Spring naar bijdragen

toyotafreak

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over toyotafreak

 • Verjaardag 14-04-1981

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

toyotafreak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. toyotafreak

  CF Formule 1 Manager

  alleen was ik iets te laat voor de 1e race... en nu met budget kun je alleen de goedkoopste onderhand kopen... beetje jammer maar ja, zal wel niks meer worden met dat spel dit seizoen..
 2. toyotafreak

  CF Formule 1 Manager

  zijn al met ons 3en... tis nie veel, maar tis iets...
 3. gheghe zal dat twents dan wel zijn haha, is inderdaad ZATERDAG geweest!!! gheghe :ok:
 4. WAS EEN ZEER GESLAAGDE DAG!!!!! EN NIET ALLEEN OMDAT WE 1E ZIJN GEWORDEN!!! goed geregeld, mooi weer, twents smaakte goed, ja was prima dagje gisteren, veel te zien, hoop mooie wagens!!! tot volgend jaar!
 5. jaaaa zijn erbij a.s. zaterdag! heb er zin in!!! rij dan voor team cornelissen transport, ook al ben ik stiekem van een ander bedrijf, maar ja daar wilde niemand van meedoen... tot zaterdag!
 6. toyotafreak

  Formule 1 manager 2009

  we staan op dit moment in ieder geval al 2e als team, waarvan ik dan weer 12e... KlassementenPositieAlgemeen klassement570 Nederland415 chauffeursforum.nl12 TOYOTA POWERRRRRRRRRRRRR (ok ok meer geluk dan wijsheid afgelopen race maar toch hahaha)
 7. bbq??? als je die cursus met daarna eten bdoelt wel jah
 8. dank dank lang verhaal korte uitleg: altijd toyota gereden.... mijn zwager had mooie GOED ONDERHOUDEN bmw ( anders zou ik nooit een duitser kopen, als ik niet weet wat er mee gebeurt is..) en heeft nieuwere gekocht, mjn toyota was al aardig aanvervanging toe dus danmaar die bmw.. volgende word wat mij betreft gewoon weer een toyota.. vandaar de naam toyotafreak (net als mijn email adres..) is dus al iets van jaren geleden en onder die naam kennen een hoop mensen mij... dit was dus nog de korte uitleg hahaha
 9. dank u!! ps veel dames hier... allemaal chauffeursvrouwen of zelf chauffeuse? heb tot op heden nog niet echt veel toe te voegen aan dit forum maar ik blijf het in de gaten houden!!
 10. dank u dank u dank u allen... @bertus... ok ok een van de liefste dan gedeelde 1e plaats @danny... ja moest van jorgen hahaha, neej grapje, ik werk nu bij DDS dankzij dit forum, anders was ik nooit in contact gekomen met DDS.
 11. hallo, ik ben johnny kersten, 27 jaar, heb altijd vanaf mijn 18e meteen vrachtwagen gereden, en sinds anderhalf jaar zit ik op de stadsbus bij de NOVIO te nijmegen. sinds kort rij ik ook weer op de vrachtwagen bij DDS. tot eind maart zal dit een combinatie van beide banen worden en vanaf april hoop ik fulltime aan de slag te gaan.:sjalom: nog wat achtergrond informatie: ben verloofd met de liefste vrouw ter wereld:angel:, in september trouwen we:banaan:, nog geen kids gelukkig maar dat komt ter zijner tijd.:tu: hobby's zijn auto's, motoren, modelbouw en vooral muziek! voor vragen, dan weten jullie mij nu te vinden! groeten, johnny. websites: www.toyotafreak1.hyves.nl www.noviohyves.hyves.nl www.carplace.nl
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden