Spring naar bijdragen

Marnix

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    5943
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Marnix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5,8k

Waardering in de gemeenschap

  1. Ouwe 57 rolcontainers in de aanhanger, dat is een LZV zeker? @RZ: een mix van verschillende afmetingen om het leuk te maken
  2. Wat een gedoe om er 43 karren in te krijgen. Bij AH met vers krijg je er makkelijk 60 karren in
  3. Kom je hier weer n's terug na een tijdje, vind je een topic vol redenen om maar niet te gaan werken. Beetje jammer mensen. Die reiskostenvergoeding, die staat gewoon niet in de CAO. Als je dan op je 50e rijbewijs C hebt gehaald en er is een werkgever die je 13-16 per dag aan het werk kan/wil zetten, investeer dan die paar lullige Euro's voor benzine. Pas als je in de praktijk geleerd hebt, en echt wat kunt, dan kun je heel misschien eens eisen gaan stellen. Als ik op vrijdag een mailtje van de planner bij Appel krijg: "wil je morgen vrij" dan zeg ik "ja dank je, super". Maar dat is alleen omdat ik die 20 Euro per uur makkelijk kan missen. Iemand die in geldnood zat en echt wat kon, zou alleen met weekenden al 2.000 bruto kunnen verdienen. Pak er nog een vrijdag of maandag bij en je hebt een riant inkomen!
  4. Marnix

    wij zijn getrouwd :D

    Gefeliciteerd! Foto genomen bij de Drunense Duinen? Kwam daar als kind vrij vaak omdat m'n oom in Waalwijk woonde.
  5. Marnix

    Chauffeurs Cafe Kasparus

    Heb hier ns met een aantal vrienden gegeten. Hongaarse eten is goed hoor. De vrouw van de eigenaar is Hongaarse. En hij brouwt lekkere biertjes. Parkeren is idd iets eerder aan de kade. Dat is ook nog ns lekker dichtbij een supermarktje.
  6. In het begin, als hij dwars op de stoel gaat zitten, blijft hij wel netjes spiegelen valt me op. Als hij op het bed gaat zitten gaat het natuurlijk nergens meer over, en is hij aan het noodlot overgeleverd.
  7. Marnix

    Een week van een koetelaar

    Winkelcentrum De Hoven in Delft. Naast de uitrit van de losplaats van de Jumbo
  8. Zat jij toevallig in de jaren 80 in een Duitse band? Welkom op het forum, leuk om hier ook mensen te hebben met een iets andere invalshoek tov transport.
  9. Denk dat EJD wel de spijker op de kop slaat. Als je hoort dat de kids een smartphone met abonnement hebben, dan zou je toch zeggen dat het iets zuiniger kan.
  10. Kom nou Robke, sprak pas iemand die nu al een ziekenhuisafspraak heeft voor eind maart in Den Haag ten tijde van de atoomtop. Dan heb je toch echt slecht op zitten letten. Ik mag aannemen dat de heren truckers vrijdagmiddag ambulances ed wel door laten gaan. Het scenario waarbij iemand 2 uurtjes later aan een ziekbed komt te staan en daardoor net het familielid niet meer spreekt, ik vind het vergezocht. Als de truckers lef hadden dan reden ze gewoon op maandagochtend niet uit. Maar het zijn scheiterds, nou dan maar zo.
  11. Is het nu al een langzaam-aan actie? Dan blijft het vrijdag vast bij 3x toeteren:D Al zal ik er wel rekening mee houden hoor. Neem vrijdag of de middag vrij, of werk door tot 19 uur. Niks geen last. Mensen die het slachtoffer worden van aangekondigde acties zijn geen 'onschuldige slachtoffers' maar 'onoplettende sukkels'.
  12. Weinig schade staat er, maar zou het chassis niet een tikkie gehad hebben?
  13. Ik ken dus iemand die altijd 2 verschillend gekleurde sokken aanheeft. Geen chauffeur, maar toch:D
  14. Ze zijn flexibel begrijp ik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden