Spring naar bijdragen

Marco Duistermaat

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Marco Duistermaat

 • Verjaardag 09-10-1968

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Marco Duistermaat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Wijnand sorry:( beetje laat maar nog van Harte:cake: Gefeliciteerd.En nog vele jaren.Neem nog maar een peanut met je verjaardagLOL Groeten
 2. Nee,was ik niet was mijn collega.Ik stond op de A1 in de file waar iemand anders een file had veroorzaakt:tu:
 3. Vanmorgen steenhaas.Ik had alleen Volvo FM :mad:bij me.
 4. Klopt op de:ok: A12 rij nu DAF CF heb er nog geen bakkie in.Renault rijdt nu een duitse collega op ivm maut /euro 5.
 5. Ik wens ook iedereen een gelukkig en gezond 2009 en veel veilige kilometers:tu:
 6. Corinne, Van Harte:cake:Gefeliciteerd.Maak er nog een leuke dag van. En de beste :tu:wensen voor 2009.
 7. Klopt inderdaad er was bij mij braakschade en had procesverbaal.Dus niet zomaar extra verzekering afsluiten.maar als je het de verzekering vraagt zeggen sommige toch dat het niet via inboedelverzekering kan.Hebben liever dat je een extra en meteen duurdere verzekering afsluit:mad:.
 8. Mijn prive spullen als die gestolen worden kan ik verhalen op mijn inboedelverzekering.Mijn 27 mc bak en televisie werden uit de truck gestolen.Bij navraag bij verzekering (interpolis)zeiden ze eerst dat dit buiten de dekking viel.Bij navraag oa politie en verzekeringsagent kwam de volgende tip.nl 10% van de inboedel mag buitenshuis gebruikt worden.Maar dan moet wel onderweg en thuis te gebruiken zijn. Na de vezekering hierop te hebben gewezen zijn ze hierdoor toch tot uitbetaling overgegaan.:tu:
 9. Ik heb er ook wat gehad(stuk of 5) op de A12 hoofrijbaan Bij Utrecht.. Allemaal :mad:22 :mad:euries.Zowel overdag als 's nachts.Paralelbaan is 80.Hoofdrijbaan 100,dus ik dacht gewoon gaan,maar helaas vanaf 87 km boete.Hou me nu netjes aan de snelheid en het gaat goed.
 10. Gefeliciteerd:cake: Bonny :tu: Super......En nu maar veel KMers en veilig opweg
 11. Vanmiddag DE VINGER op de A50:tu:
 12. Marco Duistermaat

  Tunneltje

  Een vrachtwagenchauffeur met zijn bijrijder zijn een stukje aan het rijden. Komen ze een tunneltje tegen dat tunneltje is 3,20 meter hoog en zijn auto is 4 meter hoog. Zegt 'ie tegen zijn bijrijder: "Ga jij eens even kijken." Dus hij loopt dat tunneltje door en kijkt naar links en naar rechts en roept: "Kom maar, geen politie!"
 13. :tu:Ja,wij rijden wel cement maar dan met bulk.En silo's met mortel,zand(vooral zand voor sportvelden) en straalgrit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden