Spring naar bijdragen

jw de kooiaap

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    134
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

jw de kooiaap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. jw de kooiaap

    Gist.

    Goed In Slechte Tijden
  2. Ik zag er pas een in Neurenberg,maar was een ex-Jumbo auto,wel een vrij jonge Scania [R-serie Highline]
  3. Dan zal het in die landen ook wel normaal zijn dat de chauffeurs hun eigen schades betalen. Dan heb ik alles verkeerd begrepen en is dat allemaal normaal tegenwoordig.Niets aan de hand dus, allemaal maar naar Polen of nog verder, pak van mijn hart. Filmpje staat op You-tube,maar ik weet niet hoe ik dat hierop krijg.
  4. Wat is iedereen ineens pro-polski. Als ik de filmpjes nog herinner van Dalessi ,waar dubbele vrachten worden geladen en de Poolse chauffeur €25 extra krijgt als hij ermee gaat rijden,zou ik me als verlader toch eens achter de oren krabben.
  5. Eerst scheld iedereen op Dalessi-achtige bedrijven,en nu wil iedereen weten wat dit soort bedrijven fout doet?????? Als nu de verladers eens stoppen met dit soort bedrijven is er nog hoop voor Nederlandse bedrijven anders volgen er nog veel van dit soort costructies
  6. jw de kooiaap

    24 september

    Is er iemand die maandag 24 September naar Brussel gaat?
  7. Allemaal prima maar met zo'n auto lijkt het net of je nog een dikke boterham hebt. Dat wou ik even aan geven. punt.
  8. Misschien een tip:laat niet zo'n dikke v8 voorop rijden met 80 lampen erop. Niet dat ik u zo'n auto niet gun,maar het komt niet geloofwaardig over als je dan zegt dat er niets meer wordt verdiend.
  9. Ze hadden gister al wat auto's gestald bij die schrootboer bij afslag strand Nulde.
  10. Ik vind die nieuwe Volvo wel apart ,denk dat die gril speciaal voor de 16 liter motoren is.Die hebben nu ook een iets afwijkend front. Ik zou er wel een willen hebben dan schenk ik mn Daf aan een mens met rugpijn,maar dan niet klagen dat je doof wordt van het WINDGERUIS!!
  11. Dan had je er naar toe moeten gaan en ons de handjes uit de zakken laten halen,volgens mij ben JIJ hier de kansloze in dit verhaal.Makkelijk vanachter je PC wat onzinnigs schrijven.
  12. Ik was er wel bij voor de 2e keer,en denk dat iedereen is voor zichzelf moet nadenken of je er voldoende aan hebt gedaan om je stem te laten horen. Niets doen is geen optie meer.
  13. Het was melkpoeder,maar als een ander het beter weet o.k.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden