Spring naar bijdragen

sprinter 516

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    1083
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    18

Berichten geplaatst door sprinter 516

  1. 10 uur geleden zei sprinter 516:

    En daar gaat het dus fout in het leven………

    dat wij er maar mee moeten leven…..

    nee jullie moeten er eens meer bij stil staan of iemand het wel grappig vindt hoe hard hier met een ander aangepakt wordt.

    behandel een ander zoals je zelf behandeld wenst te worden

    Kijk, en als reactie krijg je dan een sneu smiley, dit bewijst dus maar weer hoe erg sommige hier zijn. 
    Ik ben er weer klaar mee hier

    • Like 1
    • Sneu 2
  2. 56 minuten geleden zei europeaan:

    Daar moet je mee leren leven, mijn mening word ook niet altijd aanvaard, zelfs niet op dit forum.:D

    En daar gaat het dus fout in het leven………

    dat wij er maar mee moeten leven…..

    nee jullie moeten er eens meer bij stil staan of iemand het wel grappig vindt hoe hard hier met een ander aangepakt wordt.

    behandel een ander zoals je zelf behandeld wenst te worden

    • Like 1
    • Sneu 1
  3. 1 uur geleden zei HendrikJansen:

    Ger je verward het een en ander. Die mensen/ diensten die jij opnoemt moeten wel dossiers aanleggen. Niet omdat ze het graag willen maar wel om dat ze er toe gedwongen worden. Als jij op de spoedhulp beland heb je ook graag dat ze meteen een overzicht hebben van welke medicijnen ze je wel of niet kunnen geven.

     

    Dit forum echter ben je geheel vrijwillig en niets moet hier. Hier kan je af en toe lol hebben, maar ook serieuze zaken bespreken zoals eerder in dit topic. Echter hoef je daar in het geheel geen dossier van bij te houden want de informatie die hier gedeeld word blijft hier staan. Dus makkelijk weer op te zoeken. Zolang grote smurf de stekker niet uit die server trekt natuurlijk. Of er een of andere Ger komt met een advocaat dat al zijn bijdragen verwijderd moeten worden. En dan ook nog de mond open over een leesbaar forum. Nou schiet mij maar in een kapotje . 
     

    wat jij en ook Cor aan het doen zijn in mijn ogen is telkens fikkies stoken om die stekker er maar zo snel mogelijk uit te krijgen. En dat terwijl je bij Cor van het forum bent gedonderd. Of ga je daar dan ook weer met een schuilnaam naartoe? Daar is Cor zelf ook wel goed in trouwens. 
     

    En ja dat kan je mij ook verwijten, maar toen liet ik een admin die later zonder uitleg afscheid nam zien hoe makkelijk dat is.
     

    Niet alles hoeft altijd serieus te zijn Ger. Een lolletje hoort er af en toe ook zeker bij , en dat snapt iedereen behalve jij en Cor lijkt het wel. 

    Misschien komt dat wel omdat wat jullie lolletjes noemen niet door iedereen zo gezien wordt. 
    eens kijken als jij de hele tijd voor de lol te zeik gezet wordt

    • Like 1
  4. 2 uur geleden zei europeaan:

    Dit is nu weer "olie op het vuur gooien"

    Zetten we een smiley(wat hier alleen maar anoniem kan) is t niet goed.

    Haal je de smiley uit de anonimiteit is t ook weer niet goed.

     

    Citeer dan het bericht en zet er onder wat je grieven zijn, of juist waarom je het er mee eens bent.

    Dan neem je verantwoordelijkheid voor je uitspraken en kan iedereen jouw mening zien( en daar weer op een nette manier op reageren)

    Volgens mij doe ik dat geregeld, maar daar is blijkbaar niet iedereen het mee eens

  5. 3 uur geleden zei europeaan:

    IK vind het allemaal nog wel meevallen: natuurlijk, Pierre is heel scherp en Ger gaat er met het gestrekte been in als iemand het niet met hem eens is.

    Overigens is mijn ervaring in het verleden dat Ger ook niet erg complimenteus is tegenover posters die "zijn lijn" niet volgen.

    Gelukkig heb ik een smalle rug die ik goed in de boter houdt zodat alle , minder vriendelijke* opmerkingen er vanzelf afglijden.:D

     

    * Met minder vriendelijk bedoel ik dat ik soms zeer mild ben in mijn be oordelingen.

    Maar is dit nu echt nodig dan elke keer weer????

    Kunnen we niet ook eens normaal op elkaar reageren???

  6. 3 uur geleden zei Pierre:

     

    Een oud brandweerman die zijn pensioen een beetje aan wil vullen en op zaterdag als instructeur code95 aan de slag is, of een overheidsinstantie als de IL&T die zelf controleert en handhaaft op deze wetgeving.

     

    Dat vind ik wel een verschil, in die zin dat je van de IL&T zonder twijfel uit moet kunnen gaan  van het enige en juiste antwoord. Daar kan en mag geen  twijfel over bestaan, ongeacht welke werknemer bij IL&T jou een antwoord geeft.,

    Mee eens, maar laten we wel wezen, ook politie agenten die de verkeersregels uit hun hoofd moeten weten “vergeten” ze zelf toe te passen (een dagelijks beeld, tegenwoordig)

  7. Helaas is mijn combi zwart van kleur, en nee, geen slaap cabine, hoeft ook niet, slaap elke nacht thuis, en kom het land niet uit.

    De nieuw Actrossen die we in 2024 krijgen, zouden wel een slaap cabine hebben (maar het werk blijft hetzelfde, dus elke nacht thuis

    • Like 1
  8. 2 uur geleden zei _alain_:

    Eigenlijk zou er toch een mogelijkheid moeten zijn om een 4 punts luchtgeveerde cabine waterpas te zetten. 

    Waarom een fabrikant dat nog niet heeft geïmplementeerd is mij een raadsel...

    Bij de Hema hebben alle nieuwe Mercedes en MAN, trucks dat wel, zodat tijdens het lossen de lading altijd horizontaal staat met het lossen van de rolcontainers

    • Like 2
  9. 8 uur geleden zei Murphy:

    Hier is het in ieder geval uitgesteld tot 31-01-2042, voordat ze zouden gaan sanctioneren.......

    Ze gaan er van uit dat dan de nw tachpo's voldoende leverbaar zijn......

     

    Lees HIER artikel van de Noorse TLN...

    2024 zult u bedoelen?

  10. 23 uur geleden zei Pierre:

     

    Jazeker Cor, dat grote verschil is wel degelijk!


    Zowiezo pakt een chauffeur die de hele week van huis is met zijn E7 al een paar honderd meer als de chauffeur die met D6 iedere avond thuis is, € 278,58 bruto per maand om precies te zijn. Daarbovenop komt ook nog eens het verschil in uurloon m.b.t. overuren en eventuele zaterdag -en zondaguren. 

     

    Dan komt daar de verblijfskostenvergoeding nog eens bovenop, zeg ergens rond de € 225,- / € 250,- per week voor iemand die van maandag t/m vrijdag onderweg is. De chauffeur die iedere avond thuis is zal ergens rond de € €45,- / € 55,- zitten. Bedragen zijn even een grove schatting, de exacte hoogte hangt van allerlei andere factoren af.  Die verblijfskostenvergoeding mag dan eigenlijk niet tot salaris gerekend worden en hoe iedereen die vergoeding besteed moet ook iedereen zelf weten. Of je het dan wel of niet als compensatie beschouwt omdat je de hele van je gezin weg bent net zo, maar dat er onder aan de streep een behoorlijk verschil is weet ik wel zeker.

    loonschalenTLN.png.c8c0cc1f0e43288c16d9b3af73ee993a.png

    Leuk, zo'n grafiekje, maar nog steeds lees ik nergens dat er een bepaald deel van het salaris ter compensatie is voor het van huis en haard zijn van thuis/gezin.

     

  11. Op 12-8-2023 om 18:09 zei Murphy:

    Die OKV is zoals het is bedoelt: ONKOSTEN vergoeding. Is dus enkel en alleen bedoelt om je buikje te vullen....

    Het feit dat jouw partner de hele avond alleen op de bank zit met de kinders op schoot, dat wordt in je loon verrekend......

    Ohhhh, is er dan een groot verschil in salaris tussen een chauffeur die de hele week van huis is, en een chauffeur die elke avond thuis is Eddy

    Nee, dus, dus wat een rare redenering dat je daar voor gecompenseerd word.....

    Laat die redenering eens zien op papier dan????

  12. Op 12-8-2023 om 17:28 zei matthieu:

    Mooi gezegd Pierre. Ik las hier ook net iets van parkeren bij de 2e Steeg en dan aan de overkant gaan eten. Dat is gvd helemaal een gotspe. 

    Rond dat industrie terrein mag je verder nergens parkeren, dus MOET je wel bij de 2e Steeg staan....... (leuk of niet, er is geen andere optie daar.....)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden