Spring naar bijdragen

Sven D

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    104
  • Geregistreerd

Over Sven D

  • Verjaardag 13-03-1995

Sven D's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Denk dat er gemiddeld zo'n 5 per dag ervoor staan die achterwaats terug gaan? Ik weet wel dat nu het bord 3.8 er hangt, er meer last is van opstopping van het verkeer. Doordat vrachtwagens achterwaats terug gaan, of het alsnog proberen. Waardoor er nog weer files ontstaan. En voor de onbekende hier in de buurt ook niet echt een alternatieve route wordt aangegeven.
  2. Sven D

    Bedrijvenfotos.NL

    2 a 3 maand zijn allang om.... en dat andere? dat had zo z'n redenen... Ik heb verder niks nageaapt en jullie hoeven ook geen Foto's te plaatsen het is toch geen openbaar forum. Sven.
  3. Truckrun Groot-Schuylenburg Apeldoorn P. v/d Mark - Beuningen M. den Hollander - Apeldoorn HSF - Nijmegen Thomassen Transport - Loenen Klarenbeek Transport - Stroe
  4. Haha nee maarja als je lichte vrachten rijdt voor vast waarom zal je dan duurder maken dmv meer "Assen" volgends mij rijdt deze plastic zie hem dagelijks op de A50.
  5. Ja die heb ik nee nog niet verwijderd het is wel een super slechte foto maar vooruit...
  6. @ Franconique, Ik heb geen vaste merken vindt alles wel mooi.
  7. Sven D

    Bedrijvenfotos.NL

    Mijn Fotoforum http://www.Bedrijvenfotos.NL Met een kleine 400 Bedrijven online met daaronder foto's!
  8. Tja je weet maar nooit mis kom ik een keer daar ? haha
  9. En maar weer eens een paar foto's. Gr.Sven
  10. Ik heb er een keer een daf van gefotografeerd. foto was niet mooi dus ook meteen verwijderd geloof dat het Bedrijf nou failliet is? @ Theo, Dankjewel! @ Funtrucker, Nee daar fotografeer ik nooit toevallig met een Truckrun daar gestaan. Gr. Sven
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden