Spring naar bijdragen

DennisBerghuis

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

DennisBerghuis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ja, als de klant erom vraagt en betaald. avond/nachturen op zaterdag en soms op zondag Hiervoor kan je je opgeven zodra er zo klus komt. kan je bepaald dagen niet is geen probleem. Onderling hebben we het nog steeds kunnen oplossen Misschien zie ik je dinsdag wel ff! Volgens mij rij ik 8.45/9.00 weg dinsdag. (10uur losafspraak op lokatie)
  2. Het is werk wat je moet liggen!! Maar als dat het geval is, dan ga ik je binnenkort wel bij de koffie tegenkomen:ja:.
  3. Is geen probleem! wat ik al zei, voorlopig is je E nodig om in te vallen voor mij . Ik wil ook wel is een dagje vrij hahah. Of als ik met me uren niet uit kom. Ze vragen gelijk je E erbij, omdat nu de planner of loodschef invalt op de trailer. Dit willen ze zodra het drukke seizoen weer begint niet meer hebben.
  4. Wel een beetje uit de buurt maar, Als je bereid bent om meer te doen dan alleen chauffeuren. Kijk dan is hier http://www.serve.nl/page/58/.html zijn ook op zoek naar iemand die op een bakwagen gaat rijden en kan/wil invallen op de trailer. Meer info nodig? vraag maar.
  5. Jan ter Beek in Bussum Hier heb ik al me rijbewijzen gehaald. Geen problemen gehad! Begin plaats is Bussum Zuid. In Utrecht heb je Bruinsma. Geen ervaring mee, maar zie ze heel veel rijden.
  6. Cannenburgerweg 27 Weet niet of ze het doen, maar vragen kan altijd. Als je vanaf daar doorfiets kom je op industrie terrein De Slenk! hier is een openbare parkeerplaats! Op de Nieuwe Havenweg in Hilversum heb je ook nog een andere van Loenen (staalconstructie) deze heeft ruimte voor stalling! Heeft ook een tijd een trailer van Kroymans gestaan en nu staat de bekende snackkar van het industrieterrein er! @Liemers Driver: Weet ik, maar deze zit niet in Hilversum;) wel op De Slenk
  7. Die bestaat al een paar jaartjes niet meer! @Bert wil je hem parkeren op een afgesloten plek? of gewoon langs de weg? Als je hem afgesloten wilt hebben staan, zou je misschien ook is in Loosdrecht kunnen kijken! Hier staan meerdere loodsen waar ruimtes verhuurd worden! Verder heb je in Kortenhoef een Caravan opslag, waar je dag en nacht bij kan! Als je meer info wil, hoor ik het wel. Groet Dennis
  8. 1 in de Tarzanbocht op Zandvoort 2 straatje ergens in Badhoeverdorp 3 Lossen in het Rijksmuseum Amsterdam
  9. Hey Matti, Ik heb goede ervaring met TLEC! Doe de zelfstudie en geen klachten. Nadat je de boeken besteld heb, heb je ze eigenlijk niet meer nodig. De inlog code voor hun site, is overigens erg handig. tijdens je studie (max 5 jaar) kun je ze mailen met vragen, in mij geval 2 keer en zelfde dag nog reactie! Let wel op met zelfstudie, je moet je er wel toe kunnen zetten. Had zelf na 3 exames ff de klat erin, nu bijna 6 maanden niks meer aan gedaan. wel weer druk bezig trouwens, 4de staat gepland in Januarie Gr Dennis
  10. Ben er langsgekomen nadat het net gebeurt was en had op dat moment het idee, dat het wel eens slecht met de chauffeur zou kunnen zijn. zag er niet echt lekker uit! gelukkig blijkt achteraf dat de chauffeur niet al teveel heeft opgelopen. volgens mij proberen ze de twistlocks los te krijgen. rook komt vanuit de uitlaat. http://www.webregio.tv/11768866 Bron webregio
  11. Dat stelen zal niet zo makkelijk gaan ber, wij rijden vaak met 2 man op de auto. Anders vraag ik de klant om ff een oogje in het zeil te houden. Klant wil tenslotte ook zijn spullen voor het feest!! en zet me auto ook geen kilometers verder neer, meestal is er wel een plekje in de buurt.
  12. Hallo, Ik lees al een tijdje het forum en vind het erg interressant en leuk om te lezen. KEEP UP THE GOOD WORK!!:tu: Ik ben Dennis Berghuis 24 jaar. Ben al op vroege leeftijd aangestoken met het chauffeurs virus door mijn vader. Vanaf mijn 15de begonnen met auto's wassen bij TDG Hilversum. Ik heb mijn chauffeursdiploma gehaalt op school in Nieuwegein (VTL). Heb eerst een jaar stage gelopen bij de Technische Unie in Hilversum, Na een jaar ben ik over gestapt naar een klein verhuur bedrijfje in Loosdrecht. na dit jaar had ik al me rijbewijzen+chauffeursdiploma+adr en ben ik bij TDG Hilversum aan de slag gegaan. Daar heb ik binnenlandse distributie gedaan. Na een jaar belde me oude baas me op, of ik bij hem aan de slag wilde. (keus was op dat moment niet moeilijk, want bij TDG kreeg niemand meer een vast contract). Werk nu ruim 4 jaar bij Serve in Hilversum (verhuist vanuit loosdrecht). Heb het hier enorm naar mijn zin!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden