Spring naar bijdragen

Bonny

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Bonny

  • Verjaardag 17-07-1979

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bonny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hartelijk gefeliciteerd

  2. Klopt huub. Zal ik doen
  3. Correctie kempische truckfan. De heren Jansen zijn zelf verhuisd naar heijen. Pas veel later is het verkocht.
  4. Mooi om te zien. Maar even aan pa laten zien. Oud chauffeur van Weys
  5. Bonny

    Radio spam

    denk dat ze vast wel willen reageren maar ja ip ban he....
  6. Bonny

    Radio spam

    Maar goed, zie dat de waarheid hier toch maar half zal blijven. Ik wou alleen reageren op de mail, dat heb ik bij deze gedaan. Niet met de intentie om een nog grotere ruzie te creëren. Dus bij deze ben ik er klaar mee.
  7. Bonny

    Radio spam

    Ik zat in het ALLER begin, toen was jij er nog niet eens bij betrokken.... wij zouden het idd in een andere naam doen. Maar toen is besloten het via CF te doen
  8. Bonny

    Radio spam

    Heb hierop gereageerd omdat CF mij mailde over de hele toestand, iets waar ik totaal geen intresse in heb. Mijn goed recht om te reageren Misschien moet je trouwens eens nadenken voordat je dingen zegt waarom ik hier niet meer zou reageren. Waarom ik dat niet doe??? Daar weet Freddy alles van, heeft niks met hem te maken maar met een andere ****** hier op het forum, zo'n ontzettende leugenaar.
  9. Bonny

    Radio spam

    Hier wil ik toch even op reageren. Zojuist de mail gekregen van bovenstaand verhaal. Jammer weer, dat er door Freddy zo mee omgegaan wordt. Misschien zijn jullie niet op goeie gronde uit elkaar gegaan maar om dan zo kinderachtig te reageren vind ik jammer. CF is mede door ******* uitgegroeid tot een groot forum ik zeg mede omdat ook de beheerders super hun best hebben gedaan hier wat van te maken. Het ruzie verhaal is toch ook wel uitgekomen dat er meerdere leugenaars in het spel waren waar ******* niks mee te maken had. Ik was bij de beginfase van het organiseren van de truckrun die mede door bepaalde gasten van chauffeurs forum on the road genaaid werden ,zoals Freddy het zelf zegt. Ook dit had weer niks met ******* te maken. Nah goed, de banden zijn bekoeld of zelfs verbroken, wat ik persoonlijk nog steeds een erg kansloze actie vond. Maar laat elkaar dan in zijn waarde en ga niet iets, wat als hartelijk felicitatie bedoeld is zo ontzettend afkraken. We zijn toch geen kinderklasje hier????
  10. Helemaal mee eens, rede waarom ik ook bijna niet meer reageer.... Er is een boel verpest door een paar mensen...... Noem ook maar geen namen degene weten het zelf wel
  11. Bonny

    Teddybeer jarig

    Proficiat Jan!!! Ben het niet vergeten
  12. Bonny

    Lets go folks.

    Ziet er weer super uit CD.... zoals hierboven al gezegd werdt, geen bezwaar als je dat vaker doet :tu:
  13. http://www.rasta.se/ Hier kun je goed eten, op de site staat een kaartje waar ze allemaal zitten.
  14. Bonny

    nieuwe week......

    Oef....zag je al helemaal gaan door die krappe straatjes Maar je verhalen zijn leuk!!! Volhouden met neerkalken dus :tu:
  15. Bonny

    Webcam gaat naar....

    hmmm en nu doet ie al een paar dagen helemaal niks meer
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden