Spring naar bijdragen

jefke100

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over jefke100

  • Verjaardag 28-06-1967

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

jefke100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi, Over tv kijken heb ik weinig ervaring maar weet dat sommige een satteliet schotel gebruiken. Een collega vanmij gebruikt zijn laptop om tv op te kijken maar hoe dat juist werkt weet ik niet. Als je wilt kan ik er wel een achter vragen hoe het juist in zen werk gaat maar is dan wel in Belgie. Ikzelf en mijn collega gebruiken hier in Belgie wel draadloos internet op de laptop via een usb modem van proximus, da werkt met een simkaartje zoals de gsm. Zolang we in Belgie blijven is het een vaste prijs, eens over de grens is het een pak duurder om ermee te internetten. Groetjes :wave:
  2. Verkeerd adres dat kan niet zijn de bureaumannen maken nooit fouten De chauffeur zal het wel weral verkeerd begrepen hebben zoals gewoonlijk Na een tijd draaien ze u wel de 1 of andere smoes in uwe nek en geven het juiste adres door maar niet de schuld van de dispatching zenne no way Maar laat da bier maar is langs hier komen zal de wel eventjes snel lossen :) Party time boys :wave:
  3. Of je motor draait of niet het enigste dat telt is dat de knoppen op de tacho juist bedient worden, dat is het enige dat telt tijdens een kontrole. Niemand gaat er zich druk om maken als je tijdens je rust de motor laat draaien om de airco te laten werken. (als er een controleur er toch een bon voor schrijft zal hij ambras gehad hebben met zen vrouw:banaan:) Maar het klopt inderdaad dat alles onder de 15 minuten niet als rust aanzien word. Zelfs zoals ik met containers (doos tegen kaai en 2 uur liggen pitten) word ook niet aanzien als rust maar als werktijd. (collega heeft er een boete voor gekregen ) Volgens de uitleg van de agent is rust ergens op een parking niks doen en niet terwijl ze aan het lossen of laden zijn. Rare opvatting maarja ze kunnen er ook niks aandoen dat ze bij de politie werken he
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden