Spring naar bijdragen

LoneCanidae

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door LoneCanidae geplaatst

  1. Nogmaals bedankt voor alle reacties. Er is heel wat te overwegen. Maar daar is ook zat tijd voor in deze tijd.
  2. Vast product klinkt inderdaad ook wel goed. Ik heb een keer een chauffeur horen zeggen die bij het magazijn waar ik toen werkte lege pallets aan het verzamelen was, dat rijden voor die pallet boer de chillste baan was die hij heeft gehad. Mijn drijfveer, ja. Ik heb als Hiker en koerier gereden en dat vond ik fijne bijbanen tijdens mij studie. Ik vind rijden fijn en zelfstandig/alleen zijn. Het manoeuvreren vond ik ook wel uitdagend. Ook vond ik het rijden van een grote RV (9meter) in Amerika geweldig. Daarnaast vind ik het erg chill om Euro en American truck sim te doen... 🤷‍♂️ Ik ben woonachtig in Heemskerk, misschien is er iemand die wat weet in deze omgeving.
  3. Auto rijbewijs ging ook prima. Waarom zou dat niet kunnen? Ik heb ook als koerier gewerkt. Het enige wat ik daar vervelend aan vond was de drukte van een stad, ik heb last van overprikkeling. Ik denk dat Horeca of winkel distributie daardoor misschien niet perse geschikt voor me is, tenzij je de keuze hebt om dorpen af te gaan. Bedankt voor alle reacties. Ik ga me er eens verder en goed in verdiepen.
  4. Hallo, Ik overweeg om vrachtwagenchauffeur te worden. Ik ben 28, kom niet ver na mijn opleiding en ben toe aan wat nuttigs. Ik heb betaalde opleidingen voorbij zien komen, maar ik ben daar een beetje huiverig voor. Beetje het idee dat ze dat niet voor niets doen en dat je erg vast zit aan een bedrijf en het gewoon geen ideale situatie is. Maar zelf de opleiding betalen kost weer veel geld, en ik vraag me af of je als beginnend chauffeur wel makkelijk ergens terecht komt. Daarnaast zou ik graag willen weten wat er allemaal mogelijk is, wat voor transport en wat voor uren je maakt in bepaalde sectoren. Ik heb geen idee. Ik heb autisme, dat is verder geen groot probleem, maar structuur en routine zijn voor mij erg belangrijk. Het lijkt mij fijn om vaste routes of klanten te rijden. Welke kant in het vrachtwagenchauffeurs vak moet ik dan op? Kunnen jullie mijn vragen beantwoorden of zijn er plekken op het internet waar die vragen beantwoord zijn? (Het lukte me niet om dit in het goede forum te plaatsen) Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden