Spring naar bijdragen

Derek-Jan

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  353
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Derek-Jan

 • Verjaardag 02-01-1973

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Derek-Jan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

 1. Trekker is in goede staat ( alleen braakschade ) vrijdag terug gevonden zo'n 60 km vanwaar hij gestolen was.
 2. This weekend one of our trucks has been stolen near Lloret de Mar in Spain. Only the truck has been stolen not the trailer. Number plate: 1EVJ417 ( belgium ) Brand: DAFCF85 Color: white with green/grey advertising Specifications: Roof Airco, compressor, tank heating Can you please send this info to all your drivers to look out on the road for this truck.
 3. Derek-Jan

  waar sta jij vanavond??

  Staat 36 uur te kamperen bij de Shell in Lehre (Braunsweig Ost). In totaal zo'n 15 auto's op de parking waarvan een stuk of 4 bewoond. Staan een paar Polen met een parkeerticket achter het raam van 20-12 tot begin januari, hebben ze zo'n 45 euro voor betaald. Die zullen dus met een kameradski of een buski naar huiski zijn. Ik vermaak me verder prima, goed restaurant, goede douche en gratis wifi. Morgen op tijd aanzetten en voor het diner thuis. (had eigenlijk vandaag om 12u in Berlijn moeten laden maar dat kreeg ik gister al voor elkaar)
 4. Derek-Jan

  waar sta jij vanavond??

  Vanavond Lauenau Morgenavond Berlijn - Avus (24u) Zondagavond Lauenau of Hamm-Uentrop
 5. Derek-Jan

  waar sta jij vanavond??

  Nu, Burghaslach (A3-77) Kempe's Autohof Morgenavond Bicske (lomo)
 6. Derek-Jan

  waar sta jij vanavond??

  Ik was er rond 14 uur geloof ik en heb een uurtje zitten eten. Stond voor het restaurant (helemaal op het laatste stuk waar de personenauto's normaal staan) met een tankcontainer.
 7. Ik sta regelmatig in Torreblanca bij Hotel Miramar Hotel Miramarmeer informatie‎ [TABLE=width: 400] [TD=class: basicinfo]Carretera Nacional Trescientos Cuarenta, KM 1010,200 12596 Torreblanca, Castellón, Spain 964 42 00 36 [/TD] [/TABLE] Als je richting het zuiden rijd zit hij aan het einde van dorp aan de linkse kant. Grote parking zowel links als rechts. Is 24 uur per dag open en douchen kost 2 euro. Eten is er perfect, altijd druk en de bediening een lust voor het oog. Voor de liefhebbers zit er een praathuus op 100m.
 8. Derek-Jan

  waar sta jij vanavond??

  Heb ik zaterdagmiddag nog zitten eten. Vorige zondagavond ook en toen zaten we met z'n 4-en waarvan er 2 ook het weekend gestaan hadden. Op dit moment ben ik mijn 45 uur aan het maken in Altafulla (tot woensdagmiddag 1315u)
 9. Dan ben je even creatief en laat je een paar verschillende stempels maken, eentje voor elk land waar je vaak komt. Daar zet je dan een aantal vaste gegevens op zoals 'ontvangen onder voorbehoud' in de locale taal, zodat het lijkt alsof het een stempel van de ontvanger is maar waarbij je de belangrijke gegevens zoals de naam/datum/etc zelf laat invullen. Kunnen ze nooit zeggen dat er geen stempel op staat. Laat hun maar bewijzen dat die stempel van jouw is.
 10. [h=2]Verminderde alertheid is bij een aanzienlijk deel van alle ongelukken met vrachtwagens een belangrijke factor. Dat schrijft de Onderzoeksraad voor Veiligheid donderdag.[/h] Bron : Vrachtwagenchauffeur vaak niet alert genoeg | nu.nl/binnenland | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl Opmerkelijk : In Nederland zijn jaarlijks duizend ongelukken met een vrachtwagen, waarbij in totaal 23 doden en 105 gewonden vallen. In 2011 kwamen 661 mensen om in het verkeer. Dit blijkt uit cijfers van het CBS en de Dienst Verkeer en Scheepvaart (DVS) van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.
 11. Copyright = Auteursrecht Er berust op elke foto (tekst/tekening of whatever) copyright. En als fotograaf X toestemming gegeven heeft aan bedrijf A om daar z'n foto's te gebruiken wil dat nog niet zeggen dat bedrijf B wat toevallig de naam van A overgenomen heeft ook het recht heeft om die foto's te plaatsen. Toestemming geven om iets te plaatsen is nog heel iets anders als het overdragen van copyright. Voor meer info : http://nl.wikipedia.org/wiki/Auteursrecht
 12. Filmpje :Omroep Gelderland - Nieuws - Kilometers meegesleurde vrouw komt om in Nijmegen Het betreft een veewagen die waarschijnlijk geladen is (hij stopte voor het slachthuis) en blijkbaar door een achteropkomende chauffeur gewaarschuwd is (de koeler op het filmpje).
 13. Ben één van die moraalridders die zich keurig aan de snelheidslimiet houd in wegwerkzaamheden maar tot mijn stomme verbazing werd ik geflitst, ondanks dat ik dus keurig 70 reed. Flits deze nu aan de voorkant of de achterkant ?
 14. Ook nog een tijdje op de (maxi)combi gereden bij één van de bv's van Diddeke. Op een wachtdag meer of minder werd niet gekeken en je reed soms meer lege km's dan dat menig bedrijf vol rijd en het aantal dagen dat je jaarlijks thuis was kon je op 2 handen tellen. Over centen nooit te klagen gehad en over het werk nog veel minder. Minpuntje is wel dat je ofwel verslaafd aan de drank raakt ofwel aan de vrouwen. En behalve hard werken veel geleerd. Dit weekend toevallig gestaan met oud collega (charter) Arno van C. en nog wat oude herinneringen opgehaald.
 15. Even dit topic een hele kick geven : Op www.fon-spot.com staat een overzicht van hot-spots. Makkelijk doorzoekbaar op land/plaats/postcode en je kunt er ook hot spots aan toevoegen. Als het een beetje draait zal ik kijken of er een mogelijkheid is om er gratis/betaald aan toe te voegen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden