Spring naar bijdragen

DennisBerghuis

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over DennisBerghuis

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ja, als de klant erom vraagt en betaald. avond/nachturen op zaterdag en soms op zondag Hiervoor kan je je opgeven zodra er zo klus komt. kan je bepaald dagen niet is geen probleem. Onderling hebben we het nog steeds kunnen oplossen Misschien zie ik je dinsdag wel ff! Volgens mij rij ik 8.45/9.00 weg dinsdag. (10uur losafspraak op lokatie)
 2. Het is werk wat je moet liggen!! Maar als dat het geval is, dan ga ik je binnenkort wel bij de koffie tegenkomen:ja:.
 3. Is geen probleem! wat ik al zei, voorlopig is je E nodig om in te vallen voor mij . Ik wil ook wel is een dagje vrij hahah. Of als ik met me uren niet uit kom. Ze vragen gelijk je E erbij, omdat nu de planner of loodschef invalt op de trailer. Dit willen ze zodra het drukke seizoen weer begint niet meer hebben.
 4. Wel een beetje uit de buurt maar, Als je bereid bent om meer te doen dan alleen chauffeuren. Kijk dan is hier http://www.serve.nl/page/58/.html zijn ook op zoek naar iemand die op een bakwagen gaat rijden en kan/wil invallen op de trailer. Meer info nodig? vraag maar.
 5. Jan ter Beek in Bussum Hier heb ik al me rijbewijzen gehaald. Geen problemen gehad! Begin plaats is Bussum Zuid. In Utrecht heb je Bruinsma. Geen ervaring mee, maar zie ze heel veel rijden.
 6. Cannenburgerweg 27 Weet niet of ze het doen, maar vragen kan altijd. Als je vanaf daar doorfiets kom je op industrie terrein De Slenk! hier is een openbare parkeerplaats! Op de Nieuwe Havenweg in Hilversum heb je ook nog een andere van Loenen (staalconstructie) deze heeft ruimte voor stalling! Heeft ook een tijd een trailer van Kroymans gestaan en nu staat de bekende snackkar van het industrieterrein er! @Liemers Driver: Weet ik, maar deze zit niet in Hilversum;) wel op De Slenk
 7. Die bestaat al een paar jaartjes niet meer! @Bert wil je hem parkeren op een afgesloten plek? of gewoon langs de weg? Als je hem afgesloten wilt hebben staan, zou je misschien ook is in Loosdrecht kunnen kijken! Hier staan meerdere loodsen waar ruimtes verhuurd worden! Verder heb je in Kortenhoef een Caravan opslag, waar je dag en nacht bij kan! Als je meer info wil, hoor ik het wel. Groet Dennis
 8. 1 in de Tarzanbocht op Zandvoort 2 straatje ergens in Badhoeverdorp 3 Lossen in het Rijksmuseum Amsterdam
 9. Had me ook opgegeven, maar ze zaten al vol. Meer auto's mocht niet van de politie:mad: Volgend jaar maar weer proberen. Veel plezier!!
 10. Hey Matti, Ik heb goede ervaring met TLEC! Doe de zelfstudie en geen klachten. Nadat je de boeken besteld heb, heb je ze eigenlijk niet meer nodig. De inlog code voor hun site, is overigens erg handig. tijdens je studie (max 5 jaar) kun je ze mailen met vragen, in mij geval 2 keer en zelfde dag nog reactie! Let wel op met zelfstudie, je moet je er wel toe kunnen zetten. Had zelf na 3 exames ff de klat erin, nu bijna 6 maanden niks meer aan gedaan. wel weer druk bezig trouwens, 4de staat gepland in Januarie Gr Dennis
 11. DennisBerghuis

  Raad Waar

  Lang leve google maps!! N402 tussen breukelen en maarssen! Ben er al zo vaak langsgekomen, maar dat elektriciteits huisje is me nog nooit opgevallen. Komende week maar is op letten!
 12. Ben er langsgekomen nadat het net gebeurt was en had op dat moment het idee, dat het wel eens slecht met de chauffeur zou kunnen zijn. zag er niet echt lekker uit! gelukkig blijkt achteraf dat de chauffeur niet al teveel heeft opgelopen. volgens mij proberen ze de twistlocks los te krijgen. rook komt vanuit de uitlaat. http://www.webregio.tv/11768866 Bron webregio
 13. Had ik het toch goed gezien! kwam je tegen toen je weg reed, ik fietste net de haven op . Moest je zeker lossen bij avaya (Arjan). ps. mooie auto!
 14. Dat stelen zal niet zo makkelijk gaan ber, wij rijden vaak met 2 man op de auto. Anders vraag ik de klant om ff een oogje in het zeil te houden. Klant wil tenslotte ook zijn spullen voor het feest!! en zet me auto ook geen kilometers verder neer, meestal is er wel een plekje in de buurt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden