Spring naar bijdragen

Bart71

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Bart71

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bedrijven die gebruik maken van "oostblokchauffeurs" in welke constructie dan ook doen dit niet uit winstbejag maar om te kunnen overleven. Tijden dat er goed geld verdiend kon worden in het transport zijn reeds lange tijd voorbij en komen ook niet meer terug. Door de personeelskosten die hier mee bespaard worden kunnen nederlandse werknemers (zullen vast ook chauffeurs bijzitten) die in dienst zijn bij hetzelfde bedrijf ook aan het werk gehouden worden, en dat zijn er meer dan je denkt.
 2. FNV kan procederen tegen Butter (en andere vervoerders die gebruike maken van buitenlandse chauffeurs) wat ze willen, zij zullen (en kunnen) nooit de nederlandse cao gaan betalen, laat staan dat ze alle buitenlanders zullen vervangen door Nederlandse chauffeurs. Ten 1e omdat ze het niet kunnen betalen en ten 2e omdat er niet voldoende nederlandse chauffeur beschikbaar zullen zijn.
 3. Dat statement dat buitenlanders voor €3,-- per uur werken is in diverse fora besproken en ondertussen wel achterhaald.
 4. Sinds wanneer gaat het goed in de logistieke sector dan?
 5. Zijn geen nieuwe trucks, kunnen "oude" auto's van Selman zijn.........? Is meteen de kleur verklaard.
 6. Transport GWG International verzorgt al jaren internationale transporten. Dankzij een betrouwbaar netwerk van logistieke dienstverleners bieden wij transportdekking door geheel Europa. Onze specialiteit: logistieke dienstverlening van en naar de Benelux, Noord Duitsland, Scandinavië en Finland. Voor een aantal grote levensmiddelen-, hightech- en chemieconcerns verzorgen wij de logistiek van en naar deze landen. Dit is mogelijk dankzij ons breed geoutilleerde wagenpark en onze goed opgeleide chauffeurs. Zij mogen ook gevaarlijke stoffen vervoeren! Onze kracht als middelgrote speler op de mark
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden