Spring naar bijdragen

hondaatje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

hondaatje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Vergeet niet dat je voor ieder jaar je in het buitenland werkt er 2% van je AOW wordt ingehouden. Dus als je 20 jaar werkt buiten NL dan krijg je nog maar 60% AOW straks. Wel iets om rekening mee te houden. Tevens als je in DLD werkt en je wordt werkeloos dan krijg je maar 60% van het salaris
  2. Hey Rondentrucker. Waarom zou Action niks zijn??? Spreek je uit eigen ervaring of roep je nou maar gewoon wat????
  3. hondaatje

    Vacature in heijen

    staan al verschillende maanden op diverse sites. Weet niet wat ik hiervan moet denken. Krijg zelf in ieder geval geen enkele reactie.
  4. Sturen is geen probleem .Ik ben gewoon benieuwd of het leuk werk is,of je aan je uren komt. Ik ben van plan om te solliciteren . Wil me goed laten informeren.
  5. Hallo forumgebruikers, Graag had ik van jullie willen weten of er iemand is die ervaring heeft om voor de action te rijden. Misschien is er zelfs iemand die er nu werkt en zijn ervaringen wil delen. Gewoon een beetje hoe het werken daar bevalt etc etc.
  6. hondaatje

    hartinfarct

    Hallo forumgebruikers, Ik heb twee weken geleden een zwaar hartinfarct gehad onder het rijden. Gelukkig goed afgelopen. Mijn vraag is dit , moet ik hiervan melding maken bij het cbr?? Heeft iemand daar ervaring mee?? Graag jullie mening. Bedankt.
  7. Graag had ik advies. Ik wil via oostenrijk naar italie rijden. Wat is de beste route en de goedkoopste route hiervoor? Graag jullie advies. Bedankt.
  8. hondaatje

    nieuwkomer

    limburg en brabant? Misschien bij limpens? Zitten geloof ik in Elsloo. Suc6
  9. Hoi Theo,informeer eens bij eijfferts transport in kerkrade. Is wel iets uit de buurt . Daar kunnen ze wel nog een goede chauffeur gebruiken. Misschien niet direkt,ook hier is het wat rustiger,maar waarschijnlijk wel na de feestdagen. Probeer het daar. Meer info op hun website. Succes...:ja::ja:
  10. Allemaal bedankt voor jullie reacties, ik ga er met de bond aan de slag om het terug te vorderen. Bedankt voor de info.
  11. Dit was een boete van rond de 700 euroos,gekregen in Zwitserland.Was voor het niet goed zekeren van lading in een koeler. ( adr leeggoed). Had het zo goed als het kon vastgezet met stangen. Had er blijkbaar niet genoeg. Bekeuring heb ik toen zelf betaald en later die week teruggekregen van mijn werkgever. Nu,na drie mnd,wordt het alsnog van mijn loon afgehouden.
  12. Hallo collegaas,ik heb een vraag. Een tijd geleden heb ik een bekeuring gekregen. Nu heeft mijn toenmalige werkgever die gewoon betaald. Nu is sinds kort mijn contract afgelopen en bij de eindafrekening zag ik tot mijn verbazing dat hij die boete van toen alsnog van mijn loon heeft ingehouden. Kan of Mag dat zomaar, en hoe kan ik dit het beste oplossen.?
  13. Sorry dat ik het moet zeggen,maar dat jullie allen nog geld tegoed hebben?? Als ik na 1mnd niet betaald krijg,gaan bij mij de alarmbellen rinkelen,het is dan meteen einde oefening.
  14. hondaatje

    noy

    Hallo heren, wie kent het bedrijf Noy ui Heijen. Zoeken regelmatig chauffeurs. Is er zo,n groot verloop of hebben ze gewoon veel werk? Wie weet meer?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden