Spring naar bijdragen

de meester

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

de meester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. Een Burgerking, een Subway en een All You Can Eat restaurant. Nee, daar zitten we op te wachten! #kansloos
 2. Deze is wel erg goed gelukt vind ik.
 3. Had mijns inziens mooier geweest als de bovengrill meegespoten was en zonder dat rekje op dak. Vind de naam zo schuin achterop ook niet echt mooi. Wel mooie kleuren. Gespoten door en foto van De Graaf Autospuiterij
 4. de meester

  Handex

  Het is heel simpel, je rijdt op rittengeld, da`s best goed. Alleen als je leeg bent rijdt je op eigen kosten naar je volgende adres. Dus je denkt een goede prijs te hebben, maar vervolgens rijd je 150 km leeg naar je volgende adres en je urengeld zakt als een kaartenhuis in elkaar. Kom je op een gemiddelde van €40 p/u, kan niet uit hé. Als je af en toe een ritje tussendoor pakt zal het wel toe kennen, maar als je daar vast als charter rijdt heb je dan een probleem.
 5. de meester

  Handex

  Reed Hoek daar, wederom een charter van Handex die er mee gestopt is omdat het niet uit kan daar.
 6. 1,3 promille is niet goed te praten maar dan ben je nog niet gelijk een alcoholist, ik denk dat 80% hier best wel eens met 3 flesjes bier na het werk op vrijdag in de auto is gestapt. Net als de meeste bouwvakkers bijvoorbeeld. En met 3 flesjes zit je gewoon al aan die 1,3 promille volgens de maatstaven. Als je dan gepakt wordt moet je ook niet zeuren. Maar moet die timmerman of metselaar dan ook gelijk 2 jaar lang z`n hamer of troffel aan de wilgen hangen?? Daar gaat het namelijk om in dit verhaal.
 7. Dan lees je niet goed, het punt hier is dat je als bestuurder een alcohol slot in je auto ingebouwd krijgt. Prima. Echter, dit geldt alleen voor personenauto`s. Rijdt je voor je werk in een vrachtauto of bus, dan mag daar niet zo`n ding ingebouwd worden. Je kunt dan dus alleen in een personenauto rijden. Ben je bijvoorbeeld taxichauffeur, treinmachinist of piloot is er niets aan de hand, je stapt in je personenauto, blaast even, ding zegt OK en je kunt aan het werk. Een vrachtwagen- of buschauffeur kan 2 jaar lang zijn werk niet doen. En dat is dan toch rechtsongelijkheid, los van de discussie over alcohol en verkeer??
 8. ALKMAAR - Keihard, of onredelijk? Vrachtwagen- en buschauffeurs die in het nieuwe alcoholslotprogramma terecht komen, kunnen twee jaar hun beroep niet uitoefenen.Wie wordt betrapt op rijden onder invloed, komt in het alcoholslotprogramma terecht als een alcoholpromillage wordt geblazen boven 1,3. De deelnemer aan het programma moet een alcoholslot in de auto laten inbouwen. Dat is een soort startonderbreker. De auto start pas als er is geblazen en hetalcoholpromillage niet hoger is dan 0,2. De minister heeft bepaald dat deze regeling alleen geldt voor chauffeurs met het rijbewijs B (voor personenauto's). Chauffeurs met rijbewijs CD (vrachtwagen- en buschauffeurs) kunnen niet aan het programma meedoen. Volgens de minister kan het laten rijden van 'zo'n rijbewijshouder in een vrachtwagen - bijvoorbeeld met gevaarlijke stoffen - of een bus - met bijvoorbeeld kinderen - op onbegrip stuiten'. Van deze chauffeurs wordt een 'bijzonder verantwoordelijkheidsgevoel' gevraagd, aldus de minister. Voor de bestuursrechter in Alkmaar verscheen donderdag een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wognum. Hij kan al vierenhalve maand zijn werk niet doen. Hij mag alleen rijden met een alcoholslot. Die dus niet in zijn vrachtwagen zit. De man geeft toe op 15 januari beschonken achter het stuur van zijn personenauto te zijn gestapt. Hij had zich bedronken na slecht nieuws over een familielid. ,,Het was een grote fout, maar wel eenmalig. Ik ben geen drinker. In de vijftien jaar dat ik rij, ben ik veelvuldig gekeurd en getest. Er is nooit iets geweest. De verzekeringsmaatschappij kent mij niet. Nu zit ik thuis met onbetaald verlof. Ik betaal de huur van mijn spaargeld en beland straks bij de sociale dienst. Ik heb ander werk gezocht, maar ik heb alleen LTS. Zelfs aan de lopende band willen ze me niet hebben. Te duur en te oud.'' De baas van de vrachtwagenchauffeur was bij de zitting aanwezig. Het bedrijf staat in voor zijn professionaliteit en wil hem graag in dienst houden. Zijn werkgever heeft ook aangeboden desnoods een alcoholslot in zijn wagen in te willen bouwen, als gebaar van goede wil. De raadsvrouw van de chauffeur, Dinya Torny, speekt van een 'feitelijk beroepsverbod'. Ze wijst er op dat taxichauffeurs, piloten, cruiseschipkapiteins en treinmachinisten die in het alcoholslotprogramma zitten, wel hun werk kunnen blijven doen. ,,Ook zij hebben een maatschappelijke zorgplicht.'' Wat betreft Torny is het gelijkheidsbeginsel in het geding. Zij bracht naar voren dat twee bestuurders die in maart en april van dit jaar met een promillage hoger dan 1,3 werden betrapt, er af kwamen met een cursus. Uitspraak binnen twee weken.
 9. de meester

  open 1 mei?

  Denk het wel hoor, die tent waar Mark voorheen in zat is ook in het weekend open, die aan de overkant weet ik niet, maar volgens mij zijn ze bijna altijd open.
 10. de meester

  Zuiderzeehut Nagele

  Viel me op dat deze er nog niet tussen stond, goeie tent, alleen `s morgens niet open. Noorderwinkels 6 8308 BS Nagele NederlandTelefoon 0527-652272 Parkeren op het industrieterein en even het winkelcentrum inlopen.
 11. Haha. die reactie van The Duke, Zo`n topper is het niet want hij doet het niet op de spiegels! Sorry hoor, ik heb 16 jaar combi gereden en achteruit zo goed als nooit op de spiegels. Kop uit het raam, dan zie je wat je doet, en regelmatig de rechterkant in de gaten blijven houden. Duitsers, die rijden allemaal op de spiegels achteruit, maar denk dat iedereen het hier wel eens is over de achteruitrij-kwaliteit van de gemiddelde duitser!
 12. Na Edje, het is zakgoed en zit in balen van 25 kg, 24 op een pallet van 120x160. Valt dus niet mee om dat binnen de rongen te laden. De meeste staan dus ook 2 hoog. Ga dit maar es afbinden, en wat ik al zei, 10 km verderop kan je opnieuw beginnen. Het is in verband gestapeld, dus als je je rijstijl daar een beetje op afstemt gebeurd er niets mee. En wat MJPauwe al zei, het wordt je niet in dank afgenomen als je in Beverwijk of Harlingen voor het lossen eerst nog ff 25 spanbandjes staat op te rollen, zeker niet als je 3 ritten op een dag moet doen...
 13. DE MARNE – Een 44-jarige vrachtwagenchauffeur is woensdagochtend op de N361 bekeurd omdat hij zijn lading niet goed had vast gezet. Agenten zagen de man rijden en constateerden dat de zijwanden van de huiftrailer niet als vastzetmateriaal mochten worden gebruikt. Nadat de bestuurder 30 ton aardappels op een juiste wijze had vast gezet mocht hij zijn weg vervolgen. De politie maakt proces-verbaal op. Yeah right, poters afbinden heeft echt geen nut, 1 drempel en spoorlijn verder en je kunt opnieuw beginnen. Dit is een typisch geval theorie versus praktijk, er gebeurt echt niets mee, het ziet er hooguit wat lomp uit met die bolle zeilen. Het is, net als gaasbakken met bloembollen, iets waar je met beleid mee om moet gaan. (Agrarisch vervoer is sowieso iets wat je doet voor je leven of je loopt na een week huilend weg.)
 14. Is andere Voesenek hoor! Transportfotos.nl • Toon onderwerp - Voesenek, Ad - Prinsenbeek
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden