Spring naar bijdragen

RG73

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  26
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

RG73's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Dedicated Rare
 • One Month Later Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

5

Waardering in de gemeenschap

 1. wie kan mij uitleggen hoe dit werkt? Ik hoor er nooit iets op,welk kanaal gebruikt de trucker en hoe moet de squelch knop staan en dergelijke?
 2. Daar is toch niet te zien of ik tussentijds op de standplaats was? Een begin en eindtijd hebben ze dan..
 3. Ik weet dat je recht hebt op onkostenvergoeding wanneer je minimaal 4 uur van de standplaats bent en dat er een handige app voor is. Hoe weet de salarisadministratie nu wie binnen de 4 uur weer op de standplaats is geweest? Gaan ze dit echt voor alle chauffeurs per dag per periode uitpluizen?
 4. Oké,en het kan niet zo zijn dat je dingen even niet meer precies weet? Omdat je misschien na het behalen van het rijbewijs niet meteen bent gestart als chauffeur omdat je vrouw in tussentijd overlijd en je andere dingen aan je hoofd had?
 5. Ik heb begrepen dat er ook een lichte stand is om de poten van de trailer in of uit te draaien,ik heb dit nog niet kunnen ontdekken ,gaat bij mij altijd heel zwaar bij elke trailer. Hoe doe ik dit?
 6. Ik houd niemand voor de gek! Waarom zoeken als hier alle antwoorden zijn? Ben net chauffeur en de 26 jaar hiervoor in een totaal andere branche werkzaam geweest,een zij instromer dus..
 7. Dit is duidelijk. Zijn de uren tot 00:00 uur dan tellend bij de zondag en vanaf 00:01 zijn het maandag uren?
 8. Ik heb een contract voor 32 uur maar op welke dag begint en eindigt een werkweek volgens de BGV CAO?
 9. Ik krijg per periode uitbetaald . Dus de zondag uren de huidige periode en de toeslaguren de periode er na? Of de zondag uren compleet tot de 40 uur is behaald?
 10. Oké duidelijk. Dus de periode na de gewerkte zondag krijg je de zondagstoeslag uitbetaald?en de huidige periode de gewone uren?
 11. Ik heb een contract voor 32 uur per week en wil graag weten of de zondag uren dan dubbel tellen als uren. Ik val onder de BGV CAO. Stel ik werk 10 uur op zondag,dat word dan 20 uur of zie ik dat verkeerd? Ik zou dan nog 12 uur moeten werken om aan 32 uur te komen.. Zie ik het goed of zit het anders?
 12. Is werken op zondag 100% extra? kon dit niet echt vinden…
 13. Weet iemand hoe je de spiegelverwarming bij een DAF CF activeert,knopje indrukken geeft geen resultaat..
 14. Dit doe ik ook,helemaal achterover zo ver als het kan maar de klep blijft naar beneden,doe dit wel langzaam trouwens,of moet dit heel snel/wild?
 15. Misschien een domme vraag maar stel hem toch. Sommige lokaties hebben nog een hand bediende dockleveller,je steekt een ronde buis en trekt hem dan achterover,het einde van de leveller moet dan op de rand van de trailer komen te liggen,dit lukt mij vaak niet en blijft de klep naar beneden. Wat is de handigheid met deze dingen? Of moet je het heel snel/ruig doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden