Spring naar bijdragen

Danielle

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Danielle

  • Verjaardag 06-01-1987

Danielle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Danielle

    Dubbelbemand werk

    Wij, 2 vriendinnen van 24 en 27 jaar, willen graag samen gaan rijden. We hebben allebei al leuk wat ervaring opgedaan, (o.a. containertransport, uitzonderlijk vervoer, e.d.) en nu is het tijd voor iets anders!! Iemand tips? We horen het graag!
  2. Weet iemand misschien (uit ervaring) wat special paint kost bijvoorbeel op de achterkant v/d cabine?? Of goede adressen?? Thanks!
  3. Hay, ik rij fulltime NL / DU / BE met tautliner
  4. Die heb ik idd al gevonden ja. Maarja, wil gewoon wat te kiezen hebben...
  5. Aangezien wij allebei chauffeur zijn en met onze bruiloft iets 'aparts' willen, leek het ons helemaal super om dan in een mooie Amerikaanse truck te rijden. Ik kan op internet niet erg veel vinden, vandaar mijn oproep of jullie goede tips hebben. Evt. mensen die hun truck voor een dag willen verhuren etc... Ben benieuwd!!
  6. ik bedoel daarmee dat ik de mogelijkheid heb om OF in Deurne te wonen OF in Kesteren... heb ik meer mogelijkheden toch!?
  7. Goedemiddag, Mijn naam is Danielle, woonachtig in Deurne of Kesteren en ben 22 jaar. Sinds juni dit jaar heb ik mijn CE en alle papieren. Vanaf september heb ik via ADR-Transportdiensten gereden in de staaldistributie. Helaas is er nu geen werk meer, en ben ik opzoek naar fulltime werk! Liefst geen winkeldistributie... Na veel zoeken hoop ik toch dat iemand iets voor me weet! Met vriendelijke groet, Danielle
  8. Danielle

    dubbelbemand werk??

    die worden enkel bemand bestuurd staat er...
  9. Danielle

    dubbelbemand werk??

    europe flyer is failliet... daar heeft manlief gewerkt
  10. Danielle

    dubbelbemand werk??

    wij zouden graag samen willen gaan rijden, weet iemand toevallig een job voor dubbelbemand werk?? liefst internationaal...
  11. Ik ben er ook het hele weekend:ja:
  12. Dat is te overzien... ik hoorde dat je dan 2 jr niet mag afrijden? is dat zo? Een PL koopt ze ook gewoon hahah
  13. Wat gebeurt er als je aangehouden wordt met een combi (motorwagen + aanhanger) als je alleen je rijbewijs C hebt voor de motorwagen dus??
  14. bij mij nu idd ook, moet je ff op de link van Rick klikken, dan kom je er ook wel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden