Spring naar bijdragen

Volvoworld

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    258
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Volvoworld's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Volvoworld

    Met spoed op zoek

    Niet heel vaak naar Scandinavie nee, komt af en toe voor.. Meer Duitsland/Frankrijk/Engeland/Italie
  2. Gefeliciteerd! Walking floor is mooi werk! Ben wel benieuwd bij wie je gaat rijden?
  3. Wat ik wel vrij opvallend vind: Noord-Korea is volgens deze index veiliger dan Rusland. Ik ben in beide landen nooit geweest, maar geloof dat ik toch liever naar Rusland ga dan naar Noord-Korea.
  4. Hier kun je ook eens even rond kijken, doet veel showtrucks ook: MW Designs
  5. Bij ons zijn inmiddels een planner en twee chauffeurs aan het werk, ook van Pot afkomstig. Zijn gelijk na het faillissement over gekomen.
  6. Oneens, Stefan. Er zijn zeker beroepen waar je met kortere werktijd meer kunt verdienen, maar daarom hoeft de keuze niet snel gemaakt te zijn. Jij bent, net als ik, bezig met een HBO-opleiding, maar als ik eind juni (verwacht) het diploma heb, wil ik eerst een poos achter het stuur. Om de pegels? Nee hoor.. En hard werken/lange dagen? Dat hoort er bij en dat ken ik.. Maar waarom dan wel? Omdat ik het een LEUK beroep vindt! En dat is mij meer waard dan een baan waar je aan het einde van de maand meer vangt maar de dagen tergend traag voorbij gaan... Maar dat is allemaal persoonlijk natuurlijk!
  7. Dat zegt wel degelijk veel over een auto. We zitten nu ergens bij BZ-VR-.. .. Die auto van Pieter is import denk ik? Dan krijg je automatisch een nieuw kenteken.
  8. Vrachtje oude bigbags op oude krakkemikkige pallets geladen..
  9. Wat ik begrepen heb is de eigenaar erg ziek. En dan dit faillissement ook nog..
  10. Pot Wittelte op 17 april j.l. failliet verklaard. Uitspraak faillissement op 17 april 2012 Naam: Handels- En Verhuurbedrijf Pot Plaats: Wittelte (Westerveld) Provincie: Drenthe Status: Faillissement
  11. Heb nog wel een paar uur gelopen / gezeten daar in de Rai. Alles wel een stuk kleiner dan voorheen. Daarna de stad nog in, was eigenlijk veel beter!
  12. Wellicht handig te vermelden in welke regio je werk zoekt? Zitten er grote bedrijven in de buurt? Het is voor grotere bedrijven vaak niet zo heel moeilijk om je als parttimer aan het werk te helpen. Grote bedrijven kunnen wat meer schuiven met personeel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden