Spring naar bijdragen

jean3

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  283
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Alles door jean3 geplaatst

 1. Zeker wel! ech nie,waar ik mee mag rondscooteren doen allemaal ,🛎️🛎️🛎️ (dit is een bel geen tiet😇)
 2. hier ben ik op begonnen toen ik uit het leger kwam in 1976,toen was de auto al wat jaren oud. met VA kenteken
 3. Tieners zitten volop in de drugshandel, politie haalt 13-jarige dealer van straat Soms nog piepjonge kinderen en tieners begeven zich in de keiharde drugshandel. Dat blijkt uit een speciaal volgproject van de politie in Arnhem, dat inmiddels ook landelijk op grote belangstelling kan rekenen. Henk van Gelder, Eric van der Vegt 08-08-22, 07:55 In een jaar tijd kreeg de politie in Arnhem 78 jonge drugscriminelen in het vizier. De jongste was 13 jaar. bron Eindhovens dagblad.
 4. jean3

  waar sta jij vanavond??

  int Hotel of in de cabine (want da mag nie hè)😁 als er geen hotel zou zijn zou ik het wel weten waar ik verbleef.
 5. jean3

  Nieuws In Plaatjes

  moes effe denke,mer munne frank is gevalle zunne😂
 6. als dit de voortgang is, gaat het zeer de verkeerde kant op. het ging snel vanaf de jaren 80.
 7. jean3

  Wist je dat ?

  hier ook
 8. Waarom ?? je kunt je natuurlijk overal aan storen. maar persoonlijk vind ik het wel interressant , ik leer zelfs nog wat bij😂
 9. ????niets van gehoord dacht ik ,wel van andere fondsen ( oa.APB en nog enkele) maar nog niets van Pensieon vervoer
 10. Waarom niet, wij hebben transportvergunningen voor nat. en internationaal vervoer ,maar doen ook heftruck verhuur met eigen vervoer en vervoersvergunning in dat geval.
 11. Sinds de oprichting van Picnic kocht het bedrijf zijn producten in via Boni bij de inkooporganisatie Superunie. In 2020 werd besloten om Superunie in te ruilen voor Edeka.[18] Het bedrijf werkte in Duitsland al samen met Edeka en zag hierdoor mogelijkheden voor internationale uitbreiding naar Engeland en Frankrijk.[19][20] sinds 2 jaar ook niet meer (ook Wikipedia)
 12. is dus beroeps vervoer. Wij (mijn zoon en ik) hebben een bakwagen met kraan en een (lage) aanhanger en kopen regelmatig wat oude tractoren in Frankrijk en ook in Nederland. die maken we (soms) weer rijdend/lopend en verkopen die dan weer aan diverse afnemers. we brengen ze ook wel eens zelf naar de afnemer. het vervoer hiervan is dan eigen vervoer.
 13. toch wel fijn als je na een uurtje lossen met de (hand) pompkarre weer in een frisse auto kunt instappen (met warme temperaturen die voorspeld worden) geld ook voor buitenland hoor als je de standairco aan kunt zetten tijdens loss. of lad.
 14. jean3

  waar sta jij vanavond??

  ik belde wel eens met de plaatselijke shoarma boer als ik ergens zo terecht kwam, bv in Varsseveld bij Svedex op het industrieterrein ,lekker rustig en het eten /drinken werd mooi gebracht
 15. die lullo had ook op de banden kunnen schieten, lijkt mij beter om een tractor te stoppen, beetje naar links en de 16 jarige was geraakt zegt men overal.
 16. Even een paar weetjes, wat mij bevreemd is dat we in 1950 10 miljoen inwoners hadden in Nederland en 70 jaar later 17,4 miljoen. In dat zelfde jaar 1950 waren er 1,57 miljoen koeien in Nederland, nu 70 jaar later 1,6 miljoen koeien, dus bijna evenveel! Alleen waren er 410.000 boerenbedrijven en nu nog maar 53.000. De amoniakuitstoot de laatste 30 jaar is afgenomen van 333 kiloton tot 110 kiloton nu. Maar nu wat anders, in 1950 reden er in Nederland 140.000 auto’s en 70 jaar later 8,9 miljoen. En in dat zelfde jaar 1950 stapten er 350.000 mensen op Schiphol in het vliegtuig en 70 jaar later 58,2 miljoen. En in 1950 was er maar weinig aan de hand met de natuur en 70 jaar later praat men over code rood! En dan heeft de boer het gedaan! Er is iets niet de haak met het hele verhaal uit Den Haag want de ammoniak uitstoot nam met 2/3 af in de laatste 30 jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de industrie, maar de boer die generaties lang hun bedrijf runden zijn de klos! zonet ergens gelezen ,denk dat dit verhaal wel beter klopt dan mijn ander verhaaltje van vandaag.
 17. van een tactor op de snelweg naar een tachoscgijf in het stukgoed, ik snap nu ongeveer wel waarom het fout gaat hier in Nederland. nog maar een verhaaltje over de boeren dan, Die boeren zijn ook zo dom, ze denken echt dat wat ze produceren in de supermarkt ligt. Wordt wakker, jullie producten gaan naar het buitenland. Kaas naar duitsland, varkens naar China, kippen naar Afrika. De supermarkten hebben nagenoeg geen invloed op de prijzen voor de boeren omdat het een wereldmarkt is. 75% tot 95% van wat de boeren hier produceren gaat naar het buitenland en dit is op onze economie een druppel. Verder hebben de distributiecentra en supermarkten 0 invloed op de stikstof crisis. De boeren zijn zelf middels hun lobby volledig verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Men moet zich zelf eens in de ogen kijken en zich eens zelf af vragen, wat heb ik gedaan om de stikstof crisis voor te zijn. Het mestoverschot is al decennia lang een probleem, de sector was boos omdat de overheid een mestquotum had ingevoerd. Dat moest eraf, zodat men ongebreideld kon uitbreiden. Iedereen wist toen deze limiet eraf ging dat het een bom was die moest ontploffen! Vooral de boeren
 18. word niet over geproken, ging puur over de verbruikskosten.
 19. als ik de ANWB moet geloven komt een vakantie rit van/per 1000 km op €135 aan stroom incl. opladen in buitenland) en aan benzine €139 ( incl. tanken in buitenland) op diesel nog wat goedkoper,dus als je electrisch wilt gaan rijden ben je (misschien??) goed bezig voor het millieu maar een dief van je eigen portemonee.
 20. met DEZE vrachtauto in een rit van 20 pall. is 20 ton ,die andere 4 pall. brengen ze wel na met een bakwagentje van 7.5 ton. waarschijnlijk word daarna de vrachtwagen ingeuild voor een met een die 25 ton mag laden.🤣
 21. jean3

  Waar gaat de reis heen...???

  het Mirnser klif met zijn/haar exotisch strand🤣
 22. ik ook, en het is daar prima geregeld met de losadressen, door de hoofd planner Harald V., het kan dus wel. ook keek ik als ik mijn vrachtbrieven had, in het weekend altijd even per (nieuw) adres op Google maps hoe de situatie is/was op de losadressen. we hadden daar ook een kontakt persoon van hun in Parijs die ook veel kon oplossen als het niet via NL lukte. als je vooral als chauffeur een beetje mee denkt kan dit inderdaad veel tijd en € schelen in een week.
 23. vak 1 is de afzender waar je geladen hebt, de opdrachtgever kan wel in China zitten. vak 16 is de daadwerkelijke 1e transporteur. vak 17 is dan voor de charter/2e transporteur. wij krijgen regelmatig CMR's waar vak 16 al is ingevuld door de opdrachtgevende transporteur, (DHL/UPS/ASML enz.) ik vul dan altijd vak 17 in met Jan Tromp, Acht NL.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden