Spring naar bijdragen

Rickske

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Rickske's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Waardering in de gemeenschap

  1. Rickske

    Losgestort door Europa

    Ik ben helaas bijna alle foto's kwijt die ik in die tijd heb gemaakt. Maar ik ga proberen er nog een paar terug te vinden!
  2. Rickske

    Losgestort door Europa

    Nou Murphy zoals al gezegd ik ben bijna 24 en vandaar dat is schrijf en kleine 5 jaar 😝
  3. Rickske

    Losgestort door Europa

    DEEL 1 De maandag daarna met mijn, gepoetste en volgeladen vaste wagen beginnen. Ik mocht naar Duitsland, nog wel even achter een collega aan rijden. Dat was ook niet gek natuurlijk, mede omdat de winterse weersomstandigheden de kop op staken. In de regio van Paderborn lag toen redelijk wat sneeuw, en als ze thuis wat vroegen, dan was het bijna een halve meter! De collega waar ik toen achteraan reed, is later een van de fijnste collega's geworden. Omdat we veel dezelfde adressen hadden, stonden we vaak met een paar man samen. Autohof Paderborn was veruit mijn favoriet, maar ook op Geseke heb ik veel plezier gehad! Raar eigenlijk , dat het land waar ik veel ben gekomen me later zo is gaan tegenstaan. Maar om even op de begintijd terug te komen, het plezier uit die tijd waren vooral de die we onderling hadden en ook de collegialiteit denk ik vaak nog aan terug! Ik herinner me een avond dat we met z'n 3e op Paderborn zitten te eten, en na een tijdje ziet mijn collega buiten een verschrikkelijke grote en brede man staan. Het zag er uit als een combinatie van een bodybuilder en een Hells Angel. En aangezien het bier lekker naar binnen liep, zat een van de collega's bij wijze van grap even te vertellen, hoe hij dat soort types wel eens even een lesje zou leren. Nou was die collega niet groot, sterk en stond hij ook niet bekend als een vechtmachine. Even later ging ik buiten een sigaretje roken, en raak met de man in kwestie aan de praat. Na een luchtig en vriendelijk gesprek, pijl ik zijn gevoel voor humor. Haha hij begrijpt me en na een kort overleg lopen we naar het raam waar mijn collega's zitten. Hij klopt op het raam, en na wat gebaren springt hij voor het raam weg om zijn lachen te verbergen. Voor dat we de 50 meter naar binnen zijn gelopen heeft de "stoere"collega betaald, zijn tas gepakt en is nergens meer te bekennen. Dus drinken de andere collega en ik nog een met die Duitser en gaan ook maar naar bed. 'S morgens is de collega dat ook niet blij, als we alles lachend uitleggen, en probeert hij het nog goed te praten!
  4. Rickske

    Losgestort door Europa

    Goedenavond mede forumleden, Op het moment dat ik dit typ, lig ik voldaan na een hapje en een drankje op bed. Niet in mijn geliefde Frankrijk maar in België in Lichtervelde bij de Voerman om precies te zijn. Maar om even ter zake te komen, geïnspireerd door de mooie en interessante verhalen die hier op het forum te lezen zijn, ga ik zelf de komende tijd ook maar eens een poging doen om mijn ervaringen hier neer te zetten. Tip en opmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom, zeker omdat ik nooit eerder iets op papier/forum neergezet heb. Nou is mijn carrière pas 5 jaar jong, aangezien ik 23 jaar oud ben is dat ook niet heel gek natuurlijk. Om het overzichtelijk te houden zal ik bij het begin beginnen: Een kleine vijf jaar terug, ik had een tijdje mijn papieren op zak, en was al vollop binnenland aan het rijden bij de firma B. waar ik mijn leer werk periode heb afgelegd. Leuk werk maar is niet echt verhaal waardig zeg maar. Ik kreeg een contract, en al snel genoeg mocht ik het echte werk gaan doen( in mijn ogen ), Met een Walking Floor oplegger ging ik houtsnippers rijden, veel naar Duitsland en België. De hoek van Paderborn was op dat moment mijn thuis, tenminste van maandag tot vrijdag. De eerste week mocht ik met Ronnie mee, Ronnie was een ervaren collega ( tevens de broer van de planner ) die mij wegwijs ging maken. Samen in Ronnie zijn DAF , zijn we die week verschilde keren op en neer geweest naar de vaste klanten, en hebben we op verschillende plaatsen oud papier terug geladen. Bij terugkomst Donderdagavond werd me gevraagd, of ik vrijdag alleen weg wilde. Nou dat wilde ik wel, en zo begon het. Een ritje naar België, veel langer over gedaan als een ander, veel gezweet en alles zat tegen. Maar ik vergeet het nooit meer, en als iemand wat vroeg, het was geweldig! Dit was even een start, ik ga beginnnen met mijn verhalen en hoop snel echt op gang te komen!
  5. Rickske

    Frankrijk

    Kijk veel goede tips die ik meeneem in m'n nieuwe avontuur! Laat maar komen!
  6. Rickske

    Frankrijk

    Bedankt voor de reacties tot nu toe! Ookal zijn er positieve en negatieve meningen ik ga er gewoon voor en heb er ook heel veel zin in! Groeten Rick
  7. Rickske

    Frankrijk

    Frans spreken is veel gezegd maar ik kan me wel redelijk verstaanbaar maken! Ow dat gemoedelijke heb wel ooit gehoord hoe meer naar het zuiden hoe beter het word?
  8. Rickske

    Frankrijk

    Goededag heren en dames van het chauffeursforum, Ik ben Rick en ben niet echt nieuw op het forum lees al lange tijd mee maar omdat ik pas 3 jaar rij heb ik ook niet veel te vertellen! Maar nu komt het ik heb nieuw werk en ga ipv Duitsland en België op Frankrijk rijden! Het lijkt me leuk een nieuwe uitdaging, maar zijn er nog mensen die tips of adviezen hebben? Groeten Rick
  9. Rickske

    Domme Opa..

    Die opa heeft nogsteeds zelf zijn voet bij de rem dus ik denk niet dat het levensbedreigend was! Meestal zijn de mensen van die leeftijd net zo gevaarlijk als en peuter op de weg.
  10. Ow okee dankje ja het liefst heb ik en bedrijf regio eindhoven ofzo maarja alle mogelijkheden wil ik bekijken!
  11. Iedereen moet gewoon opgeleid kunnen worden, want ook onder de mensen in opleiding zitten mensen die en heel leven lang al aan niks anders kunnen denken! Ik ben hier zelf een voorbeeld van!
  12. Ik en mijn maat willen over een tijdje ook dubbelbemand gaan rijden! Waarheen maakt niet uit maar het liefst geconditioneerd! Hebben jullie tips, bedrijven ect. Ik hoop het snel te lezen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden