik al in andere topics gezegd heb had dit 30 jaar eerder moeten doen
 10. GDT

  Er zijn ook helden

  Helaas heb ik vandaag ergens gelezen de 87 jarige vrouw vannacht is overleden in het ziekenhuis.
 11. Moest ooit eens bij de hoogovens wezen had een compressor achter de wagen hangen en in de laadbak lag gereedschap om een persing onder de weg door te maken in de bedrijfsmond een raket genaamd. DAT moet je dus niet zeggen als ze je vragen wat je in je bak heb liggen en jij zegt doodleuk een paar raketten, alle alarmbellen gingen af en ik was de sjaak kon het wel vergeten om het terrein op te komen.
 12. GDT

  wist je dat

  Das zoiets als dweilen met de kraan open
 13. GDT

  Tijd om mij voor te stellen.

  @road train ik zal vast ff een reminder in de agenda zetten van 1-1-2021🤯🤙
 14. GDT

  Tijd om mij voor te stellen.

  THX Tuurlijk moet je inboeten, maar de rust die ik nu in mijn kop en lijf heb weegt niet meer op tegen de Euries, en als je op een gegeven moment alleen maar met een K.. gevoel 's ochtends vroeg de deur uit gaat en weer met een chagrijnige kop thuis komt is het tijd om te stoppen. Ik moet toegeven dat ik wel moet wennen dat je niet meer alle beslissingen zelf moet nemen, en dan bedoel ik als er problemen zijn met lossen of zo dat je de opdrachtgever gaat bellen met de vraag van en wat nu, dat mogen ze nu voor mij doen. En wat de uren betreft maakt het ook niks uit die maakte ik toch al, want als eigen baasje stopt het ook niet met 40 uur in de week (gemiddeld 2x zoveel) en als je dat dan weer tegen het uur tarief zet ga je ook schrikken van wat er overblijft, en wat dacht je van die dievenbende in Den Haag. Als je een lekkere omzet gedraaid hebt weten die je ook wel te vinden.
 15. Hallo allen die de tijd nemen dit lezen. Mijn naam is Marcel en ik wilde dit jaar maar beginnen om mij toch maar even netjes voor te stellen hier op het Forum na toch al een tijdje het e.e.a. gelezen en ook gereageerd te hebben. Mijn naam is Marcel het schijnt dat ik halverwege 1965 ergens uit de klei ben getrokken, ben getrouwd en vader van 3 dochters. GDT is een Engelse afkorting en heeft iets met GRUMPY te maken, want smorgensvroeg voor de koffie en mijn eerste peuk wil je mij niet tegen komen. Na het grootste deel van mijn arbeidstijd in de bouw te hebben gewerkt als elektromonteur, waarvan de laatste 19 jaar als ZZP er in de installatie techniek, was ik het spuug zat met al dat gezeik. Net voor de bouwvak van 2019 een goed gesprek met moeders de vrouw te hebben gehad, hoe verder (qua werk), hebben we budget vrij gemaakt voor het halen van het C rijbewijs met code 95. In 2 maanden tijd de benodigde papieren gehaald en sinds kort werkzaam in de transportsector op de bakwagen. Nu nog een beetje randstad, maar wel met de intentie om ook het stukje E erachteraan te plakken het zij via de werkgever en anders betaal ik het zelf wel, en dan Benelux te gaan rijden met een combinatie het zij trekker oplegger of bakwagen met hanger, maakt mij niet veel uit nl. Heb mij destijds op het Forum aangemeld om zoveel mogelijk leesvoer bij mekaar te krijgen en om mij goed te oriënteren m.b.t. de hedendaagse zaken die met de transportzaken te maken hebben, en heb er gelukkig een hoop over gevonden. Voor dat ik met het rijbewijs ging beginnen wist ik al donders goed dat het leven van chauffeur niet altijd rozengeur en maneschijn is en er ook geen roze wolk is waar je op kunt leven. Ik hoop de laatste 13 jaar nog met plezier dit werk te blijven doen wat ik eigenlijk al veel eerder had moeten gaan doen. mvgr, GDT
 16. GDT

  forumgebruikers gespot

  Vanmorgen vroeg rond 7:30 Marotrans in centrum Amsterdam?
 17. Nog een paar dagen naar de top 4000 op radio 10
 18. THX een zeer creatieve dochter die wilde weer eens wat over de top gedoe dit jaar😂
 19. Misschien een kleine aanvulling. Laat Vladimir21 het eens omdraaien en bedenken wat er door het hoofd van de 4 wielers gaat als jij optrekt bij een verkeerslicht (duurt lang voor je op snelheid bent), uit laten rollen van de vrachtwagen richting verkeerslichten en rotondes, zo'n rotonde met 20 k/h neemt en zo kan ik nog meer zaken opnoemen.
 20. Ik kan mij niet vinden ik de vraagstellingen van Fladimir21, ook al doe ik dit werk pas een aantal weken, zijn dit zaken die je tijdens je rijopleiding (als het goed is) verteld en aangeleerd zouden moeten zijn, het verhaal anticiperen op de mede verkeersdeelnemers dmv fouten van een ander inschatten en daar op een professionele manier op reageren. Waar ik mij wel zorgen om maak, zijn de fietsers die echt niet (willen) inzien dat als zij soms een bepaalde manoeuvre maken (dode hoek) zij het toch echt verliezen van een vrachtwagen hoe goed ik mijn radar (ogen, spiegels en alle hulpmiddelen die aanboord zijn) ook gebruik.
 21. Ik hou helemaal niet van en kerst en al dat andere, maar ook van mijn zijde en het thuisfront. Alles wat wenselijk is voor het komende jaar en dat we die maar weer veilig door mogen komen.
 22. GDT

  voorstellen voor de nieuwe CAO

  20 jaar hoef ik niet meer uit te zitten Pierre of ze moeten de pensioen leeftijd drastisch verhogen, maar ik begrijp jou standpunt volkomen en dat is wat mij idd ook zorgen baart. En ik kan je garanderen dat ik zolang míjn lijf meewerkt en er geen gekke dingen gebeuren ik dit werk tot mijn pensioen blijf doen.
 23. GDT

  voorstellen voor de nieuwe CAO

  Even een kleine vraag waarom word er redelijk min gepraat over zijinstromers? Is dat omdat ze niet als jong ventje op de vrachtwagen gestapt zijn zonder schooldiploma? Is dat omdat (in de meeste gevallen) door middel van een een of andere subsidie met baangarantie het wel leuk lijkt om chauffeur te worden? Is het omdat (de gevestigde chauffeur) vindt dat je het vak niet meer kan leren na een bepaalde leeftijd? Ik weet het niet misschien (in mijn geval) is het wel degelijk een zeer overwogen stap die men neemt en donders goed alle opties beken en uitgezocht heeft wat hem of haar te wachten staat inclusief de kosten dragen voor het halen van dat GROOT rijbewijs. Na nu 1 maand, ja zeker 1 maand ben ik er al achter dat ik deze stap eigenlijk al (meer dan ) 30 jaar eerder had moeten maken. ( en heb ik alleen nog maar een voorschot op mijn loon gehad dus weet nog niet eens wat er daadwerkelijk elke 4 weken op mijn bankrekening gestort word, maar daar kan ik mee leven) Ik moet wel wennen aan een aantal zaken, maar ik hoor ze nog niet schelden of klagen over hoe ik mijn werk doe (en er zijn collega's die hebben respect voor de stap die ik gemaakt heb) , maar ik heb nu RUST, ja RUST ook al zit je met vroeg uit je nest, laat thuis, geen afspraken voor de (doordeweekse) avonden kunnen maken, tijdleveringen nauwe straatjes en noem al dat gezeik maar op. Dus misschien zijn er wel meerdere als mij die donders goed weten waar ze aan begonnen zijn. EEN ZIJINSTROMER Sorry dit moest ik even kwijt mvgr Marcel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden