Spring naar bijdragen

Pete

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Pete geplaatst

  1. Pete

    Zoekend

    Hallo, ik ben op zoek naar chauffeurswerk. Ervaring ruim 15 jaar, alle papieren, ADR, VCA, en LZV certificaat. Liefst binnenland, geen slaapzak, avond en nacht geen probleem.
  2. Ben ik verplicht een verklaring te ondertekenen waarin ikzelf als bestuurder van een vrachtauto verantwoordelijk wordt gehouden voor het tijdig downloaden van de digitale chauffeurskaart naar de server van het bedrijf? Tevens staat in deze verklaring dat werkgeefster de hieruit voortvloeiende boetes in mindering mag brengen op mijn netto salaris. Moet ik daar een handtekening onderzetten of moet ik dat niet doen. Groetjes, Pete
  3. Pete

    vers

    Hallo, Ben een tijdje niet hier geweest, beetje druk zullen we maar zeggen. Ondertussen 1 jaar thuis gezeten, taxichauffeur geworden en er na een week weer mee gestopt, komt zeker door dat riante salaris. Gelukkig toch nog op mien pootjes terecht gekomen, werk nu bij Ewals Cargo Care in Tegelen. Na enkele maanden (vanaf maart 2011) een jaarcontract en een nieuwe auto, je hoort mij niet klagen:banaan: Ik mag hem delen met een collega en dat gaat ook prima. Ik rij rond met nummer 273.
  4. Ik kan je vertellen, en ik spreek uit ervaring, dat je met een LZV niks kapot rijdt. Het hogere gewicht wordt namelijk verdeeld over meer assen dus de belasting op de weg per as is lager. En verder rijdt het best makkelijk. Ok als je de eerste keer in de spiegel kijkt is het even slikken, maar daar wen je net zo snel aan als aan een mooie vrouw en lekker eten:D
  5. Pete

    pete

    Link werkt niet. Ik ben benieuwd wie je met Pete bedoelt??
  6. Pete

    op zoek naar

    Wie helpt me, Ik zoek de naam van een transportbedrijf. Welbekende auto, donker en licht blauw, trekker oplegger, ze vervoeren houtpulp en dergelijke, zijn voorzien van een automatisch lossysteem, ik zie wel eens 1 combinatie staan bij wegrestaurant in Kessel langs de Napoleonsbaan.
  7. Pete

    Ik zoek werk!

    Bedankt nanno voor je snelle antwoord, das info waar je wat aan hebt. Ik denk dat het wel goed komt.
  8. Pete

    Ik zoek werk!

    Hoofdzakelijk automotive voor Opel, Vauxhall. Veel weet ik er echter nog niet van.
  9. Pete

    Ik zoek werk!

    Vanaf maandag ben ik werkzaam bij http://www.ewals.com/ Ik ga een week dag en daarna een week nachtdienst rijden. Ik ben er erg blij mee:banaan::banaan:
  10. Pete

    Ik zoek werk!

    Vrijdag handtekening zetten:banaan:, daarna zal ik vertellen waar.
  11. Pete

    Ik zoek werk!

    Leuk gesprek gehad, ik heb er goeie zin van. Dinsdag hoor ik meer.
  12. Pete

    hallo mensen

    Welkom Michel!
  13. Pete

    Verschil op werk.nl

    Inderdaad vreemde ict ers daar. Ga je cv maar eens aanvullen met het beroep LZV chauffeur.
  14. Pete

    Ik zoek werk!

    Bedankt Rene, ik heb een mail gestuurd en ik mag morgen alvast op sollicitatiegesprek. Maar niet bij Pouls, ... Waar dan wel??... Ik heb op dit moment 2 plaatsen waar ik in de race zit, spannend:cool:
  15. Pete

    Ik zoek werk!

    Mooie mail gehad van het bedrijf. Hallo Peter, Jammer dat je zo ver weg woont. Ons werk start of eindigt in bijna alle gevallen in Rotterdam of Antwerpen. Wij vinden het positief dat je voor ons wilt werken,maar de afstand wordt een probleem. Wij wensen je in ieder geval veel succes bij het vinden van een passende baan. Met vriendelijke groet, ............. wou ik jullie niet onthouden;)
  16. Pete

    Ik zoek werk!

    Ik heb ze een nette brief gestuurd. Helaas is de afstand te groot denk ik, Oud Gastel-Reuver (Venlo) Toch bedankt voor de tip.
  17. Pete

    Ik zoek werk!

    Hallo, ik zit al thuis sinds juli 2010 en dat is meer dan lang genoeg. Ik heb alle rijbewijzen die er zijn, een LZV certificaat, en ruim 17 jaar ervaring als chauffeur binnenland.(Ruhr en Benelux) Ik heb tijdelijk voor uitzendbureaus gereden bij Waterfront, Impex Heemskerk, Steenbergen, DSV, en dergelijke. Mijn voorkeur gaat naar een koeler (agf) of zeecontainers. Een overnachting is geen probleem maar moet in de normale dienst niet nodig zijn. Daar wil ik mee zeggen, bij voorkeur geen overnachting, indien nodig echter geen probleem. Hopelijk reageert er iemand, de muren vallen op mijn kop.
  18. Jullie zullen wel denken wat een stomme opmerking. Maar mijn Tom Tom zegt altijd, Ga rechtdoor OVER de rotonde:cool:
  19. En hoe is het nou met Ge??
  20. Pete

    Chauffeur CE + LZV

    Hallo samen, Ik ben op zoek naar werk als chauffeur. Ik ben vroeger bouwvakker geweest en omdat dat niet meer kon wegens versleten nekwervels, ben ik op de vrachtauto gaan zitten. 17 jaar ervaring in binnenland (Benelux en Ruhr) Rijbewijzen A, B, C1, C, D1, D, BE, C1E, CE, D1E, DE, AM Chauffeursdiploma CCVB ADR stukgoed, VCA, BHV, LZV Certificaat. Ik zoek werk waarbij ik mijn nek en schouders niet te zwaar belast bijvoorbeeld, Zeecontainers, of trekker oplegger die ik niet aan de zijkant open hoef te maken en die via de achterkant (laaddok) worden geladen en gelost. Bijna vergeten, ik werk het liefst in dagdienst en lig iedere avond in mijn eigen bed.(thuis) En dat is in Reuver tussen Venlo en Roermond.
  21. Altijd apart: Storm en rijden met een Renault Magnum. Je zit constant schuin in je stoel en denkt steeds, nog 1 kilometer en dan ligt ie op zijn spiegel. Lijkt een beetje op motorrijden, maar dan met een bocht die rechtdoor gaat.
  22. Pete

    Jullie Advies

    Mooi, we zijn enkele weken verder en ik heb die C baan uiteraard geweigerd. Maar volgens het UWV had ik dat niet mogen doen. Het was kantje boord of het was voor mij einde uitkering geweest. De medewerker van het UWV zei het zo: Omdat je in een branche zit waar binnen niet al te lange tijd chauffeurs tekorten zullen onstaan, zetten we je uitkerimng toch door, wetende dat je niet lang zonder werk zal zitten. Had je in een andere branche gezeten, waar je kansen kleiner zijn, had je nu geen uitkering meer gehad, dag geld, dag huis, dag auto, dag alles. Maar nu heb ik uiteraard weer gesolliciteerd, ik zeg nog even niet waar. Er wordt gevraagd om 2 dagen onbetaald met een chauffeur van hun mee te rijden, voor zij beslissen over mijn toekomstige baan. Verder betalen ze geen reiskostenvergoeding, dat vond de directeur niet nodig. Ik heb nog niet naar het salaris gevraagd, maar ik denk als ze geen reiskosten betalen, dat ze het dan ook niet zo nauw nemen met de rest van de CAO. Is dat niet verplicht om gewoon reiskosten te betalen??
  23. Pete

    Jullie Advies

    Mensen, Zelden heb ik zo'n eenzijdige reacties meegemaakt, iedereen zegt gewoon , niet doen, wacht tot je in D5 aan de slag kan. Mijn CV staat inmiddels op vacaturebank.nl, het mobiel is opgeladen, we kunnen eraan. Bedankt voor de tips, ik post hier als er wat op mijn weg komt.(een LZV zonder chauffeur misschien)
  24. Pete

    Jullie Advies

    Hallo mensen, Graag jullie advies over het volgende, Ik heb de laatste 5 jaar gewerkt als chauffeur binnenland, loonschaal D5. Sinds juni 2010 zit ik thuis, er was geen werk meer voor mij. Ik ben gisteren op sollicitatiegesprek geweest bij een klein bedrijf met slechts enkele chauffeurs in dienst. Maar nu komt het, de nieuwe baas wil niet meer betalen dan C5. Mijn vraag is dus, Moet ik dit accepteren, of gaan uitkijken naar iemand die wel D5 wil betalen. Ik ga er dan van uit dat ik toch niet lang thuis zal zitten, er komt immers een chauffeurstekort aan? Ik heb ruime ervaring met trekker/oplegger, LZV, ADR,VCA, en BHV.
  25. Pete

    Schumi ist zurück

    Inderdaad, het beste nieuws in jaaaaaren:banaan:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden