Spring naar bijdragen

Le_Chick

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    95
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Le_Chick

  • Verjaardag 13-04-1985

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Le_Chick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Jaja, ook ikke heb nu mijn CE gehaald, moest in februari voor mijn C en heb 23 april afgereden voor CE en geslaagd...:tu: Nu op zoek naar werk maar dat mag randstad regelen, ze hebben me al bij een hoop bedrijven voor gesteld, dus zal er binnenkort wel van horen.
  2. Hele bizarre krant die televaag.... maar als je het bericht zelf leest dan lees je in het kopje al iets heel anders.. uomo decapitato dallo specchietto d'un camion in corsa Vertaald: Man onthoofd door spiegel in een vrachtwagen race!!!!
  3. Nou dan veel succes met zoeken, het zal niet makkelijk zijn ik zoek ook in dezelfde regio`s werk, Overijssel, Drenthe en (Gelderland kan voor mij ook nog wel.) Maar het werk ligt momenteel niet voor het oprapen, ik solliciteer me rot maar vind nergens iets waar ze me ook daadwerkelijk aannemen. Ik haal mijn papieren via vtl en randstadd en randstad kan momenteel ook geen werk voor me vinden met alleen C, dus ikke binnenkort weer lessen voor CE en afrijden en slagen.... misschien dat ik dan eindelijk aan het werk kan ergens..
  4. Gefeiliciteerd met het behalen van C! vacatures weet ik niet voor je ben zelf ook nog steeds hard op zoek.... Ga je ook voor CE? Zo ja wanneer?
  5. Ok, maar in mijn regio zoeken ze vast geen mensen??? Overijssel/ Drenthe/ Gelderland:angel:
  6. Heb op hun site gekeken maar bij de vacatures staat niet dat ze chauffeurs zoeken. Ik weet niet hoe je dan aan deze wijsheid komt maar.....
  7. Dames en heren, Allen bedankt voor de felicitaties! Op Woensdag 4 Maart mag ik weer lessen ditmaal voor CE!!!! In April afrijden. Wens me maar succes.... in April ben ik ook c/ce chauffeur en kan ik echt op zoek naar werk! Zonder dat e-tje achter je c-tje vind je namelijk weinig tot niks!!!
  8. AL mocht je de intensie hebben voor dit bureau te gaan werken... Probeer ze maar eens te bereiken.. Het telefoonnummer is namelijk niet in gebruik :confused:
  9. Ik heb de sollicitatie brief verzonden... hoop stiekem dat ze positief reageren... we zullen het zien.
  10. Die man heeft zeker menigeen aan het denken gezet, ik vind het wel erg moedig hoee hij omgaat met zijn handicap. Ik denk niet dat iedereen het zo op zou pakken.... Je word er wel even stil van.
  11. Hoi, Ik heb me C rijbewijs binnen en wil nu graag aan het werk gaan. Nu nog een baan natuurlijk. Wie weet er werk in de omgeving van Hardenberg ( Overijssel ). Ik zoek iets waarbij ik niet de hele week van huis af moet, een enkele overnachting is geen probleem. Wil alle soorten van transport wel doen dat maakt me weinig uit. Ben nog bezig met lessen voor CE en ADR dus ben straks nog breder inzetbaar. Wie heeft er werk voor me of tips waar ik wat mee kan???
  12. Hier kunnen de mannen nog wat van leren:p http://www.youtube.com/watch?v=gh431FMwZ-A&feature=related
  13. Prachtig!!! Vooral dat laatste filmpje waar die man inparkeert.....
  14. 1. Wat is je beroep? Chauffeur (B,C) 2. Wat zijn je dagelijkse bezigheden op je werk? Werk nu nog via randstad af en toe bij Ophof, met de vuilniswagen op pad, af en toe in de horeca in de bediening ( evenementenhal Hardenberg) en doe de opleiding tot chauffeur via Randstad Transport en hoop straks ergens aan de slag te mogen... 3. Hoe groot of klein is het bedrijf waar jij werkzaam bent? Randstad Transport.... erg groot.... 4. Wat zijn jouw specialiteiten op je werk? Nog niet echt van toepassing 5. Wat stoort jou in je dagelijks werk? Wat ik nu doe voornamelijk de mentaliteit van de mensen die in de evenementenhal komen tijdens de beurzen, die mensen hebben nergens respect voor en lopen je gewoon omver als je aankomt met een blad vol bier.... en dan boos worden als je het over je heen krijgt... ja uitkijken dan hè!!!:angel: 6. Wat is je leeftijd? 23 7. In welke regio woon je? Oost NL Overijssel 8. Ben je man of vrouw? Vrouwtje 9. Noem drie mooie karaktertrekken van jezelf. Doorzetter, volhoudend, eerlijk 10. Noem drie slechte eigenschappen van jezelf. Eigenwijs, recht door zee ( ik denk altiijd erg goed na voordat ik iets stoms zeg...) 11. Hoe is je thuissituatie? Getrouwd, geen kinderen. 12. Waar vul jij je vrije tijd mee? Computeren, muziek luisteren, opruimen in huis, lekker buiten bezig zijn... 13. In de schaal 0-10 kan jij aangeven hoe tevreden je bent met je leven? 7,5 14. Waar heb jij een hekel aan? Aan mensen die niet gewoon zeggen wat ze van me vinden, maar eromheen praten. Gewoon zeggen wat je vindt! Aan je afspraken niet nakomen, niet zeggen: "ik bel u terug" en vervolgens niet bellen grrrr:mad: 15. Waar geniet jij van? Van vrachtwagen rijden, lekker onderweg en toch aan het werk geen gezeur aan me kop. Van mijn 3 katten als die s`morgens allemaal op bed springen om me wakker te miauwen.... Het zijn de kleine dingen die het doen....
  15. Le_Chick

    Freddy jarig...

    Gefeliciteerd Freddy! Ps heb je me nog zien rijden laatst in Emmen, ik jouw misschien wel gezien maar weet het niet zeker.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden