Spring naar bijdragen

Marnix

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  5943
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Marnix geplaatst

 1. Ouwe 57 rolcontainers in de aanhanger, dat is een LZV zeker? @RZ: een mix van verschillende afmetingen om het leuk te maken
 2. Wat een gedoe om er 43 karren in te krijgen. Bij AH met vers krijg je er makkelijk 60 karren in
 3. Kom je hier weer n's terug na een tijdje, vind je een topic vol redenen om maar niet te gaan werken. Beetje jammer mensen. Die reiskostenvergoeding, die staat gewoon niet in de CAO. Als je dan op je 50e rijbewijs C hebt gehaald en er is een werkgever die je 13-16 per dag aan het werk kan/wil zetten, investeer dan die paar lullige Euro's voor benzine. Pas als je in de praktijk geleerd hebt, en echt wat kunt, dan kun je heel misschien eens eisen gaan stellen. Als ik op vrijdag een mailtje van de planner bij Appel krijg: "wil je morgen vrij" dan zeg ik "ja dank je, super". Maar dat is alleen omdat ik die 20 Euro per uur makkelijk kan missen. Iemand die in geldnood zat en echt wat kon, zou alleen met weekenden al 2.000 bruto kunnen verdienen. Pak er nog een vrijdag of maandag bij en je hebt een riant inkomen!
 4. Marnix

  wij zijn getrouwd :D

  Gefeliciteerd! Foto genomen bij de Drunense Duinen? Kwam daar als kind vrij vaak omdat m'n oom in Waalwijk woonde.
 5. Marnix

  Chauffeurs Cafe Kasparus

  Heb hier ns met een aantal vrienden gegeten. Hongaarse eten is goed hoor. De vrouw van de eigenaar is Hongaarse. En hij brouwt lekkere biertjes. Parkeren is idd iets eerder aan de kade. Dat is ook nog ns lekker dichtbij een supermarktje.
 6. In het begin, als hij dwars op de stoel gaat zitten, blijft hij wel netjes spiegelen valt me op. Als hij op het bed gaat zitten gaat het natuurlijk nergens meer over, en is hij aan het noodlot overgeleverd.
 7. Marnix

  Een week van een koetelaar

  Winkelcentrum De Hoven in Delft. Naast de uitrit van de losplaats van de Jumbo
 8. Zat jij toevallig in de jaren 80 in een Duitse band? Welkom op het forum, leuk om hier ook mensen te hebben met een iets andere invalshoek tov transport.
 9. Denk dat EJD wel de spijker op de kop slaat. Als je hoort dat de kids een smartphone met abonnement hebben, dan zou je toch zeggen dat het iets zuiniger kan.
 10. Kom nou Robke, sprak pas iemand die nu al een ziekenhuisafspraak heeft voor eind maart in Den Haag ten tijde van de atoomtop. Dan heb je toch echt slecht op zitten letten. Ik mag aannemen dat de heren truckers vrijdagmiddag ambulances ed wel door laten gaan. Het scenario waarbij iemand 2 uurtjes later aan een ziekbed komt te staan en daardoor net het familielid niet meer spreekt, ik vind het vergezocht. Als de truckers lef hadden dan reden ze gewoon op maandagochtend niet uit. Maar het zijn scheiterds, nou dan maar zo.
 11. Is het nu al een langzaam-aan actie? Dan blijft het vrijdag vast bij 3x toeteren:D Al zal ik er wel rekening mee houden hoor. Neem vrijdag of de middag vrij, of werk door tot 19 uur. Niks geen last. Mensen die het slachtoffer worden van aangekondigde acties zijn geen 'onschuldige slachtoffers' maar 'onoplettende sukkels'.
 12. Weinig schade staat er, maar zou het chassis niet een tikkie gehad hebben?
 13. Ik ken dus iemand die altijd 2 verschillend gekleurde sokken aanheeft. Geen chauffeur, maar toch:D
 14. Ze zijn flexibel begrijp ik
 15. Sttt niet verder vertellen, er is een forumlid met een wipkar combi die ook een paar cm te lang is:D
 16. Snap wel dat je daar bent gestopt. Stond vanmiddag een fikse file toch door afgevallen lading op de verbindingsweg ri A20?
 17. Een voordeel voor het milieu natuurlijk als je meer lading meeneemt met dezelfde auto. Je hebt maar 1 keer de luchtweerstand. Met dat argument is ook de LZV of 'eco-combi' gemarket destijds.
 18. Dat zie je wel erg zwart-wit. Waarschijnlijk was het nog compleet donker op het moment van het ongeluk. Op de foto is het schemerig namelijk.
 19. Ik heb de flauwe grap uitgehaald door op dat forum te registreren als Karel65. Dus die mag je verwijderen Freddy;) Meteen een eerste test voor je:ja:
 20. Dacht al dat je de naam van het forum wilde veranderen. Truckersforum of zoiets. Actie-in-de-transport-forum is ook een ideetje.
 21. Als gevoel hier de leidende factor is, dan moeten we eens vragen wat onze Bulgaarse collega's voelen. Als zij het wekenlang kamperen in Benelux en Duitsland niet zien als sociale dumping, dan is er niks loos toch:angel:
 22. Als je al je laad en los adressen kunt bereiken, dan ben je toch niet te lang?
 23. Er zijn hele volksstammen van monteurs, vertegenwoordigers, zakenlieden, die netjes onderweg in hotels gaan zitten. De jongens van de Sotsji trip zaten ook in hotels begreep ik. Chauffeurs zijn de enigen die zo 'gek' zijn om te verblijven in een hokje van 2x2x2. Dan valt er best iets voor te zeggen om een normale 'lange' wekelijkse rust te genieten in een hotel. Auto op een bewaakte parking. Met taxi van parking naar hotel en terug. Kosten 200 Eurotjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden