Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1282
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  10

Alles door schoenenreus geplaatst

 1. schoenenreus

  Voorruit foto's

  Is toch niet zo gek als je maar 2 afvaarten in de week naar Noorwegen hebt....
 2. Van de ene kant wel maar ik ga er vanuit dat het geen leerling chauffeur van 25 jaar of ouder is geweest.....van een snotneus van een jaar of 17/18 kan je zoiets neit verlangen
 3. schoenenreus

  Onderhandelingen CAO 2023

  Zelfs die bij ons zo dicht bij wonen krijgen onkostenvergoeding ook al komen ze te voet of op de fiets.
 4. schoenenreus

  Onderhandelingen CAO 2023

  Ik krijg al reiskostenvergoeding over alle kilometers en aan het eind van het jaar delen we ook mee in de winst dus vooralsnog wordt het er niet beter op voor mij haha
 5. schoenenreus

  Iemand van hier?

  Je behoud je rijbewijs ten alle tijden wel of geen code 95. Overigens sluit ik het ook niet uit dat je dat in de gevangenis gewoon kan halen, zeker het theorie gedeelte.
 6. schoenenreus

  Iemand van hier?

  En 250.000 euro schade vergoeding en mocht die ooit nog vrij komen is die ook nog 10 jaar zijn rijbewijs kwijt....
 7. schoenenreus

  Kaart uitnemen 54

  Was geen enkele mogelijkheid in die periode dat er iemand anders met die auto zou rijden. Er was dus geen enkel risico. Auto stond altijd thuis met de sleutels op zak, reservesleutels lagen 600 km ver weg en dan erbij hadden we 5 auto's en 5 chauffeurs dus er kon ook niemand anders mee rijden.
 8. schoenenreus

  Kaart uitnemen 54

  Hoezo? Staat nergens dat die eruit moet dus waarom zou je hem niet laten zitten als er toch niemand mee rijdt? Staat in ieder geval je rust altijd goed op je kaart.
 9. schoenenreus

  Kaart uitnemen 54

  Ja zeker wel maar altijd de auto thuis gehad.
 10. schoenenreus

  Kaart uitnemen 54

  Nog niet meegemaakt maar de laatste keer dat ik mijn kaart gebruikt heb heeft die een goede 1,5 jaar in de tacho gezeten dus daar kon weinig mee gebeuren.
 11. Zo'n magazijn is in de regel niet goedkoper want kost een mega inevestering maar zolang het werkt bespaar je er wel enorm veel personeelskosten mee uit. Het is daarom ook niet dat zo'n magazijn goedkoper is maar ze willen gewoon geen personeel met alle mogelijke risico's van ziekte en van alles en nog wat.
 12. Op die testtrajecten in duitsland heeft nog nooit een auto gereden....
 13. Allen die computer heeft dan niet gezien dat het bijvoorbeeld glad is en grijpt dus op volle kracht in terwijl halve kracht al te veel is om maar wat te noemen.
 14. Een computer kan nooit inschatten wat een persoon wel kan.
 15. Ik zeg het niet graag maar je hebt 200% gelijk in deze. Al die snufjes, automaat, navigatie en noem maar op zorgen allen maar voor minder oplettendheid en dus voor meer ongelukken.
 16. Hoe kortzichtig wil je zijn....het woord platkop probeer je nu te veroordelen maar het interesseert je eigenlijk gewoon geen ene klote als die zich achterop jou dood zou rijden. Al die zogenaamde veiligheidssystemen dragen echt niet bij aan de verkeersveiligheid in tegendeel zelfs ik denk dat het grootste aantal ongelukken van de laatste 5 jaar te wijten zijn aan de zogenaamde veiligheidssnufjes. Het gaat niet om de snelheid of tijdswinst maar een sensor, camera of een computerprogramma kan simpelweg gewoon niet registreren wat een menselijk oog kan registreren.
 17. Jaren terug een gesprek gehad met een toenmalig monteur van de Daf nadat er verschillende auto's problemen hadden met de adblue. Hij vertelde dat een euro5 auto in de stad schadelijker was als een euro3 simpelweg omdat het allemaal korte afstanden zijn en de gewenste tempraturen niet gehaald worden waardoor het sysyteem niet of nauwelijks werkt.
 18. Kan alleen de dealer...of een hele handige jongen misschien maar dan ben je ook meteen je garantie enzo kwijt.
 19. Toch niet zo heel raar of wel? Waarom gaat ons oude materiaal allemaal naar het oostblok of 3e wereld? Niet omdat het allemaal zo modern en goed voor het millieu is maar simpelweg vanwege het feit dat dat allemaal nog met een hamer en een schroevendraaier te maken is.
 20. Ik denk dat de meeste van die jongens beter kunnen sleutelen dan de gemiddelde nederlander.
 21. moet je even het filmpje kijken...
 22. Als je gesneden wordt is het toch wel knap dat je je complete rechter zijkant van de cabine mist..... Hebben wat mij betreft alle 4 niet op zitten letten.
 23. Het was ooit misschien het mooiste beroep van de wereld maar dat is alweer een poosje geleden. Het intresseert mij echt helemaal niks meer, ik lach me eigen de hele dag krom met al die talentjes die de meeste gekke capriolen uithalen. Ik ben blij dat ik vast werk heb en niks meer te zoeken heb op de grote baan. Ik heb echt nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing 2,5 jaar geleden. Ik werk 45/50 uur in de week en houd in verhouding nog meer over dan toen ik internationaal reed.
 24. Juist door al deze achterlijke systemen in combinatie met de automaat en nog een aantal veiligheidssnufjes gebeuren er in mijn ogen juist steeds meer en steeds grotere en dodelijkere ongelukken. Waarom zou je als chauffeur nog naar buiten kijken? Het wordt tijd dat de vrachtwagen weer zo te besturen wordt dat je geen tijd hebt om met andere dingen bezig te zijn maar je concentratie er vanaf de eerste seconde bij moet houden.
 25. Deze Wisselbak wordt wel met twistlocks vast gezet. In dit geval zijn de gaten waar de twistlock in valt rood gemaakt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden