Spring naar bijdragen

nanno

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    340
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door nanno geplaatst

  1. Ze hebben maar 2 Renaults en zijn beide bezet. Ik krijg wel gelijk vaste auto en word ook een Volvo. Oud type maar dat maakt me niet uit die rijden ook heerlijk. Lijkt me ook betrouwbare werkgever die me niet bedonderd met uren en afspraken wel nakomt
  2. Ik heb vanmorgen een gesprek gehad van dik een uur. En ik mag per 1 december weer op Scandinavië rijden.
  3. Ik heb het ook hoor dat ik het niet voor het geld hoef te doen. Ik bedoel tuurlijk leuk dat het loon goed is maar ik vind leuk werk toch echt wel belangrijker. Ik heb de laatste 5 jaar winkeldistributie gedaan maar in het afgelopen jaar vond ik dat echt niet leuk meer, ook omdat het fysiek zwaar is. Ik wil meer rijden en vind het Scandinavische landschap erg mooi en das mijn reden om weer daarop te rijden.
  4. Ik laat vrijdag wel weten wat de baan inhoud en wat de werkdagen zijn.
  5. Eens een vrachtwagenchauffeur altijd een vrachtwagenchauffeur... Het bied toch een behoorlijke vrijheid en de verantwoordelijkheid voor een 16.5 meter vrachtwagen. En dat mis ik toch wel nu ik als operator werk.
  6. Ik heb inmiddels komende vrijdag een gesprek bij een transportbedrijf 👍👍
  7. Heeft iemand nu ook gewoon reactie mbt mijn openingspost?
  8. Als der sneeuw ligt kan ik wel weer es een poging wagen, maar hier in NL is dat niet echt vaak een mogelijkheid.
  9. Van die eerste alinea heb ik geen weet mja is ook al bijna 10 jaar terug dat ik hier ben geweest.
  10. Dan nog in de derde week 76 uur rust.
  11. Mijn weten is elke week 45 uur rust maken je mag ook 1 week 24 uur rust maken maar dan moet je die weer corrigeren door in de 3e week 72 uur rust te maken.
  12. Ok. Mijn ervaring met Scandinavië is dus 1 jaar nvo en daar was ik altijd op vrijdag weer terug op standplaats en ging ik zondagavond weer weg. Je zit ook met 45 uur rust die je elke week moet maken he.
  13. nanno

    Nanno is jarig

    Ach ja zijn allemaal wel es druk... Was vanaf 2011 inderdaad wat minder actief hier en heb sinds 2013 een vriendin (inmiddels mijn vrouw en 3 kids rijker) dus ja ik had het druk 😁
  14. Hallo. Ik heb een vraagje, Ik ben vanaf 2008 vrachtwagen chauffeur geweest in het begin reed ik wat binnenland en in 2009 stapte ik over naar internationaal. Met in 2009 voor nvo te hebben gereden en daarna nog 2 jaar voor brinkman trans Holland. Vanaf begin 2013 heb ik alleen maar binnenland gereden tot eind augustus dit jaar toen heb ik besloten om te kijken of proces operator bij mij zou passen. Nu doe ik dit werk sinds begin september en heb toch enorme twijfels of dit wel bij mij past. Nu mijn vraag..... Ik denk weer op de truck te willen en dan nog het liefst internationaal op Scandinavië. Nu wil ik graag weten wat voor dingen er veranderd zijn in de afgelopen jaren op het buitenland. Is er wat veranderd bij travemunde of in Malmo. En hoe zijn de verdiensten nu tegenwoordig als buitenland chauffeur. En zijn hier ook chauffeurs die internationaal rijden met een jong gezin erbij. Want ik heb een vrouw en 3 kinderen en ben dan van plan om mijn vrije weekenden helemaal in het teken van mijn gezin te stellen. Alvast bedankt voor de antwoorden
  15. Weet iemand wat nu met de nieuwe Cao de nachtvergoeding voor overstaan is. Dus ik vertrek 06:00 maandag en ben dinsdag avond 20:00 weer thuis. Oude Cao was het meende ik 45 euro als je een nacht moest overstaan maar in de nieuwe Cao kan ik het niet vinden.
  16. nanno

    Vordering cao

    Weet iemand hoe het staat met de voortgang in de nieuwe cao? Ik weet dat er nu gestemd kan worden en heb ik ook al netjes gedaan. maar is nog niet duidelijk of het al goedgekeurd word terwijl ze al wel op 1 juli de eerste wijziging al willen doorvoeren die in de nieuwe cao staat. Dit lijkt mij aardig kort dag aangezien dit al over 3 weken is. Dus heeft iemand hier meer info over?
  17. Hallo, ik ben Nanno en inmiddels 6 jaar werkzaam als vrachtwagenchauffeur op grotendeels internationale ritten, afgelopen jaar heb ik bij Oldenburger in Roden gewerkt en daar was ik nationaal chauffeur, wat inhoud dat ik de vrachtwagens voor de internationale chauffeurs voorlaadde. nou heb ik jammer genoeg in januari geen contract verlenging gekregen en zit ik sindsdien thuis. ik ben inmiddels al bij meer dan 15 uitzendbureaus ingeschreven maar tot op heden heb ik hier nog niks van gehoord, ook bel ik elke week weer een lading transportbedrijven maar ook hier krijg ik steeds hetzelfde verhaal dat ze geen mensen zoeken op het moment. als iemand hier misschien iets voor mij weet zou ik dat wel op prijs stellen als diegene dat met mij deelt. nog een beetje over mijzelf, ik ben 26 jaar oud ik woon in Smilde (onder Assen) en ben graag onderweg het liefste zou ik nationaal willen blijven rijden maar internationaal vind ik ook helemaal geen probleem om dat weer op te pikken, ik ben zeer flexibel als het op werk aankomt, zolang ik maar weer mag gaan rijden en weer een beetje geld kan verdienen. gr nanno voor het geval iemand wat voor mij weet is dit mijn telefoonnr, 0652313302
  18. nanno

    pffffffffffff

    het maakt me niet uit ik zou liever wat meer thuis willen zijn maar lang van huis af is ook nog steeds heel leuk hoor. mja ik heb vandaag een lading bedrijven afgebeld en overal het zelfde antwoord van het is rustig of we zijn voorzien.
  19. nanno

    pffffffffffff

    ik ben jammer genoeg ook nog steeds werkloos ik sta bij 5 uzb's ingeschreven maar daar hoor ik ook bijna niks van, laatst kreeg ik wel telefoontje of ik magazijnwerk wou doen in een dorp 8KM van me vandaan ik zou erover denken en denk dat ik dat eerst maar accepteer, ik wil namelijk wel gewoon geld verdienen, maar ik denk als ik met bellen en langsgaan hier in het noorden geen succes krijg ga ik gewoon 3 dagen in het westland bij elk bedrijf langs met een stapel CV's en prijs ik mezelf wel de hemel in, ik denk dat ik in die omgeving toch iets meer succes heb dan in het noorden. het is wel overal waar je heen belt het antwoord: we gaan rustige periode in dus even niemand nodig. dus dat is wel jammer
  20. nanno

    binnenkort werkloos

    dat probeer ik inderdaad soonius heb ik via de telefoon benaderd maar ik denk dat ik liever via van dongen dan rijd, en die moet ik nog benaderen, oldenburger had ik nog niet eens aan gedacht dom dom van mij :) maar ik zal er inderdaad achteraan gaan, heb binnenkort paar vrije dagen dus dan ga ik op jacht.
  21. nanno

    binnenkort werkloos

    ik ben al 2 weken druk bezig marnix, geloof me ik zit bijna elke dag wel aan de telefoon, en probeer wat te regelen, en ja ik zoek het liefst binnenland werk aangezien ik ivm prive meer thuis wil zijn :)
  22. nanno

    binnenkort werkloos

    ik zal hier nog weer even op reageren, ik heb alle postings nou paar keer doorgelezen, en was er zelf ook wel behoorlijk zeker van dat ik hier niet mee akkoord zou gaan maar nu weet ik het zeker ik ga hier niet mee akkoord. ik ben al druk aan het soliciteren en aan het rondbellen wanneer ik de kans heb, ik kan op het moment alleen niet langs de bedrijven aangezien ik nog wel een maandje moet werken en dan 2 week vakantie en dan ben ik officieel weer zonder werk, en dan in die vakantie ben ik van plan om gewoon zoveel mogelijk transportondernemingen langs te gaan want ik heb een hekel om als een luie hond thuis te zitten en WW ontvangen als het daarop uitloopt ok dan is het niet anders maar ik probeer het zoveel mogelijk te vermijden. ik blijf natuurlijk het liefst in Noord Nederland wonen aangezien ik me hier heerlijk thuis voel, en in die omgeving zal ik dan ook hard blijven zoeken.
  23. nanno

    binnenkort werkloos

    dus als ik inderdaad het CY contract weiger, zou ik nog wel recht hebben op WW? want daar maak ik me wel zorgen om als ik toch niet weer zo snel aan de bak kan komen.
  24. nanno

    binnenkort werkloos

    klopt ik hoop dat onze personeels vertegenwoordigers er nog wat tegen kunnen doen en dat ik gwn onder NL omstandigheden mag blijven
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden