Spring naar bijdragen

Doddel

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    61
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Doddel geplaatst

  1. Ik luister radio 1 digitaal door heel Europa. Sinds kort heb ik een Europainternetabbo van 9,95 per maand bij T-Mobile. Ik surf dan met mijn gsm naar radio 1, kies live streaming en laat het via bluetooth afspelen op mijn autoradio. Glashelder en stereo !
  2. Doddel

    Koelkast vraag.

    En als je nu gelijk dat kapotte 12v element door een 24v element laat vervangen dan is het helemaal klaar.
  3. Het hele probleem is als volgt. Die vrouw komt uit Frankrijk en jullie niet. Dus als niet Franse trek je altijd aan het korte eind en vooral omdat je een Nederlander bent.
  4. Ik heb zoiets eens gehad in Zweden om 2 uur 's nachts. Ik reed achter een autootje die 90 reed en ik net niet voorbij kon. Dus ik er achter blijven hangen maar ja wat te kort. Staat plots dat autootje stil en ik kon hem net niet meer ontwijken dus boem. Stapt er een heel oud mannetje oud wat heel langzaam naar mijn wagen liep en het kenteken opschreef. Ik de politie bellen want dacht dat hij dronken was. Politie kwam heel erg snel (is geen Nederland) en ik moest ook blazen. Nadat de papieren ingevuld waren heb ik aan één agent gevraagd waarom dat mannetje nou stopte. Nou hij wist niet welke afslag hij moest nemen en is gaan stoppen om op de kaart te kijken. Ach en ik kreeg de schuld omdat ik ten alle tijden er rekening mee moest houden dat zoiets gebeuren kan.
  5. Doddel

    Politie niet mijn vriend.

    Ach wat een eikel :)
  6. "Héél erg zielig voor dat kindje, maar waarom moet er in godsnaam bij vermeld worden dat die kerel chauffeur is??? :confused: Komt een beetje over alsof alleen chauffeurs zulke zieke dingen doen?! Jammer... Een beetje Telegraaf sensatie stijl! " Misschien om aan te geven waarom hij de hele week weg was ?
  7. Nog nooit geen problemen mee gehad en ook nog nooit van gehoord. Ik word zeer regelmatig en vooral in Duitsland aangehouden en nog nooit geen probleem of wat gehad.
  8. Je leeft maar één keer en geld is niet alles.
  9. Ik blijf tegen :) Alleen de titel al, "wij chauffeurs wensen eindelijk als mens behandeld te worden." Dus met een 40 uurige werkweek ben je geen mens lees ik in het vervolg hier op.
  10. Ik ben tegen,als je 8 uurtjes wilt werken op een dag dan moet je maar ambtenaar worden of in een fabriek gaan werken.
  11. Doddel

    Camera in de auto

    Hier heb ik ook wel eens aangedacht maar ik ben bang dat het strafbaar is of niet gebruikt mag worden als bewijs. Je maakt wel beelden van de openbare omgeving en dat schijnt niet te mogen ivm privacy enz. Maar het idee is goed en ook uitstekend uitvoerbaar. Maar hier een leuke link voor zo'n cam http://www.gadgetgarden.nl/2009/11/dash-cam-dually/
  12. Vergeet je het 'soepgeld' en de meest vreemde bekeuringen niet die je moet betalen ?
  13. Doddel

    Bumble Bee film.....

    Bedankt voor die films :) Dit gaf weer een leuke kijk op de us of a
  14. Ik heb nog even gezocht op Blaupunkt (www.blaupunkt.de) en het model Bremen heeft kortegolf http://www.blaupunkt.de/en/products/car-radios/bluetooth-tuners/produkt/bremen_mp78-1/?no_cache=1
  15. Hoi, Je zou eens bij de mediamarkt in Duitsland moeten gaan kijken. Daar zie ik met regelmaat autoradio's liggen met KW (kortegolf) Merken zoals Blaupunkt en VDO-Dayton hebben ook autoradio's met kortegolf in sommige modellen. Bij een goede automatriaalzaak zullen ze je zeker kunnen helpen. En dan bedoel ik niet Hallfords ofzo want die knaapjes weten vaak niet wat kortegolf is en lopen gelijk op low-budget merken af zoals Sony. Succes !
  16. Doddel

    Nieuwe camera

    En nu nog leren om te composeren. Dus met kleine beestjes of mensjes lekker door de knieen gaan, op je buik liggen enz. Probeer op ooghoogte te komen
  17. Ik haal die schijf er al jarenlang uit zodra mijn 9u begint. Nog nooit geen problemen gehad. En wie zegt dat jij moet bewijzen dat je niet hebt gereden? Omgekeerde bewijslast? Nee de tegenpartij moet bewijzen dat jij hebt gereden het zal anders een mooi zooitje worden.
  18. Echt triest en ik hoop dat die jongen er snel weer boven opkomt. En spullen voor de ruit is altijd negatief. Ik heb ooit eens een wagen moeten meenemen van een collega en zijn ruit wat helemaal behangen met naamplaatjes, vlaggetjes en lampjes. Ik heb er alles afgeropt en op zijn bed gelegd. Toen ik hem terug bracht was hij witheet van woede maar dat boeide mij totaal niet. Ik wil goed zicht hebben.
  19. Heel misschien of het is heel misschien een leuk idee. We kunnen misschien meer gaan carpoolen en daardoor wat reisgeld vragen aan onze medepassagier(s). Het is maar een idee toch. Want wie meerijdt met een ander rijdt zelf niet dus betaald ook niet. Kijk nu maar eens uit je truck als je langs troosteloze industrietereintjes rijd. Zielige troosteloze mannetjes die zielig alleen in hun troosteloze autootjes zitten en troosteloos aansluiten in de file waar meer troosteloze zielige mannetjes alleen in de auto zitten die naar het zelfde troosteloze industrietereintje moeten. Pleur al die zielige toorsteloze mannetjes nu met z'n vieren in een triest troosteloos wagentje dan kan het misschien nog gezellig worden. Ja vier lachende zielige troosteloze mannetjes in één troosteloze auto geeft heel wat minder files zodat een zielige altijd mopperende en bumperklevende beroepschauffeur 1 minuut eerder bij de pomp is om zijn zielige toosteloze bakkie koffie te drinken samen met zijn zielige troosteloze collega's. Ach het is maar een idee ps niet te persoonlijk opvatten hoor Heb toch een rotdag vandaag !
  20. Doddel

    even voorrstellen

    Geen probleem er zijn genoeg Nederlanders die ook slecht schrijven hoor. En jij schrijft beter Nederlands dan ik Duits Dus welkom !!
  21. Voor mensen die met drank op gaan rijden heb ik gen respect. Gewoon rijbewijs afpakken, kaalplukken en nooit meer laten rijden. Als je niet het fatsoen hebt je aan de regels te houden dan ben je het niet waard om met mensen om te gaan. Maar ja zal wel 24 uurtjes schoffelen worden vrees ik omdat hij vroeger een moeilijke jeugd heeft gehad ofzo.
  22. Doddel

    laptop voeding

    Ik zou gewoon even kijken bij www.conrad.nl
  23. Deze dan, Resto Ottens op de weg tussen Coevorden en schoonebeek. En bij de Wouwse plantage zit ook nog zo'n oud dingetje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden