Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1249
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  10

Alles door schoenenreus geplaatst

 1. Al zou het systeem maar zou aangepast worden dat je die ''hoge'' uitkering alleen krijgt als je minstens 24 uur in de week dan tomaten gaat plukken of voor mijn part plantsoenendienst. Dan doe je tenminste nog iets voor dat geld, wil je dat werk niet doen wordt je uitkering met 50% gekort bijvoorbeeld.
 2. Daar heb je gelijk in maar hoe komt dat? Omdat voor een hele grote groep mensen het intressanter is een uitkering te trekken dan te werken. Het hele sociale systeem moet hier nodig eens herzien worden want het kan niet zo zijn dat je werkloos met een uitkering het beter hebt dan iemand die 40 uur krom licht voor een baas.
 3. Het aantal liters is voor rijst vele malen hoger omdat die simpelweg onder water groeit dus daar ben je met 3400 liter niet klaar
 4. Ik zie wel meer bedrijven er in staan waarvan ik denk die staan veel te hoog of juist veel te laag, hoe realistisch dit lijstje is vraag ik me eigen af.
 5. Dat weet ik wel zeker, gewoon zo'n beunhaas die het zichzelf wel even zal leren want ja hoe moeilijk kan het zijn om chauffeurtje te spelen. Als deze persoon ook daadwerkelijk lessen aan het volgen is dan is die zelfs te dom om een simpel chauffeurtje te worden.
 6. Als je al gaat huilen omdat er tegen je wordt gezegd dat je een ''tassendrager'' bent dan ben je echt niet rijp voor de grote boze mensen wereld en al helemaal niet voor in de politiek.
 7. In Duitsland kan het trekkende voertuig wel de belasting betalen voor het getrokken voertuig. Je kunt het verschil zien op de trailers/aanhangers tussen de zwarte of groene letters. De groene letters beteken dat het trekkende voertuig de belasting betaald en de zwarte letters dat er apart belasting betaald wordt voor het trekkende en getrokken materiaal.
 8. Ze zullen wel voor 85.000 euro hebben uitgeschreven, geen enkele oostblokchauffeur heeft op zo'n dag als vandaag de mogelijkheid om 1800 euro te betalen
 9. schoenenreus

  Brexit en nu??

  Dat was voor de brexit ook vaak al een probleem. Het ligt ook niet aan de brexit maar aan de waardeloze instelling bij de trein en boot, ook is de cappaciteit in het hoogseizoen lang niet toereikend en begint de ouwe zooi langzaam aan in te storten. Toen ik nog naar de andere kant van de plas reed hadden ze ook al operation Brock en stond je dagen op de snelweg aan te sluiten als je pech had. Ik heb altijd met veel plezier die kant op gereden maar het gezeik met de vluchtelingen in Calais heeft mij toen besloten om te stoppen, heb gelukkig zelf niks meegemaakt maar genoeg gezien helaas. Rijden in Engeland is echt heerlijk, het verkeer ziet je niet als een last maar is hoffelijk en maakt ruimte voor je en daar kan de rest van Europa nog een puntje aan zuigen. De natuur is er ook ongekend mooi en als je naar de juiste tentjes gaat kun je ook nog eens heerlijk eten.
 10. Dat is dus de grootste dooddoener die er is. Waarom zou je je in laten spuiten met iets wat in het aller gunstigste geval 3 maanden ''werkt''. Je kunt het nog steeds krijgen dus in zoverre schiet je er weinig mee op want je moet als nog in isolatie. De bijwerkingen worden nog steeds niet goed geregistreerd en de mogelijkheid is er nog steeds dat er hele erge bijwerkingen zullen ontstaan. Vraag anders even naar de mensen die een vaccin hebben gehaald voor de mexicaanse griep hoe blij die zijn met hun bijwerkingen. Om nu zomaar weer een shot te nemen van een vaccin dat nog steeds niet is aangepast op de huidige variant laat staan op de komende variant lijkt me ook erg dom en dan erbij die enkeling die nu nog ''besmet'' is die is te verwaarlozen.
 11. Ik weet heel goed wat het kost maar denk je dat er 1 planner is die een vrachtbrief af gaat zitten speuren of er een instructie op staat. Als de klant het niet in de computer aangemeld heeft ziet een planner het niet, heel simpel. Het is daarom ook niet een de verantwoordelijkheid van de chauffeur in mijn ogen. 9 van de 10 chauffeurs heeft geen invloed op welke trailer geladen wordt en of er wel of geen pompwagen beschikbaar is. Stel je hebt elke dag 20 adressen ga je dan voor aanvang van je rit ook nog eens 20 vrachtbrieven bestuderen of er nog instructies op staan, kost je zo weer een half uur smorgens.
 12. Ja maar het is onzin als dat er niet staat dat daardoor zoveel bedrijven failliet gaan.
 13. Geen idee wat je allemaal wilt berekenen en doen met formules maar is pure onzin. Pak eens een paar vellen papier, knip een vlak uit van 12 cm bij 2,4 cm en knip 6 vlakken van 6cm bij 2cm uit en kijk hoeveel je er kwijt kunt op dat velletje van 12 bij 2,4 en je hebt je antwoord. Niet alles is altijd uit te rekenen met formules en toestanden!
 14. Wat snap je hier niet aan dan? Ik denk met alle respect dat ze dit zelfs op de kleuterschool kunnen uitleggen.
 15. Onzin! Wat zou er in dat vak moeten staan dan?
 16. Ik heb in 12 jaar tijd nog geen enkele chauffeur dit woord ooit horen gebruiken....
 17. Ik heb werkelijk waar geen idee omdat je het simpelweg niet gebruikt als chauffeur....zal het ooit wel geleerd hebben maar daarna nooit meer iets mee gedaan.
 18. Ik heb in 12 jaar tijd nog nooit iets in vak 13 zien staan qua instructie, hooguit een telefoonnummer van de klant.
 19. Die neem ik al helemaal niet serieus. Zowel deze minister als de vorige als het OMT als het RIVM hebben nog geen enkele juiste voorspelling gedaan dus wat dat betreft zal het allemaal wel loslopen.
 20. Je stelt een hoop vragen waar je in feiten als chauffeur helemaal niks aan hebt of mee te maken hebt. Als de klant een aanteking op de vrachtbrief maakt dan kliedert die er wel ergens iets op en vraagt niet eerst aan de chauffeur in welk vak hij dat mag doen. Zelfs als je zegt dat ze in vak 24 moeten tekenen kan de handtekening alsnog zomaar in vak 6 tot en met 12 terecht komen bijvoorbeeld.
 21. Buiten dat kan je het na je school ook meteen vergeten. Hoe vaak hebben we het er nu in het dagelijkse werk over? Ik heb het er nog nooit over gehad in die 12 jaar tijd in ieder geval.
 22. Volgens mij is er zo goed als nergens meer iets aan de hand al heb ik het de laatste maanden eigenlijk ook niet meer bijgehouden.
 23. Nee zeker niet maar het is wat het is he. C1 voertuigen zijn nou eenmaal bestelbusjes die iets meer mogen wegen dan de standaard huis-tuin en keuken bestelbus.
 24. Een C1 voertuig is niks meer als een opgevoerde bestelbus......
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden