Spring naar bijdragen

JeeKee88

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over JeeKee88

 • Verjaardag 23-06-1988

JeeKee88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Vaste trekker en oplegger.. heel af en toe een city erachter :)
 2. Dood en dood zonde van het bedrijf. Ik ben er m'n carrière begonnen in 2004 (ongeveer). M'n vader werkte er ook al sinds mensenheugenis (diklin weet wel wie ). Zelf deed ik een beetje het vuile werk zoals de distributie, trailerervaring kon niet op de 1 of andere manier.. Ben met pijn in het hart weggegaan om toch verder te kunnen en dan hoor je later dat het spul over en uit is en overgaat naar Mosterd.. +100 jaar familiebedrijf zomaar in de prullenbak... Triest... Dat GF mannetje heeft na 3 weken gemeld dat ik niet meer in z'n loods orders hoefte te rapen... ik vind 'm nog steeds niet aardig Als je Danny bedoeld HIT... die vent kan ik ook wel dingen aandoen die het daglicht niet kunnen verdragen..
 3. Ik rijd voornamelijk met deze DAF voor Appie Heijn de winkels af.. yfrog Photo : http://twitter.yfrog.com/h4dsjjaj Shared by klokmans88 Op de dagen dak dat niet rijd ben ik vaak op die vehikel te vinden..yfrog Photo : http://twitter.yfrog.com/gyx9kuubj Shared by klokmans88
 4. Slachtofferhulp Nederland - Verkeersongeluk Mijn verhaal aangaande dit ongeluk.. iedereen iig bedankt voor de steunbetuigingen..
 5. JeeKee88

  de dood

  Sinds ik chauffeur ben (vanaf m'n 19e dus.. 2007 ongeveer) ben ik redelijk gespaard gebleven van ongelukken of tragische beelden. Alleen m'n opa's zijn ooit overleden. Dichterbij de dood ben ik nooit gekomen. Tot 20 april dit jaar.. (dat is hier te lezen incl link naar gebeurtenis onderaan het verhaal: Slachtofferhulp Nederland - Verkeersongeluk ). Hoe heb en ben ik dit aan 't verwerken? Praten, praten en gewoon verder gaan waarmee je bezig was.. Laatst hoorde ik dat een oudcollega er zelf een einde aan had gemaakt.. En op de N57, niet ver van mijn ongeluksplek, gebeurde een dodelijk ongeval en iets verderop in Nieuwe Tonge ging een (denk ik) forumlid 'heen' Het gaat dit jaar snel met de dooie... Alleen praten en het een plekje proberen te geven is de manier.. anders is er niet echt denk ik..
 6. Even afgeleid door het gezin denk ik..
 7. Had het wel mijn schuld geweest ( het spul kwam op mijn rijbaan, was dus niet mijn schuld ) dan had ik er een stuk slechter aan toe geweest en had ik mijn rijbewijs niet gehad denk ik.. Ik denk er liever niet teveel over na.. en het lijkt me handig dat ik dat zo houd..
 8. Ik kan wel ongeluk in een hoekje gaan zitten en roepen :"Ik rijd nooit meer!!"... maar na 2 dagen zit ik toch weer achter het stuur.. Het zit in het bloed... 't is m'n lust en m'n leven en dat laat ik niet door zo iets 'vergallen' :)
 9. Je praat een hoop.. (heb ik wel gedaan (zie ongeval N57 Ouddorp)) Ik ben nu inmiddels weer vollop aan het werk. In het begin was ik vooral moe (langer dan 3 uur achtereen werken ging niet) en ik storte emotioneel wel eens in. Nu heb ik daar geen last van en doe ik m'n dagelijkse dingen weer.. Ik heb het voordeel gehad dat ik niet veel heb gezien en dat het mijn schuld niet was, ook de opvang van de baas en de politie heeft veel geholpen. Iedereen doet wat hij/zij denkt dat goed is.. goed naar je lichaam luisteren..
 10. DIt is een ZEEEER smalle woonwijk...dat hij zo ver is gekomen vind ik heel erg knap... Ik heb er jaren in de buurt gewoond...
 11. Ik ben gen verdachte corydon.. Ze hebben me niks verboden, alleen ik zeg er verder niet veel over.. Politie heeft wel gezegd dat het mijn schuld niet was...
 12. Ik kan wel reageren.. zeker aangezien ik de vrachtwagen bestuurde.. maar het is iets te vers.. Het is wel goed om te weten van alles en iedereen dat het niet mijn schuld was en goed heb gehandeld..
 13. Ludiek verwerkt klap door te praten - Veldhoven - Regio - ED Lees voor u reageert aub.
 14. Ja... en ik ben d'r nog steeds goed ziek van.. maar ik snap de keuze die de baas heeft genomen om het te verkopen aan Speksnijder... 't is en blijf zo jammer.. Ik heb de 3 laatste maanden bij het bedrijf gewerkt en zit nu ook jammer genoeg bij Speksnijder..
 15. Morgen 4x Utrecht-Nieuwegein daarna LVC ritje naar DC Pijnacker en dan naar huis
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden