Spring naar bijdragen

opa bert

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1085
 • Geregistreerd

Alles door opa bert geplaatst

 1. opa bert

  Wist je dat ?

  Lastig beestje , ik heb ook 'n stukje bos , en de een na de andere den neemt afscheid. Gelukkig staat er ook wal loof hout tussen anders heb ik dadelijk 'n hectare bosgrond zonder bomen .
 2. Wat mij betreft moet dat vooral zo blijven, en vooral niet afhankelijk worden van een of ander vaag buiten land v.w.b. onze voeding.
 3. opa bert

  Wist je dat ?

  Als ik al die onzin lees die jij hier steeds post , krijg ik steeds meer het gevoel dat ik gelijk heb , je bent niet goed wijs man !!!!!!!!
 4. H J is de slimste van het forum ,zo te lezen 🤣 Tjonge jonge , wat 'n wijsneus !!!!
 5. Wederom 'n mooi ritje !!!!!!!
 6. De zwartste bladzijde in mijn bijna 50 jarige chauffeursloopbaan , is het jaar groente rijden voor AH Tilburg , voor Leen Speksnijder, 'n grotere [boef] lul heeft er in de transport niet rond gelopen ! Altijd tijden de kort voor de rit , het commentaar was ; andere halen het wel dus zal het wel kloppen ,zelfs bij km te kort ondernam hij geen actie . Als laatste stunt kreeg ik 2 adressen extra omdat de tomaten te laat binnen waren en mijn rit later begon , meteen erachter aan gegaan bij de chef groenten hoeveel tijd ik daar voor bij kreeg, het antwoord was , niks, je komt er toch langs. mijn antwoord was dan zou ik ze er niet in zetten die komen gewoon mee terug dan. Dat wou hij dan dan wel eens zien zei hij , goed kijken dan vanmiddag was mijn antwoord. Bij mijn eerste klantje in Helmond zei de groenteboer wil je ff Speksnijder bellen , ik bel Leen op, en meteen commentaar natuurlijk, ik had 'n grote bek gehad bij de groenten enz.enz. Leen zei ik dat jij voor niks werkt moet je zelf weten maar ik niet ,als je nou nog meer te zeuren hebt rij ik de rit niet eens meer af en komt ie zo al terug naar Tilburg. Toen bond hij in , of ik dan de rit toch wel wou doen , de rit wel ja maar die extra rommel komt gewoon mee terug . en als ik vanmiddag op DC terug ben liggen mijn papieren klaar , dan ga je morgen zelf maar rijden , hij was het er niet mee eens , maar het was wel mijn laatste rit , ben wel goed maar niet gek. Twee dagen later bij V Riel begonnen , was 'n stuk relaxter. Hij deed alleen wel gruwelijk moeilijk over de laatste betaling , maar toch alles gebeurt.!
 7. als ie nog niet op is lust ik er ook wel eentje {of meer}😂
 8. opa bert

  Girteka slaat terug

  Het is toch simpel zat , als er volgens jou iets beslist wordt dat niet klopt , dan ga je naar de plek waar dat beslist wordt, in dit geval een vergadering van cnv of fnv en laat je daar je stem horen. Vermoedelijk ben je daar nooit geweest net zoals de meeste schreeuwers hier , jij weet donders goed hoe het in de jaren 60 /70 was .Het cao dat toen afgesloten werd was voor iedereen 'n verbetering , en ja dat was toch dankzij de door jou en vele andere vervloekte bonden afgesloten. Ik heb me daar toen ook stevig voor in gezet , en vervolgens door de jaren heen het vakbonds gebeuren langzaam af zien brokkelen, omdat er totaal geen interesse is wat er allemaal in het transport gebeurd, alles wat je nu binnen haalt , van onkosten vergoeding tot pensioen heb je toch aan die k*t bonden te danken. En nee Ger is niet de vakbond dat zijn de leden . Als die niet op komen dagen om massaal hun mening te geven, dan is de bond een club die geen vuist kan maken, en zal er ook weinig bereikt worden. De werkgevers weten exact hoe de vergaderingen bezocht worden , als er 1 1/5 man en 'n paarde kop op de vergadering komt dan denken de werkgevers het zal wel loslopen , en zal er weinig veranderen .
 9. opa bert

  Kilometervreter

  dan is ie idd weinig thuis geweest
 10. opa bert

  Kilometervreter

  Stom stom , 0 hoort er niet bij 😅
 11. Dat klopt , maar die zijn stukken jonger ,moerdijkbrug kon je van week tot week zien veranderen , die staat ook nog op de pijlers van de oude brug.
 12. Mag ik vragen wat je nu doet dan ?
 13. opa bert

  Fantastiese werstern jas

  Paar Spaanse speren erbij en 'n TGV hoorn eronder {in het zicht natuurlijk}😂
 14. Goeie reis daar bij de Firma Kuiken transport!!
 15. opa bert

  Kilometervreter

  50 Miljoen km , in 50 jaar da's een ton per jaar , niks aparts toch , daar hoef je niet dubbel bemand voor op weg . Dat rijd een beetje binnenland nu chauffeur op z'n sloffen , zelfs in de winkel distributie. In de tijd dat ik bij Verhoeven expediteurs reed vanaf 1974 zeg maar , reden we al minimaal 150.000 per jaar ,niks dubbel bemand , was ook niet nodig in die tijd.
 16. Zouden ze dat vroeger zo gedaan hebben denk je ? ik weet niet precies hoe oud die brug is , ik rij nou bijna 50 jaar en kan me niet herinneren dat die brug er niet lag. Ik denk niet dat er toen al materiaal was waar ze dat mee konden. Die brug bij Keizersveer zijn delen van de oude moerdijkbrug , die hebben ze daar wel ingevaren , was toen al een huzaren stukje .
 17. Daar is ie toch ook al weer fff weg , dacht dat ie gestopt was in de transport, ergens iets gelezen dat ie met 30 binnen was oid.!!!!
 18. opa bert

  Wist je dat ?

  Daar is mijn zwager toen goed weggekomen , ineens een mistbank , hij van het gas af en knippers aan , die auto's die hem nog voorbij vlogen knalde er recht in .
 19. Electrische auto's : De accu's worden gemaakt van 'n flink vervuilende grondstof. De stroom waar hij met opgeladen wordt komt gewoon van 'n kolen , of nog erger 'n hout gestookte energie centrale , weliswaar aangevuld met "schone "energie van wind molens. Die alleen al transport technisch vervuilend zijn. De prijs van de auto en het rijden wordt door de overheid kunstmatig laag gehouden , door middel van subsidies. Dadelijk moeten die krengen gesloopt worden en zitten we weer met moeilijk of niet recyclebare "grond" stoffen. Zo worden we weer voor de gek gehouden , met groen links voorop. De lui die ik ken rijden alleen maar elektrisch omdat het goedkoper is , of omdat de werkgever wil laten zien dat ie groen bezig is.
 20. opa bert

  Wist je dat ?

  dan had je alleen de koppeling nodig om te vertrekken , de rest ging op toeren zonder te koppelen. als er eentje miste dat gebeurde in het begin nogal eens , dan moest idd opnieuw beginnen , maar als je de bak onder de knie had was er geen betere , en zeker geen snellere.
 21. opa bert

  Wist je dat ?

  fuller bak zeker ?
 22. Zo'n rare overname was dat niet, de gebroeders Soetens vochten elkaar de keet uit , de Soetens die nu in Goirle zit is toen met wat werk gaan lopen , zeer tegen de zin van zijn broers. En dat werk is ie inmiddels ook kwijt door het verdwijnen van de CSM in Breda.
 23. Probeer het eens bij GVT ,die hebben ook 'n vestiging in Alkmaar.
 24. Rutte blijft !! Nederland wil nog steeds voor de gek gehouden worden , en die muts van Kaag komt hem daar bij helpen !!!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden