Spring naar bijdragen

ELZEN106

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1749
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

991 Excellent

Over ELZEN106

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 19-08-1952

Converted

 • Locatie
  Zeeland (N.Br.)

Recente profielbezoeken

12011 profielweergaven
 1. ELZEN106

  Plus

  Die zit aan de zijlweg.
 2. ELZEN106

  Plus

  Is al bijna klaar.
 3. FOUT. Het hele noorden is voor ons een uithoek.
 4. ELZEN106

  wist je dat

  Bij ons thuis ook een zwarte (ook in de gang) met 3 cijfers Weet zelfs het nummer nog 247 kengetal 04865. Later kwam er een 1 voor Daarna 2 cijfers voor het abonnee nummer en ging er bij het kengetal het laatste cijfer af.
 5. ELZEN106

  wist je dat

  Vaak was de 0 al niet meer te lezen door het veelvuldige gebruik. Heb er nog wel zo een.
 6. ELZEN106

  wist je dat

  Reanimatie zat dus in de cursus EHBO welke wel voor code 95 telt. Onze opleider was een voormalig Ambulance verpleger die nu zo een cursus geeft. Hij had hiervoor een eigen bedrijf opgezet. Overigens ook het werken met een AED zat hierbij.
 7. ELZEN106

  wist je dat

  Ik ook al 2 jaar 1x door vereniging betaald en de laatste keer code 95 EHBO die gegeven werd door een erkend reanimatie instructeur en die heeft het weer verlengd. Cursus was overigens meer reanimatie als EHBO en iedereen vond het nog eens nuttig ook. Gelukkig nog maart 1 keer nodig gehad. Was onderweg in Rotterdam waar ik stond te lossen bij een school. Binnen de kortste keren stonden er 2 ambulances en 2 politieauto's op de stoep. Ambulancebroeders hebben het toen overgenomen.
 8. Dit is zeker inclusief VKV anders zou er nog geen 24 % lasten vanaf gaan. Ik weet niet hoeveel het nu is wat er afgaat. Bij mij als pensionado die niet zo veel meer af hoeft te dragen (alleen loonheffing) gaat er nog steeds 19,2 % vanaf dus vraag me af als dat echt alleen het netto loon is of jou baas wel alles afdraagt.
 9. Je kan met part timers ook afspraken maken. Ik ben ook zo een en heb gezegd de dinsdag, woensdag en donderdag te willen werken, andere dagen mogen ze mij vragen en bekijk ik of ik dan tijd heb. Ze weten dat ik er die dagen ben en hebben ook altijd werk voor me. Ze proberen om bij ons de chauffeurs op 40 uur te krijgen met dan een vaste dag door de week dat ze niet werken. De 40 ,uur worden toch wel gemaakt. Deze dag is een keuze van de chauffeur zelf en niet opgedwongen. Bij mijn eerste werkgever in het transport hadden we meer dan 25 jaar geleden al een rooster waarbij w
 10. Waarom zou dit niet kunnen. Je werkgever hoeft maar een advertentie te plaatsen en er zijn genoeg part-timers te krijgen. Een part timer kan dan misschien wel 3 chauffeurs bijstaan zo dat je de vaste chauffeurs kan vervangen. En deze kan ook bij jouw in de buurt worden gevonden en anders in een redelijk gebied er omheen. En anders gaat zo een part timer bij meerdere bedrijven aan het werk.
 11. Gelukkig weekje vrij. Bij ons werd er niet gereden boven de lijn Eindhoven, België schijnt het iets beter te zijn.
 12. Ik gaf het al aan met een plaatje uit het ADR cursusboek. Ik neem aan als ze je dat zo leren en zelfs vragen op het examen het toch wel zo zal zijn. Ik kan niet meer inloggen op de examenvragen anders had ik die er ook nog wel bijgehaald.
 13. ELZEN106

  forumgebruikers gespot

  Moest bij de buren zijn waar jij waarschijnlijk vandaan kwam. Wat een rotweg is dat om ergens achteruit in te steken.
 14. Vandaar dat mijn plinten plat liggen. Gaat het er sneller overheen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden