Spring naar bijdragen

Arniedewitte

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Arniedewitte geplaatst

  1. Oke kunnen ze op Roosendaal weer een paar blikken MOE chauffeurs opentrekken................
  2. Wat gigantisch triest, sterkte voor de nabestaanden. Naar mijn bescheiden mening had het dragen van de gordel misschien hun leven kunnen redden...........
  3. Probleem is opgelost, niet op de manier die ik persoonlijk graag wilde!!! Ik krijg een nieuwe tomtom 9150 pro truck, kunnen ze me in de gaten gaan houden:bey: Ben benieuwd ofdat de truck versie een beetje werkt, meningen zijn er zeer verschillend over!
  4. Iedereen bedankt voor de reacties. Zo wil ik graag mijn tomtom houden, er staat een kaart op van een jaar oud, erzelf opgezet met behulp van een site die Corne64 ook goed kent. Maarrrrrrr, ik krijg een nieuwe auto en dat is uitbreiding dus moet er ook een nieuwe navi komen. Nu ben ik dus aan het dubben wat te doen, nieuwe krijgen van m'n werkgever of gewoon m'n vertrouwde tommie meenemen. Maar als ik zo de reacties en tips lees, ga ik gewoon mijn vertrouwde tommie meenemen. P.s. Corne64 die lifetime kaart update service zijn daar verder geen kosten aan verbonden?
  5. Op oudere navigatie's kon je nog een aangepaste snelheid invoeren, van bijvoorbeeld 85 km/u. Persoonlijk vind ik dit perfect werken bij een tomtom 940, aangezien deze aan vervanging toe is ben ik aan het rondneuzen maar naar blijkt kun je dit bij de nieuwe tomtoms niet meer doen. Zijn er andere merken die die mogelijkheid nog wel hebben? Ik weet het, dat je bij alle merken trucknavigatie kunt krijgen, al blijkt dat toch ook niet altijd feilloos te werken. dus wil ik eigenlijk een gewoon normale navi met de mogelijkheid om de snelheid te kunnen aanpassen. Vandaar mijn vraag
  6. Eigenlijk slaat het nergens op, begrijp me goed ben fel tegenstander van alcohol in het verkeer! Maar mocht je een overtreding begaan met de personenauto dan ben je gelijk je werk als beroepschauffeur kwijt. Wij hebben een voorbeeldfunctie zeggen ze dan, het is alleen jammer dat je nooit geen pluspunten krijgt omdat je een voorbeeldfunctie hebt. Je word eerder genaaid dan dan diegene die maar 10000km op jaarbasis met de personenauto rijdt. Wij zijn al crimineel als je je sleutel omdraait, heb je weleens een timmerman gezien die bij aanvang werkzaamheden een pasje in zijn cirkelzaag moet stoppen en ook nog maar even moet kunnen aantonen wat hij de afgelopen 28 dagen gepresteerd heeft?
  7. Gelukkig de chauffeur er levend vanaf gekomen, heb de auto zien staan maar was bang dat de chauffeur het niet meer overleeft had. Veel geluk bij een zwaar ongeluk
  8. Arniedewitte

    overal uien

    Vanuit Antwerpen waarschijnlijk iets te hard de bocht richting vlissingen door gegaan.....
  9. Precies gegaan zoals gezegd, ze rijden weer vrolijk in het rond, chauffeurs contract voor een bepaalde tijd en we rijden weer net ofdat er niets gebeurd is.
  10. Arniedewitte

    scandifresh

    En zo'n geweldig bakkelieten wit stuur erin:rolleyes:
  11. Wrange manier om van een aantal chauffeurs af te kunnen komen en daarna gewoon weer vrolijk verder te gaan. Alle rekeningen mooi verscheurd en berg leveranciers benadeeld en hopen dat er niemand naar kraait. Volgens mij leren ze dat s'zondags niet als ze vooraan zitten!!!!!!
  12. Dit is geeneens een auto van 4 meter hoog, het is een bestelbus gezien het kenteken
  13. Arniedewitte

    E17 België

    Omdat je in dat apenland niet in mag halen bij neerslag, Veel Nederlanders houden zich daaraan, maar de belgen en andere truckers knallen er gewoon voorbij. Ik hoop dat meneer de twitteraar het bericht niet alrijdend getypt en verzonden heeft!!! Of mag dat wel???????????
  14. Arniedewitte

    trajectcontrole

    Ja mag in Belgie 90km/u dus gewoon lekker doorrijden daar
  15. Dat krijg je als je de nederlandse chauffeur vervangt voor een poolse. Klote bedrijf
  16. begint de kentekenplaat zeer waarschijnlijk met een H
  17. Als je de foto's bekijkt, zal deze chauffeur indien hij het red nooit meer rijden denk ik. Ziet er verschrikkelijk uit.
  18. Arniedewitte

    Daf xt

    Is gewoon origineel zo, mooi gedaan zo
  19. Wat mij altijd opvalt als ik langs een Beers vestiging rij, dat er ook machtig veel deuren in het garagepand zitten. Die zitten er toch niet alleen maar voor de sier? Slechte auto's bestaan niet meer, en ja elk merk heeft er wel eens een minder serie tussen zitten. eerste 4 serie was ook niet zonder problemen Gaat mij erom hoe een merk cq dealer de problemen oplost zowel reparatie als extra kosten. Rij zelf een daf 105 510 SSC, heerlijke auto weinig problemen ermee tot nog toe. al moet ik toegeven dat de kwaliteitsbeleving minder is dan de 95
  20. TLN is een organisatie voor de werkgevers!!!! Die intereseert het niet of er nu een nederlander of een onderbetaalde/ongeschoolde pyjamabroek op de auto zit.
  21. Helemaal mee eens, de efficiency is alleen nog te halen bij het reduceren van de loonkosten, dwz goedkope chauffeurs. Maar dat het blijkbaar ook zo op de langere termijn niet werkt zie je wel bij Vos logistics. (te) Lage prijzen, dus alleen te doen door goedkope chauffeurs, maar op lange termijn blijkt daar zelfs dat de prijzen veel te laag zijn. Heel transport ondernemend nederland gaat helemaal naar de kloten. Schitterend één E.U. Chauffeurs tekort???? Lees: Goedkope chauffeurs tekort
  22. Laten we hopen dat zijn opvolger net zoveel projecten erdoor heen krijgt als Eurlings. De meeste politici hebben een grote mond maar weinig daden, dat was bij Eurlings wel anders.
  23. Die knoppen op het stuur werken volgens mij alleen met de originele bluethooth cradle van DAF. Heb deze namelijk zelf en werkt redelijk, wil namelijk tijdens het bellen wel eens de bluethooth verbinding eruit gooien.
  24. Pas een nieuwe 105 als nieuw werkpaard gekregen, het eerste wat mij direct opviel was, dat je bij de xf95 tussen de hoekstijl en de spiegel door kon kijken aan de rechterzijde. Bij de 105 dus niet terwijl de spiegelbehuizing ook vele malen dikker is geworden. Gelijk aan de vertegenwoordiger van DAF voorgelegd, die gaf als reactie dat de vorige speigels trilden (nooit geen last van gehad) dus daarom deze dikker dus stijver uit gevoerd zijn. Al met al geen verbetering wat veiligheid betreft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden