Spring naar bijdragen

tiny

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2129
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  13

Alles door tiny geplaatst

 1. mmm.... mischien had ik het een paar maanden terug ook in het latijns moeten doen... toen kreeg ik dit bericht : ADMINS: De hier geplaatste flauwekul verwijderd en bovenstaande berichten item dito.
 2. het schijnt tegen de regels te zijn..... sorry.... krijg dat niet gevonden... waarschijnlijk verkeerd gekeken.. geeft niks gaat niet meer gebeuren..
 3. ik heb nog gekeken of er iets van stond. boven aan het forum betreft regeltjes... maar kon er niks over vinden. mischien dat ik er overheen gekeken heb... maar waar zou ik dan moeten zoeken ?
 4. Tekstvertaling HINDI GEDETECTEERD NEDERLANDS ENGELS FRANS NEDERLANDS HINDI ENGELS Brontekst तक यह ब्रिटिश था, लेकिन वह अब यूरोप नहीं है। clear tak yah british tha, lekin vah ab yoorop nahin hai. Vertaalresultaten Tot dan was het Brits, maar Europa is het niet meer.
 5. ?? ik heb niks gezegd ?? heel apart dit... ADMINS: Inderdaad , heel apart dit : तक यह ब्रिटिश था, लेकिन वह अब यूरोप नहीं है।
 6. ADMINS: De hier geplaatste flauwekul verwijderd en bovenstaande berichten item dito.
 7. tiny

  Gps antenne uitschakelen?

  als men daar persoonlijke ervaringen in heeft, en het is zijn expertise ... jij vind iets anders op internet.... is het toch wat jij dat dan gelooft.... geloof wat jezelf wilt... past dan iets meer bij jou... omdat jij weet dat het zo is.... 🤣
 8. tiny

  Gps antenne uitschakelen?

  mmm. ik zat echt te wachten....maar nee... je overtuigt hem niet....🤣
 9. tiny

  zonnetje..!!

  lekker eten ... hoort ook in het rijtje.. wat mij betreft dan
 10. tiny

  Onwel geworden op de E17

  sterkte met het herstel...
 11. tiny

  Complete newbie: René

  succes en veel plezier vooral
 12. Iemand ophalen of wegbrengen Ook als je iemand komt halen of brengen en een auto hoger dan twee meter hebt, kun je alleen parkeren op P3 Lang Parkeren. Hier geldt normaal gesproken een parkeerduur vanaf 8 uur. Maar als je bij de intercom voor de slagboom meldt dat je auto hoger is dan twee meter, kun je er staan voor het tarief van Kort Parkeren.https://www.schiphol.nl/nl/parkeren/maximale-doorrijhoogte-parkeergarages/#:~:text=Iemand ophalen of wegbrengen,parkeren op P3 Lang Parkeren.
 13. ben van het transport cao naar de groen cao gegaan , kon meteen meer appels en peren kopen😂 en na 6 jaar in de beton cao begonnen... dat scheelde ook weer , kon daar ook meer bananen kopen.. er zijn bedrijven die aan transport doen maar niet onder de transport cao vallen...
 14. klopt..... dan krijg je als antwoord: ik zou wel meer willen betalen, maar ik ben gebonden aan de cao en we mogen niet meer betalen als wat de cao aangeeft... al meerdere malen gehoord.. en ja.. proberen mag..... doen hondjes ook ... proberen.... en zo hebben ze der eigen problemen veroorzaakt.... personeels tekort, mensen die weglopen... andere manieren om personeel te krijgen... ongeïnteresseerd personeel... en daarbij... een andere cao als het transport coa scheelt al 2 a 300 euro in de maand... mischien mag ik dit niet schrijven... maar is mijn eigen ervaring.. dus ik vind het best zo....
 15. zegt iets over de werkgever... om geld te verdienen over de rug van eigen mensen en geen moeite willen doen om dit goed te doen... of om wel moeite willen doen om extra geld te verdienen.... om dan de eigen mensen te naaien...
 16. ben vandaag een v.i.p. in de Efteling met huis genoten we mogen als buren een nieuwe attractie gaan bezichtigen.. met een drankje en versnapering ... altijd leuk ... zo'n uitnodiging... van 19.30 tot 22.00 uur
 17. ik had altijd gedacht dat men kortingsacties doen om reclame te maken... om meer mensen naar het park te krijgen...
 18. tiny

  Ben er ook weer !!

  ook welkom terug..
 19. tiny

  FOTO van je luxe-wagen

  bij mijn touran kun je de wissers naar boven laten wijzen in ruststand....dan kun je ze wel open klappen om bijv. de wissers te vervangen.. .kwam er toevallig achter.... of is een foutje van mij..
 20. tiny

  Eeweep

  ook nog vele jaren toegewenst..
 21. trucks zijn geleverd door truckland.... hebben zelf ook spuit en schade herstel.. https://www.truckland.nl/diensten/focwa-schadeherstel mischien daar eens een mailtje aan wagen?
 22. tiny

  Voorruit foto's

  ik weet niet wat beter is.... als het aan mij ligt... allebei liever niet ..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden