Spring naar bijdragen

Bassie73

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bassie73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Waardering in de gemeenschap

 1. Het is kaal brutoloon,zit niks aan toeslagen in..
 2. Hallo kan iemand mij misschien vertellen hoeveel een salaris van 3750 euro uiteindelijk netto is ongeveer?
 3. Ik ben nu 3 jaar chauffeur en heb met name pendelwerk gedaan met klanten op industrieterreinen. Kan nou de winkeldistributie in voor AH. Ben benieuwd wat chauffeurs die dit ook doen er van vinden? Raad je het mij aan of juist niet?
 4. kan je de tacho zelf op wachten zetten dan?
 5. Ben net gestart in de zeecontainers en begreep van mijn baas dat hier afwijkende regels zijn? Je mag niet zelf lossen,en tijdens lossen mag de tacho niet op de hamertjes staan maar volgens hem rust…? Dat zou betekenen dat je alleen rij en rusttijd hebt op een dag,wie kan hier iets meer over vertellen?
 6. Bassie73

  Navigatie app

  Welke app is een goede navigatie voor in de vrachtwagen,dus niet 1 die je door een krappe woonwijk stuurt.
 7. Ik vraag dit voor mijn neefje ,heeft net zijn rijbewijs en kan voor de Jumbo Beilen gaan rijden. Is dit een beetje te doen voor een beginnend chauffeur? Wat zeggen de experts of misschien iemand die dit werk ook doet?
 8. Jazeker heb ik dat goed begrepen,het was rijden naar de Maasvlakte waar ik dan zelf een container moest gaan verwisselen …. Heb volgende week gesprek maar hoop vooraf al info te hebben..
 9. Er is mij een baan aangeboden in de zeecontainers,en heb daar een vraag over,het gaat om de terminal op de Maasvlakte… Ik zou daar in de avond/nacht zelf een container moeten wisselen en vroeg mij af hoe dat gaat daar? Ben zelf geen kraanbestuurder ofzo,is er iemand hier die dit weet?
 10. Ik rijd nu al een tijdje met een city met stuuras en af en toe met een wipkar . volgende week met starre 3 Asser op pad,rijd dit erg anders? Is het aandocken vergelijkbaar met aandocken met stuuras? Moet je meer ruimte pakken? Wie kan mij de verschillen goed uitleggen? Waar moet je op letten?
 11. Ik haal mijn kaart er wel uit maar als een collega dan zonder kaart zou rijden en niet out of scope zou mijn rust onderbroken worden ? lijkt mij vreemd vandaar de vraag hier..
 12. Bij het bedrijf waar ik werk moet bij einde dienst de Tacho op Out of scope gezet worden,doe ik dat niet dan zou mijn pauze onderbroken worden als er iemand zonder kaart zou rijden. Hoe zit dit precies? Ik sluit de tacho altijd af op het bedje en dan uitvoeren..
 13. @Schots en Scheef dus vooruit rijden is gelijk aan rijden met een trailer? En achteruit dus heel weinig sturen begrijp ik ivm kopschot?
 14. @Lientje kun jij de verschillen aangeven? Zie mijn vragen
 15. Ik ga vanaf mei rijden met een wipkar en ben opgeleid met de trailer. Is achteruit rijden met wipkar moeilijker dan met trailer,wanneer stuur je precies in? En rijd je vooruit hetzelfde als met een trailer? Zwenkt een wipkar ook uit en kan je overal komen? Ben benieuwd wat een ervaren chauffeur hier van zegt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden